600.000 Maksimum Hasarı var diyebiliyorum.. Ayrıca bu GM , DEV , Etkinlik vs. Taglı yönetim üyeleri oyuna girince herkes niye bu kadar bu adamların üstüne çullanıyor.. anlamış değilim rahat bırakın adamları takılsanlar azcık
MaJoRDePReSYoN yazdı:600.000 Maksimum Hasarı var diyebiliyorum.. Ayrıca bu GM , DEV , Etkinlik vs. Taglı yönetim üyeleri oyuna girince herkes niye bu kadar bu adamların üstüne çullanıyor.. anlamış değilim rahat bırakın adamları takılsanlar azcık
MaJoRDePReSYoN yazdı:600.000 Maksimum Hasarı var diyebiliyorum.. Ayrıca bu GM , DEV , Etkinlik vs. Taglı yönetim üyeleri oyuna girince herkes niye bu kadar bu adamların üstüne çullanıyor.. anlamış değilim rahat bırakın adamları takılsanlar azcık
Etuğrul kanka erdoğan girmisti ya adamlar bi rahat bırakmadı Dedim mevlana asa varsa tak belki takıcaktı ama herkes daldığı için oyundan çıktı abi ya vuruyonuzda ne oluyo %99 yazısısnı görünce cantaya sahesermi geliyo
Etuğrul kanka erdoğan girmisti ya adamlar bi rahat bırakmadı Dedim mevlana asa varsa tak belki takıcaktı ama herkes daldığı için oyundan çıktı abi ya vuruyonuzda ne oluyo %99 yazısısnı görünce cantaya sahesermi geliyo
aynen kanka ya adama bi rahat vermediler adam girmesiyle çıkması bir oldu sayelerinde
ne var bizim sunucuyada Captainx geldi elinde bıçak sırtı vardı gene, adamlar gösteriş yapıyor ama benim gibi boş zamanı nerdeyse hiç olmayan ve özellik üniversite hazırlıklarıyla uğraşan öğrenciler gaffar kesemiyor çünkü zamanı olmuyor, Bunları göz önünde bulundurmamız lazım!!! (GM LERE)
Gokkan yazdı:ne var bizim sunucuyada Captainx geldi elinde bıçak sırtı vardıgene, adamlar gösteriş yapıyor ama benim gibi boş zamanı nerdeyse hiç olmayan ve özellik üniversite hazırlıklarıyla uğraşan öğrenciler gaffar kesemiyor çünkü zamanı olmuyor, Bunları göz önünde bulundurmamız lazım!!! (GM LERE)
1- Captainx diye bir GM yoktur. Doğrusu bkz: ( CaptainATX )
2- Üniversite hazırlıklarıyla uğraşıp gaffar kesen öğrenci arkadaşlarım var.
3- Göz önünde bulundurmak ne alaka anlamış değilim.
4- Selametle