ÖpüJJem :twisted:Exixiz yazdı:Serhat, Oktay ve diğer kardeşlerim sizinle aynı çatı altında olmak güzeldi. Hayır olsun loncanız. Öpüyorum yanaklarınızdan.
TUNA
BASİ-Exixiz-YüXeXeS
Ace of Spades [AS]
- xBaTMaNx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Ace of Spades [AS]

- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
1,2 ay önce arkasndan salladgnz adamlarla nasıl bir oluosunuz derdiniz olunuomş demek kı
listede 1,2 kişi lıstenın akısını bozsada her seyden once hayrlı olsun her sey ıns szn adnza gelsr .
Lilreb
Loncanız hayırlı olsun Oktayım. Umarım hedeflerinize ulasırsınız.Lodos olduğunuz için de ayrıca tebrik ederim.
Mirxcutting
Mirxcutting

-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bu arkadaşları şahsen tanımasamda oyundan az çok biliyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim bu loncayı kurup lodos olma fikri kimden geldi ise çok akıllı bir iş yapmış.
Nedenine gelince: Kuklacı sunucusunda arz klanı aşırı derecede güçlenmiş ve biz lodoslar hem sayıca hem de güç olarak arzların çok gerisinde kalmıştık. Bu da doğal olarak sunucunun tadını tuzunu ve bunun yanında oyunun zevkini kaçırmıştı. Bu arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Fikrimce mesele arz veya lodos olmak değil sunucuya renk ve zevk katmaktır. Bu loncanın mutlaka tutunacağına şüphem yok ve artık kuklacı sunucusu ve beraberinde oyun daha eğlenceli bir hal alacaktır.
Oyunu keyifli hale getirmeye çalışan bu kardeşlerimi en içten duygularımla alkışlıyorum.
Mir ler ve Şeyh ler olarak sonuna kadar yanınızdayız.
Saygılar...
Öncelikle şunu söyleyeyim bu loncayı kurup lodos olma fikri kimden geldi ise çok akıllı bir iş yapmış.
Nedenine gelince: Kuklacı sunucusunda arz klanı aşırı derecede güçlenmiş ve biz lodoslar hem sayıca hem de güç olarak arzların çok gerisinde kalmıştık. Bu da doğal olarak sunucunun tadını tuzunu ve bunun yanında oyunun zevkini kaçırmıştı. Bu arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Fikrimce mesele arz veya lodos olmak değil sunucuya renk ve zevk katmaktır. Bu loncanın mutlaka tutunacağına şüphem yok ve artık kuklacı sunucusu ve beraberinde oyun daha eğlenceli bir hal alacaktır.
Oyunu keyifli hale getirmeye çalışan bu kardeşlerimi en içten duygularımla alkışlıyorum.
Saygılar...
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Loncanız kuklacı sunucusuna hayırlı olsun , umarım istediklerinizi gerçekleştirirsiniz
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Lonca'mızın Kuklacıya Hayırlı Ve Uğurlu Olması Dileğiyle....
! Ace of Spades [AS] !
RuNSa (^)Ecel Getiren
RuNSaII (^) Ashab-ı Keyf
siLüeT (^) Ejder Asa
RuNSa (^)Ecel Getiren
RuNSaII (^) Ashab-ı Keyf
siLüeT (^) Ejder Asa
- XxSuPeRMaNxX
- İri Fare Avcısı
:arrow: :arrow:goktanri yazdı:Bu arkadaşları şahsen tanımasamda oyundan az çok biliyorum.
Saygılar...
Fark ZB farkı
Sevginin gücü ..
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Misyon ve vizyonumuzu goktanri isimli arkadaşın az çok bahsettikleriyle şekillendirmiştik .
Lonca AS adına iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Lonca AS adına iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyoruz.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Loncamızın tüm sunucuya ve lodos klanına hayırlı olmasını diliyorum.
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ