Fotoğraf istediniz Buyrun ismet ölü.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fotoğraf istediniz Buyrun ismet ölü.

Mesaj gönderen malama35 »

Siz neyden bahsediyorsunuz anlayamadım ?
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Paint terk galiba :D:D
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
TrHeraKLeS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TrHeraKLeS »

malama35 yazdı:Resim

Buyrun...

http://www.swfcabin.com/swf-files/1286665807.swf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://inciswf.com/1292972964.swf :idea: :lol: :lol: :lol:
Bu hayatta genc yaşlı demeden beli bürküleni tutup düzeceksin kardesim..Yoksa o bel doğrulduğunda ilk işi sizi tutup düzmek olur..

-Usta ejder..
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Merhaba,

Öncelikle konuya müdahale olmak istemezdim.Abuk sabuk yorumlar yapıldığını gördüm.Bazıları bir grup oluşturup, her konuya böyle gülerek yada inanılmayacak gibi göstermeye çalışarak, kendilerini zeytinyağı misali üste mi çıkarmaya çalışıyor yoksa anlayabilme yetnekleri mi zayıf.
Daha önce de forumda bu konu ile ilgili resim yayınlandı.Araştırıp bulabilirdiniz.Ben resmin gerçek olduğunu biliyorum.Gönderin, yetkilisi kim oluyorsa inceleyip buraya yazsın.Gerçek mi yoksa paint mi görelim.

Daha önceki konu ve resim.

Resim
viewtopic.php?f=26&t=78572&start=0
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yani. Tüm Cihanı Hükümran loncası ve orada olan şahıslar bu fotoğrafın gerçek olduğunu biliyor. Sadece sizin şu '' ismeti siz kesemezsiniz '' palavrasını ortadan kaldırmak için atılmış bir resimdi. Konu amacını şaştı, Konu kapatılsa iyi olur zaten gören gördü..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
TrHeraKLeS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TrHeraKLeS »

malama35 yazdı:Yani. Tüm Cihanı Hükümran loncası ve orada olan şahıslar bu fotoğrafın gerçek olduğunu biliyor. Sadece sizin şu '' ismeti siz kesemezsiniz '' palavrasını ortadan kaldırmak için atılmış bir resimdi. Konu amacını şaştı, Konu kapatılsa iyi olur zaten gören gördü..
Senin koyduğun resim pain geç bu ayağı.
YALNIZALPEREN yazdı:Merhaba,

Öncelikle konuya müdahale olmak istemezdim.Abuk sabuk yorumlar yapıldığını gördüm.Bazıları bir grup oluşturup, her konuya böyle gülerek yada inanılmayacak gibi göstermeye çalışarak, kendilerini zeytinyağı misali üste mi çıkarmaya çalışıyor yoksa anlayabilme yetnekleri mi zayıf.
Daha önce de forumda bu konu ile ilgili resim yayınlandı.Araştırıp bulabilirdiniz.Ben resmin gerçek olduğunu biliyorum.Gönderin, yetkilisi kim oluyorsa inceleyip buraya yazsın.Gerçek mi yoksa paint mi görelim.

Daha önceki konu ve resim.

0 cana getirmek okey başarı tebrikler ama ölü bi yaratık sarsılmaz acamaz unutma ve iyi bak can alanına.
Resim
viewtopic.php?f=26&t=78572&start=0
Bu hayatta genc yaşlı demeden beli bürküleni tutup düzeceksin kardesim..Yoksa o bel doğrulduğunda ilk işi sizi tutup düzmek olur..

-Usta ejder..
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşım neyi paint ben anlamadım ki ? Paint olduğunu nerden çıkarıyosunuz anlamıyorum.. Açıklasana öğrenelim
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

malama35 yazdı:Yani. Tüm Cihanı Hükümran loncası ve orada olan şahıslar bu fotoğrafın gerçek olduğunu biliyor. Sadece sizin şu '' ismeti siz kesemezsiniz '' palavrasını ortadan kaldırmak için atılmış bir resimdi. Konu amacını şaştı, Konu kapatılsa iyi olur zaten gören gördü..
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön