Sagopakajmeran yazdı:işi bilmeyen adam her zaman yüktür.
Tebrik ederim. Ne kadar sürdü? ve son taraflarda zorlamadı mı?
işi bilmeyenler nerede öğrenecek ? eminönünde fare keserekmi ? pardon işi bilinler nasıl öğrendi ? dünyay ya gelmeden önce bir yerlerede kenan taktiklerimi öğretiliyor
işi bilen sağlam adamlarla girmek işin kolay yolu
denemek için ne yapabileceklerinini göremek için 3 kişi girilir girip kesmişler bizede tebrik etmek düşer. ara sırada yardım etmek için girilse kötü'mü olur.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
işi bilmeyenler nerede öğrenecek ? eminönünde fare keserekmi ? pardon işi bilinler nasıl öğrendi ? dünyay ya gelmeden önce bir yerlerede kenan taktiklerimi öğretiliyor
denemek için ne yapabileceklerinini göremek için 3 kişi girilir girip kesmişler bizede tebrik etmek düşer. ara sırada yardım etmek için girilse kötü'mü olur.
Motorine kadar 6 kişiydik motorinden sonraki düzlüğe kadar 3 kişi kaldık. Son düzlükte pek zorlanmadık 1 arkadaş 2 baş fedaiyi girişe kadar götürüp kendi başına kesince
şimdi farkettim cevabı vereni. peki dayı sen ne dersen o olsun ben Kajmeranxxxl
zor olmasa gerekmotora kadar6 kişiydik demşiiniz doğrudur anka sunucusunda başalngıçtan sonra kadar1 şifa2 büyü 1 savşçı gittik savaşçıya pek iş düşmedi 2 büyücü tek başlarına 4 er slot kesiyorlardı evet işi bilirisen sorun yok bide dmişkler yanına3 kişi daha alsaydınız bencedew gerk yok büyler tkaır tkaır temziliyar son dönemçlerde 12 slot kestiğimizi biliyorum tbrkler yinede