item
Re: item
Üstün fullsa sorun yok bırak bir yüzük eksik kalsın. Ben 500 defa motor kestigim halde maraton ayak düşmedi adam 3400 madaolyon yapmıs halen ayakkabısı yokken bana yakınmak düşmez şanşlısın benim yüzük maraton zırh ve asa bile cıkmadı ayagı geçtik dua et şanlısın.halis yazdı:beyaz köşkde oynuyorum bu kadar adaletsiz oyun gormedim 408 madalyadan bitane yuzuk dusmedi üstüm ful yuzuk eksik
A R Z L O D O S
Merhabalar,
Her zaman kazanamama ihtimalinizin olduğunu asla unutmayınız. Bu ihtimal sürekli denk gelirse ne yazık ki ödül kazanamazsınız.
İyi eğlenceler.
Her zaman kazanamama ihtimalinizin olduğunu asla unutmayınız. Bu ihtimal sürekli denk gelirse ne yazık ki ödül kazanamazsınız.
İyi eğlenceler.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
O zaman Kazanamama İhtimalini Biraz Düşürseniz Hiç Fena olmucak Hani ne Dersiniz ?ibram yazdı:Merhabalar,
İyi eğlenceler.
Bu yüzden Dükkanda bulunan Sığınak - Miğrat şans arttırıcılar mevcut .SCaRyx yazdı: O zaman Kazanamama İhtimalini Biraz Düşürseniz Hiç Fena olmucak Hani ne Dersiniz ?
http://istanbuloyun.com/Login.aspx?ref= ... wcase.aspx
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Memnun kalanı görsem alacağımda...TAKVA yazdı:Bu yüzden Dükkanda bulunan Sığınak - Miğrat şans arttırıcılar mevcut .SCaRyx yazdı: O zaman Kazanamama İhtimalini Biraz Düşürseniz Hiç Fena olmucak Hani ne Dersiniz ?
http://istanbuloyun.com/Login.aspx?ref= ... wcase.aspx
bn sans artırıcılı maden cekiyom 1 gano veya onemli madenlerden bir iki tane çıkıyo ama sahit oldugum adamlarda var guned 5 gano çeken oyunda bazen cok adaletsizlik oluyo bn artırıcıya nanmıyom arttırıcılı sıgınak da attım ne oldu hiç bişey degişen bişey yok
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
700 madalya oldu 30 dk önce itibariyle günde 2 kenan atıyorum nerdeyse bu aralar hane artık düşürmeye kafayı koydum Fakat 700 madalyada ne mi aldım ? Çemberli gelmeden baya kenan ve junon attım junon bana hatta banada değil karakterimle 2 junon atan arkadaşıma düştü kıyamet alevi zırh ! 0 yüzük.Cevriye cevriye mor yüzük bile düşmedi Junondan o kadar diyeyim.Kenana gelince ben ondan bıktım o benden bıkmadı.Artık sıgınakları gözüm kapalı bile oynarım o derece ezberledim bıktım artık o mekandan ama hala alter yüzüğümü alamıyorum.4 alter kolyem 2 kıyamet alevi kolyem 1 nucleus kolyem var.Allahtan çemberliden yeni itemlerden düşürdümde madalyalar hakkını az da olsa vermiş oldu.Maraton ayak 6-7 tane çıkmıştır şimdiye kadar ne kadar istemesemde malesef olan bu.Anlamıyorum ki illa artıcı mı almalıyız :?: :!: :!:
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Büyücümde 600 madalya var bugün bilge azat ceketi üreticem bilge fevzi cekette var. ejder da var yani ben üretebileceklerimi ürettiğim halde bazen günde 7 kenan atıp 1 alter yüzük veya 1 nucleus kolye düşüremiyorsam ben sı*arım oyunun böyle şansına. 2 3 sığınakta alter takı setini tamamlayan adamlar var biz mi hak etmiyoruz yani :!:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN