Fotoğraf istediniz Buyrun ismet ölü.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fotoğraf istediniz Buyrun ismet ölü.
Siz neyden bahsediyorsunuz anlayamadım ?
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Paint terk galiba
:D
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Acemi Savaşçı
malama35 yazdı:
Buyrun...
http://www.swfcabin.com/swf-files/1286665807.swf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://inciswf.com/1292972964.swf :idea: :lol: :lol: :lol:
Bu hayatta genc yaşlı demeden beli bürküleni tutup düzeceksin kardesim..Yoksa o bel doğrulduğunda ilk işi sizi tutup düzmek olur..
-Usta ejder..
-Usta ejder..
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Merhaba,
Öncelikle konuya müdahale olmak istemezdim.Abuk sabuk yorumlar yapıldığını gördüm.Bazıları bir grup oluşturup, her konuya böyle gülerek yada inanılmayacak gibi göstermeye çalışarak, kendilerini zeytinyağı misali üste mi çıkarmaya çalışıyor yoksa anlayabilme yetnekleri mi zayıf.
Daha önce de forumda bu konu ile ilgili resim yayınlandı.Araştırıp bulabilirdiniz.Ben resmin gerçek olduğunu biliyorum.Gönderin, yetkilisi kim oluyorsa inceleyip buraya yazsın.Gerçek mi yoksa paint mi görelim.
Daha önceki konu ve resim.

viewtopic.php?f=26&t=78572&start=0
Öncelikle konuya müdahale olmak istemezdim.Abuk sabuk yorumlar yapıldığını gördüm.Bazıları bir grup oluşturup, her konuya böyle gülerek yada inanılmayacak gibi göstermeye çalışarak, kendilerini zeytinyağı misali üste mi çıkarmaya çalışıyor yoksa anlayabilme yetnekleri mi zayıf.
Daha önce de forumda bu konu ile ilgili resim yayınlandı.Araştırıp bulabilirdiniz.Ben resmin gerçek olduğunu biliyorum.Gönderin, yetkilisi kim oluyorsa inceleyip buraya yazsın.Gerçek mi yoksa paint mi görelim.

-
- FareAdam Düşmanı
Yani. Tüm Cihanı Hükümran loncası ve orada olan şahıslar bu fotoğrafın gerçek olduğunu biliyor. Sadece sizin şu '' ismeti siz kesemezsiniz '' palavrasını ortadan kaldırmak için atılmış bir resimdi. Konu amacını şaştı, Konu kapatılsa iyi olur zaten gören gördü..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
-
- Acemi Savaşçı
Senin koyduğun resim pain geç bu ayağı.malama35 yazdı:Yani. Tüm Cihanı Hükümran loncası ve orada olan şahıslar bu fotoğrafın gerçek olduğunu biliyor. Sadece sizin şu '' ismeti siz kesemezsiniz '' palavrasını ortadan kaldırmak için atılmış bir resimdi. Konu amacını şaştı, Konu kapatılsa iyi olur zaten gören gördü..
YALNIZALPEREN yazdı:Merhaba,
0 cana getirmek okey başarı tebrikler ama ölü bi yaratık sarsılmaz acamaz unutma ve iyi bak can alanına.
Bu hayatta genc yaşlı demeden beli bürküleni tutup düzeceksin kardesim..Yoksa o bel doğrulduğunda ilk işi sizi tutup düzmek olur..
-Usta ejder..
-Usta ejder..
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım neyi paint ben anlamadım ki ? Paint olduğunu nerden çıkarıyosunuz anlamıyorum.. Açıklasana öğrenelim
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.malama35 yazdı:Yani. Tüm Cihanı Hükümran loncası ve orada olan şahıslar bu fotoğrafın gerçek olduğunu biliyor. Sadece sizin şu '' ismeti siz kesemezsiniz '' palavrasını ortadan kaldırmak için atılmış bir resimdi. Konu amacını şaştı, Konu kapatılsa iyi olur zaten gören gördü..
İyi forumlar.