Zaman Geldi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Zaman Geldi

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Öncelikle Merhabalar,

İlk olarak bu bir oyundan ayrılık konusu değildir.Bir teşekkür konusudur.

Arkadaşlar Loncamızla her türlü faaliyetleri çeşitli iç sebeplerden dolayı durdurmuş bulunmaktaydık.Ve geçtiğimiz haftasonundan beri sadece yönetim kurulundaki arkadaşlara bahsettiğim bir konu vardı loncamız lodos klanının yükselişi için tek başına yetersiz kalmaktaydı.Ve üye arkadaşlarım yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımla beraber o kadar çok çabaladık fakat yine de başaramadık.Elimizden geleni yaptık ve bireysel kendi iç dünyamdaki düşüncelerle Lodos Klanımızdan ayrılma kararı aldım.Şu saatlerde eminönünde dolaşan bir arz kestiğim son arzdı.Oyun hayatım boyunca görev için bile olsa hiç bir karakterimi Arz yapmamıştım fakat zamanın şartları öyle olmasını gerektirdi.Lonca Eş Başkanlarımdan ve üye arkadaşlarımdan özür dilerim.Loncamız kurulduğundan beri TROY adını gururla taşıdım fakat loncamızın kötü gününde bana destek olan başkanlarımız ve desteğini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ederim.

Tüm Lodoslara yaşattıkları herşey için teşekkür ederim.Bazı özel insanlar var saymak istemiyorum şımarmasınlar burda onlar zaten biliyorlar kendilerini :) ama illa bir isim saymam gerekliyse ben sadece "Kaptan" Loncasına teşekkür ederim dostlukları için ...

Verdiğim sözü tutamadım Lodos kalamadım
Özür dilerim
Troyxpunisher
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
TR0YxANTIDOTE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Zaman Geldi

Mesaj gönderen TR0YxANTIDOTE »

Bu düşünceni değerli üyelerimizin de bilmesi gerektiğini düşündüm ve haftasonundan beri senden gizli olarak toplantılar düzenlemekteydik.Ve öyle bir karar alındı ki ben bile şaşırdım "Büyük Başkan" :)...Loncadaki her bir arkadaşımızın isteği üzerine seni bu düşüncende de yalnız bırakmak olmaz dedik ve loncamızdaki her üye ile beraber Arz olma kararına vardık.Yani henüz TROY Loncamızı bırakmış değilsin dostum.Daha doğrusu TROY Loncamız seni bırakmış değil dostum :)
Troyxantidote

İçinizden Birisi Olabiliriz ...
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Ciddi misin? Naptin oglum sen? Her uye? Hic hayir diyen olmadi mi :S Abi yapma ya supersiniz hersey icin tesekkur ederim.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
TR0YxANTIDOTE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TR0YxANTIDOTE »

Sonuçta bu Bizim Loncamız dostum ;) her üyenin loncası bu :D
Troyxantidote

İçinizden Birisi Olabiliriz ...
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

Sizi gördüğüm yerde kesicem. :P Şaka bir yana Arz klanında başarılar.Hepinizin yeri bende ayrı.Ne kadar arz olsanızda sonuna kadar kardeşlerimsiniz bunu bilmeniz yeterli.Hepinizi gözlerinizden öpüyorum kardeşlerim. ;)
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Lodos kalamadın. ;)
MassPerformanceHALL
KatyPerry