Oyunda altta görmekten sıkıldığımız bilgilendirmeleri forumada taşıdınız. Bravo!
Not: Dükkandakiler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan kişi dükkana gider deme?!
BILGILENDIRME PANOSU hk.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
TAKVA
Oyun içerisinde bazı bilgileri bilmeyen arkadaşlarımız bu Bİlgilendirme panosunu okuduğunda gerçek bilgiye ulaşacak ve başka kişiler " Arkadaşım şu nasıl oluyor ? , bu nasıl oluyor ? ,bunu nasıl yapmalıyım ? " vb. sıkıntılardan kurtaracaktır.
Buyurun örnek
/color]
Soru : Çemberlitaş kutu almıştım , Üretim ve toplama puanlarını sıfırlayabiliyordum ,plusum bitti şuan aktifliğini korumaktamı ?
DUYURU: Üretim ve Toplama puanlarını sıfırlayabilme artık İKV Çemberlitaş Kutu ile mümkün! Üretim ve Toplama puanlarını İKV Özel Sürüm Kutusu alarak dilediğin an ve dilediğin kadar sıfırlayabilirsiniz. Üstelik İKV Özel Sürüm Kutusunun süresi bitse bu ayrıcalıktan faydalanmaya devam edeceksiniz.
Ayrıca reklam içerikli bilgilendirmelerde mevcuttur.
Buyurun örnek
Soru : Çemberlitaş kutu almıştım , Üretim ve toplama puanlarını sıfırlayabiliyordum ,plusum bitti şuan aktifliğini korumaktamı ?
DUYURU: Üretim ve Toplama puanlarını sıfırlayabilme artık İKV Çemberlitaş Kutu ile mümkün! Üretim ve Toplama puanlarını İKV Özel Sürüm Kutusu alarak dilediğin an ve dilediğin kadar sıfırlayabilirsiniz. Üstelik İKV Özel Sürüm Kutusunun süresi bitse bu ayrıcalıktan faydalanmaya devam edeceksiniz.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: TAKVA
TAKVA yazdı:Oyun içerisinde bazı bilgileri bilmeyen arkadaşlarımız bu Bİlgilendirme panosunu okuduğunda gerçek bilgiye ulaşacak ve başka kişiler " Arkadaşım şu nasıl oluyor ? , bu nasıl oluyor ? ,bunu nasıl yapmalıyım ? " vb. sıkıntılardan kurtaracaktır.
Buyurun örnek/color]
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Re: BILGILENDIRME PANOSU hk.
Para kazanmak için bu kadar mı takla atılır?
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Sen para kazanmak için ne yapıyorsun ?lBlackDeathl yazdı:Para kazanmak için bu kadar mı takla atılır?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
:arrow: :arrow: :arrow:Sen para kazanmak için ne yapıyorsun ?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Değişik değişik şeyler yapıp insanların dikkatini çekip para kazanmaya çalışmıyorum. Sen hep böyle mi yaparsın? Para kazanmak için k.cını yırtmaktan bahsediyorum.SkyBlue yazdı:Sen para kazanmak için ne yapıyorsun ?lBlackDeathl yazdı:Para kazanmak için bu kadar mı takla atılır?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
yav 20 piksellik bi satır yani nerenize batıyor anlamadım ki

yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Üstte belirttim neden "battıgını''mitmet yazdı:yav 20 piksellik bi satır yani nerenize batıyor anlamadım ki![]()
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
ya sen nıe bu kadar yonetım yalakasısın anlamıyorum ya her zaman yonetımı ovuyorsun her zaman yalakalık yapıyorsun yanı su ana kdr kımseye yonetım yalakası demedım ama ulan her zaman yapıyorsun lan her zaman vazgeç şu fantazınden rehbermı olmak ıstıyon ne olmak ıstıyon olmmitmet yazdı:yav 20 piksellik bi satır yani nerenize batıyor anlamadım ki![]()