İstanbul Kıyamet Vakti hakkında henüz yayınlanmamış ve doğrulanmamış bilgilerin açıklanması veya oyuncuların yanlış bilgileneceği şekilde yayınlanması yasaktır.
Bilginize.
Yeni Gelecek Zırhlar
Yeni Gelecek Zırhlar
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Re: Yeni Gelecek Zırhlar
Bunlar Sadece Classes de Olan Miktarlar Ama İkv Yönetimi Zırhlar Açıldıgı Zaman Değiştirebilir..
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Classesta yazıyor ben sadece zırhları paylaştım yeni item yada gözlükte var herhalde 50 lwl yazıyor item lwl de.Herşeyi zamanla göreceğiz inşallah kısa bir zaman olur ama. 
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
150.000 kp olucak.[/quote]
bunlar tek güncelemeyle normal para olabilir ve ya yaratıklardan çıkabilir klan parası olucağına açıkçası pek ihtimal vermiyorum çünkü uzun zamandır büyücülerin zırhı yok vs gelen zırhların klan parasıyla olmasıda saçma olur
yeni gelicek gözlük yok benim gördüğüm maske var bi
bunlar tek güncelemeyle normal para olabilir ve ya yaratıklardan çıkabilir klan parası olucağına açıkçası pek ihtimal vermiyorum çünkü uzun zamandır büyücülerin zırhı yok vs gelen zırhların klan parasıyla olmasıda saçma olur
yeni gelicek gözlük yok benim gördüğüm maske var bi
savaşçıya zırh yokmu ??
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
-
- FareAdam Düşmanı
Saçma saçma sorular sorup durma adam diyo ya classes de yazıyo diyekackin yazdı:Ner den ögrendiniz
Classes dosyalarıyla oynamak suçtur. Bildirim halinde kişiye yaptırımlar uygulanır..

- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
merhaba
ileriyi düşünmeden biraz daha beklemekte fayda vardır şuan yeni zırhların klan parası ve ya reçete olup olmaması şuan için hayal ürünü diyebiliriz.lütfen diğer arkadaşlarımızı yanıltacak konular açmayınız.
ileriyi düşünmeden biraz daha beklemekte fayda vardır şuan yeni zırhların klan parası ve ya reçete olup olmaması şuan için hayal ürünü diyebiliriz.lütfen diğer arkadaşlarımızı yanıltacak konular açmayınız.