MeraNa Katılış
MeraNa Katılış
Arkadaşlar Merhaba Ben tılsımdan Geliyorum. Ve Artık Yeni Sunucu Bölümüm Merandır. İşallah Siznle Bir Sorunum Olmaz. Hepinize Bol İtemler Ve Maden Dileğiyle...
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: MeraNa Katılış
çok yanlış geldin hoş geldinORteGaa yazdı:Arkadaşlar Merhaba Ben tılsımdan Geliyorum. Ve Artık Yeni Sunucu Bölümüm Merandır. İşallah Siznle Bir Sorunum Olmaz. Hepinize Bol İtemler Ve Maden Dileğiyle...
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
ErNeSTo yazdı:çok yanlış geldin hoş geldinORteGaa yazdı:Arkadaşlar Merhaba Ben tılsımdan Geliyorum. Ve Artık Yeni Sunucu Bölümüm Merandır. İşallah Siznle Bir Sorunum Olmaz. Hepinize Bol İtemler Ve Maden Dileğiyle...yerinde olsam go go go eminönü
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
NeDen
?
KESKE GELMESEYDIN ELIMDEN GELSE ATLIYCAM BU SUNUCANDAN D
Kardeşlerim Çokmu Kötü Sunucu
Benim Arki Var Diye Geleom. Sırf Onun İçinde Kötümü Okadar ya 
berbat :roll:ORteGaa yazdı:Kardeşlerim Çokmu Kötü SunucuBenim Arki Var Diye Geleom. Sırf Onun İçinde Kötümü Okadar ya
Hoş Geldin...
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Kötülemeyin sunucuyu !!
Her Kasada Çürük Domates Vardır Arkadaşım.
Hoşgeldin !!!
Biraz Hırsız , Biraz Dolandırıcı , Biraz Yalancı , Biraz Düzenbaz , Biraz Ergen , Biraz Cinsel İçerikli ,Biraz Kendine Müslüman, Biraz da İnsafsız Bir Sunucu Olabiliriz Fakat Bu KÖTÜ Bir Sunucu Anlamı Taşımaz.
TSKxSUBAY
Her Kasada Çürük Domates Vardır Arkadaşım.
Hoşgeldin !!!
Biraz Hırsız , Biraz Dolandırıcı , Biraz Yalancı , Biraz Düzenbaz , Biraz Ergen , Biraz Cinsel İçerikli ,Biraz Kendine Müslüman, Biraz da İnsafsız Bir Sunucu Olabiliriz Fakat Bu KÖTÜ Bir Sunucu Anlamı Taşımaz.
TSKxSUBAY
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
ORteGaa yazdı:Arkadaşlar Merhaba Ben tılsımdan Geliyorum. Ve Artık Yeni Sunucu Bölümüm Merandır. İşallah Siznle Bir Sorunum Olmaz. Hepinize Bol İtemler Ve Maden Dileğiyle...
Hoş Geldin Ariel Ortega
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY