IITHEMUROII yazdı:O günlerde 3-4 levelken ismet beyi normal insan sanıp konuşmaya calısırdım Ve Lodos muhafızı tabii İri yarı idi Şunlara bak beee bunlar ne böyle diyordum Rast gele bi kere Handan hanımı gördüydüm arz muhafızıyla çok iticiydiler ve bi daha bulamadım handan hanımı çok iyi hatırlıyorum bana efsunlu reçete eşyalar düşüyordu kendi kendime bunlar neden renkli diyordum işportaya satıyordum rüstemden giyiniyordum ve çarşının yanındayken birisi bana max mısın diye sorduydu yok Pandayım demiştim DD max yoksa adam seni indirir demişti indirirse indirsin demiştim 29 levelken 23 level adamlara yenildiğim oluyordu Güzel günlerdi... ben salonu hep labirentteki 3 tane ardı ardına oda vardıya onlar sanardım salon kalkıyor dediklerinde salon şurası tekde giderim demiştim bi gün salonun ne oldugunu öğrendiğimde ve gidemediğimde 1 saat boyunca yemin ederim ağlamıştım... daha sonra ''Öğretmen'' abimiz beni götürmüştü eskiler çok güzeldi unutulcak gibi değil ezik ama mutluydum ve Kurt Adamlara gittiğimde 5 leveldim bana çekil ayağımız altından dediklerinde çok sinirlenmiştim
Haklısın kurt adamlar öyle diyordu çok güzel günlerdi
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
IITHEMUROII yazdı:O günlerde 3-4 levelken ismet beyi normal insan sanıp konuşmaya calısırdım Ve Lodos muhafızı tabii İri yarı idi Şunlara bak beee bunlar ne böyle diyordum Rast gele bi kere Handan hanımı gördüydüm arz muhafızıyla çok iticiydiler ve bi daha bulamadım handan hanımı çok iyi hatırlıyorum bana efsunlu reçete eşyalar düşüyordu kendi kendime bunlar neden renkli diyordum işportaya satıyordum rüstemden giyiniyordum ve çarşının yanındayken birisi bana max mısın diye sorduydu yok Pandayım demiştim DD max yoksa adam seni indirir demişti indirirse indirsin demiştim 29 levelken 23 level adamlara yenildiğim oluyordu Güzel günlerdi... ben salonu hep labirentteki 3 tane ardı ardına oda vardıya onlar sanardım salon kalkıyor dediklerinde salon şurası tekde giderim demiştim bi gün salonun ne oldugunu öğrendiğimde ve gidemediğimde 1 saat boyunca yemin ederim ağlamıştım... daha sonra ''Öğretmen'' abimiz beni götürmüştü eskiler çok güzeldi unutulcak gibi değil ezik ama mutluydum ve Kurt Adamlara gittiğimde 5 leveldim bana çekil ayağımız altından dediklerinde çok sinirlenmiştim
Haklısın kurt adamlar öyle diyordu çok güzel günlerdi
İlk sürünümde savaşçı karakter açmıştım ilk göz agrım halen duruyor gerçi şu an kp kölesi oldu 23 lvl e kadar yetenek kullanmamıştım ve şu an carım 49 lvl teşkilata katılma gorevi bile duruyor 30+ gorevleri yaptım birtek hep derdim kudretim neden hep 100 duruyor canım bitesiye kadar keserdim yaratıkalrı canım azalınca kaçardım sonra kasarken tanıştıgım bir arkadaşım SilahsızKuvvet bıraktı gerçi o yetenekleri ogretti öyle boyle 29 lvl oldum bolgeden yazarlardı 1 apa 2 safa takas olur 1 apa 2 m derlerdi m nin apanın ne oldugunu bilmezdim 25 lvl geldigimde madenleri ogrendim m nin milyon oldugunu o zamanlar derdim 100.000 binim vardı adamlar nasıl milyonalr buluyor şaşırırdım arkadaş dediki itemli eşyalar madenler satılıyor para oyle yapılıyor itemli eşyayıda o zaman ogrendim bende hep işportacıdan giyinirdim görev yapmazdım sabahtan akşama kadar kes.sonra 39 lvl geldi metedor metedorada kesmeler olsun oyle boyle derken 35 lvl oldum şifacıya merak duygusu sardı ReGiSTeR i açtım 20 lvl yaptım savaşçımı 39 lvl yaptım sonra şifacımı kasmaya çalısıyorum item bulamadıgımdan 1 kurt adam zor keserdim 1 saate kesemezdim oturur bakardım magrada tanıştım sevgili abim süleymanx kulakları çınlasın epeydir goremiyorum sagolsun büyücüsüyle şifamı 39 yaptık zaman geçtikte yani carlar oyuna merak baglantısı epeyce sardı yeni karakterler olsun her boş zamanımda yeni karakterler kastım. bir gün GM Kubilay zamanında çok iyi hatırlıyorum İsim düzenlenmesi yapıldı é tipi yazılı karakterler kitlenecektir diye ReGiSTeR de oyle birşey olmamasına ragmen carım bloklandı çok üzüldüm email attım Carım ReeGiSTeR olarak degiştirildi nedense o gun bugundur oyun maceramız devam etmektedir işte
espri mağnasında söyledim onu tabiiki biliyoruz kurt adamların konusmadığını
zembekoğlu yazdı:Teşekkürler konu için. Gerçekten eskiye dönmek istedim birden ama ileride bu günleride inanın çok arayacağız.
Nerdeyse herkes eski günlere dönemk istiyor.O günlerin tadını bulamıyoruz artık.Ve şunuda eklemeliyim ki bu yorumun çok büyük bir merak başlattı içimde ilerki günler için :shock: gittikçe artan sorunlar falan...Galiba haklısın...
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
agah selam dediği zaman bende yüksek bir sesle aleykümselam demiştim. sonra kendime 1 saat gülmüştüm.
ilk görev jandarma aliyi bul. tam olarak 2.5 saat aradım hiç abartısız. ha bu diyorum gidiyorum değil ileri git o değil bu değiş tak ölüyorum başka bi yerde canlanıyorum. nerdeyim ben diyorum.
fısıldanın ne demek olduğunu bilmiyordum ve birine sormayada utanıyordum. grup konuşmasının ne demek olduğunu bilmiyordum. hatta bir gün bir gruba girmiştim adam yazıyor bende direk söyle kanalından cevap veriyorum. en son dayanamadım sordum sen o kırmızı yazıyı nasıl yazıyorsun diye söyledi
ilerleyen zamanlarda madenlerin telaşesi sardı hepimizi. maden başında sabahlara kadar oturup beklerdik. herkesin bir sırası vardı ve o sıra asla şaşmaz atlamazdı.
heleki o azulü ilk gördüğüm zaman zaten 1 sefer görebilmiştim hemen ölmüştüm
salona gitmek için kurulan eminönü avcılar istasyon durağı çalışan otobüsler
bir keresinde makarası olmuştu hatırlarsanız aydemir akbaşın filmi vardır minübüs muavini olarak sarıyer sarıye sarıyer sarıyer diye cığırırdı. bizde ilk örste salon salon kalkıyor 1-2 salon diye çığırırdık.
muhabbetin hoş sohbetin yardımlaşmanın sonuna kadar olduğu bir dönem.
hatırlarımda bir gün arz ve lodos olarak savaşıyorduk ve biri phili için yardım istemişti anında 8 grup toplanıp gitmiştik.
ankalı sapıklar - anti ankalı sapıklar
v.s. lerini hala hatırlarım
eski günler geri gelsin istermiyim hayır istemem
çünkü mazi, anılar, anılar. eğer geri getirme şansımız olsaydı tekrar hatırladığımızda yüzümüzde böyle güzel birr tebessüm olurmuydu ?
ellerine sağlık arkadaşım. eskiye dair yaşattığın güzel duygular için
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Sheytanist yazdı:Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece.. Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...
Bir gün Oyuna Girdinizde Gördünüz Tepegöz Eklentisi ve Düşmeyen Amp. Elmasına Sürekli Sövdüyseniz Büyücü olarak Dikkat atıp Tepegözü hiç aşağı alamadıysanız
Sheytanist yazdı:Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece.. Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...
Hepsi zihnimde kazılı kardeşim.. Nasıl unutulur o günler..Hasretim..
Hepsi zihnimde kazılı kardeşim.. Nasıl unutulur o günler..Hasretim.. Yetenek dağıtmayı 8. levelde öğrenmiştim hepsi birer puandı..