MPGD <3 Ramazanda Faaliyete Geçiyor ! Üstadın Emriyle!
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: MPGD <3 Ramazanda Faaliyete Geçiyor ! Üstadın Emriyle!
Totti fırlattı kalbimi messi üstünü çiğnedi Cazorla geçer dedi Lassana Diarra :ugeek:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gün hastanenin yüzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yüzüp Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini düşünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler çıkartılır, Başhekim ayni gün Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan ötürü anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az önce odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye '' demiş muş müş
.
-Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan ötürü anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az önce odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye '' demiş muş müş
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
1 EKİMDE SEÇİM VAR YENİ BAŞGAN SEÇİLECEK ! YENİ ÜSTADIMIZ KİM OLACAK vE ADAYLAR KİMLER BUNU CEVABI 30 EYLÜLDE BELLİ OLACAK ! YENİ KURALLAR YENİ RÜTBELER BELLİ OLACAKTIR.. ÜSTAD D.B YENİDEN Mİ BAŞGAN OLACAK YOKSA HEPSİ 1-3 EKİM ARASI YANİ 2 EKİMDE BELLİ OLACAKTIR.. !!!
SAYGILAR
MPGD
SAYGILAR
MPGD
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
haydegidelum yazdı:1 EKİMDE SEÇİM VAR YENİ BAŞGAN SEÇİLECEK ! YENİ ÜSTADIMIZ KİM OLACAK vE ADAYLAR KİMLER BUNU CEVABI 30 EYLÜLDE BELLİ OLACAK ! YENİ KURALLAR YENİ RÜTBELER BELLİ OLACAKTIR.. ÜSTAD D.B YENİDEN Mİ BAŞGAN OLACAK YOKSA HEPSİ 1-3 EKİM ARASI YANİ 2 EKİMDE BELLİ OLACAKTIR.. !!!
SAYGILAR
MPGD
:| Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is ve göz gözü görmez bir sis değildik biz..begliyoruk seçimiii
RELAXEFENDY
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Viceroy yazdı:haydegidelum yazdı:1 EKİMDE SEÇİM VAR YENİ BAŞGAN SEÇİLECEK ! YENİ ÜSTADIMIZ KİM OLACAK vE ADAYLAR KİMLER BUNU CEVABI 30 EYLÜLDE BELLİ OLACAK ! YENİ KURALLAR YENİ RÜTBELER BELLİ OLACAKTIR.. ÜSTAD D.B YENİDEN Mİ BAŞGAN OLACAK YOKSA HEPSİ 1-3 EKİM ARASI YANİ 2 EKİMDE BELLİ OLACAKTIR.. !!!
SAYGILAR
MPGD
:| Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is ve göz gözü görmez bir sis değildik biz..begliyoruk seçimiii![]()
çok ağlamaksı konuştun duygulanıyorum.
fatih kaç gündür yoksun len daha sık gir foruma.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
VeNGaT yazdı:fatih kaç gündür yoksun len daha sık gir foruma.
Üstad ile aramızda bazı problemler çıktı bide bazı şahsi problemleri çözmeye uğraştığım şu günlerde foruma zaman ayıramadığımı bende fark ettim .. En Yakın zamanda aranıza döneceğim..
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
MPGD Yİ KAPATIYORUM ... İÇERİDE KALMAYIN .
Meran Püskevitsiz Gençler Derneği Kapanmıştır..
İlk Amacımıza Ulaştık .
İkinci Amacımızı Zorladık !
Herkese Teşekkürler..
3 Temmuz 2011 - 01 Ekim 2011
İlk Amacımıza Ulaştık .
Herkese Teşekkürler..
konuyu kilitlettir o zaman :roll:haydegidelum yazdı:MPGD Yİ KAPATIYORUM ... İÇERİDE KALMAYIN .
İlk Amacımıza Ulaştık .
Herkese Teşekkürler..
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
hayırlısı olsunhaydegidelum yazdı:MPGD Yİ KAPATIYORUM ... İÇERİDE KALMAYIN .
İlk Amacımıza Ulaştık .
Herkese Teşekkürler..

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN