5 yıla yaklaşık oynadığım oyuna bugün itibari ile kısa bir ara verme kararı aldım . Oyunda çok güzel hoş arkadaşlar ve anılarım oldu . Buradan o anıları bizlere yaşatan herkese teşekkürlerimi sunuyorum .
Bu kararım bir anlık bir şeyle oldu . Umarım bir kaç ay sonra özlemem oyunu .
Sağlıcakla kalın.
Kısa bir ara XXCEZAXX
Kısa bir ara XXCEZAXX
XXCEZAXX
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kısa bir ara XXCEZAXX
İtemleri düzdün tabi
şaka bir yana senin için hayırlısı neyse o olur inş ama emin ol ki 5 yılda verdiğin emeği kimse unutmaz gözün arkada kalmasın.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Yolun açık olsun en iyisini yaptın umarım özlemessin ne lazım olursa olsun skypeden veya cep tlfndan ulaşabilirsin
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
Okul hayatında başarılar
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- canmurat55
- İri Fare Avcısı
Mustafa herkez bazen anlık sinirlerinden bir çok şeyler kaybeder .. Ama sen bu durumda eğerki bırakırsan daha çok şeyleri kaybedersin .. Moderator konuyu kilitlermisin yoksa tartışma çıkarıcam burda..
İnşallah demek istediğimi anladın..
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT
Murat oyuna isteyerek ara vermediğimi biliyorsun . Oyunda oldukça bazı arkadaşlarımızı kırabiliyoruz en azından bir süre aktif olmasam iyi olur . Yani benki oyun için 3 yıl okula gitmeyip atılmış birisi olarak tabiki ara vermek istemem ama cidden bazı arkadaşlarımıza karşı kırıcı olabiliyoruz . Bu yüzden bu kararım böyle ani oldu .canmurat55 yazdı:Mustafa herkez bazen anlık sinirlerinden bir çok şeyler kaybeder .. Ama sen bu durumda eğerki bırakırsan daha çok şeyleri kaybedersin .. Moderator konuyu kilitlermisin yoksa tartışma çıkarıcam burda..
XXCEZAXX
- canmurat55
- İri Fare Avcısı
- canmurat55
- İri Fare Avcısı
Şu an yaptığın tamamen düşmanlarını sevindirmek belliki nazar değdi şu an kimse kimseye kırgın değil olur öyle hatalar bir anlık sinirden herkez küfür edebilir ha eğerki illa da ben bırakıyom diyosan ne benle nede diğer arkadaşlarımızla muhattab olma !!
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT