İlk olarak bu bir oyundan ayrılık konusu değildir.Bir teşekkür konusudur.
Arkadaşlar Loncamızla her türlü faaliyetleri çeşitli iç sebeplerden dolayı durdurmuş bulunmaktaydık.Ve geçtiğimiz haftasonundan beri sadece yönetim kurulundaki arkadaşlara bahsettiğim bir konu vardı loncamız lodos klanının yükselişi için tek başına yetersiz kalmaktaydı.Ve üye arkadaşlarım yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımla beraber o kadar çok çabaladık fakat yine de başaramadık.Elimizden geleni yaptık ve bireysel kendi iç dünyamdaki düşüncelerle Lodos Klanımızdan ayrılma kararı aldım.Şu saatlerde eminönünde dolaşan bir arz kestiğim son arzdı.Oyun hayatım boyunca görev için bile olsa hiç bir karakterimi Arz yapmamıştım fakat zamanın şartları öyle olmasını gerektirdi.Lonca Eş Başkanlarımdan ve üye arkadaşlarımdan özür dilerim.Loncamız kurulduğundan beri TROY adını gururla taşıdım fakat loncamızın kötü gününde bana destek olan başkanlarımız ve desteğini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ederim.
Tüm Lodoslara yaşattıkları herşey için teşekkür ederim.Bazı özel insanlar var saymak istemiyorum şımarmasınlar burda onlar zaten biliyorlar kendilerini
Verdiğim sözü tutamadım Lodos kalamadım
Özür dilerim
Troyxpunisher