OsmanLı Loncası [TLOO]
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Gaffar Bey e karşı sunucumuzda kazanılan ilk zaferde imzası olan tüm loncadaşlarımı tebrik ediyorum , loncamızı en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum 
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Helal olsun vallahi büyük başarı . Hakettiğinizi düşündüğüm bir başarıya daha imza attınız sizede yakışan budur Osmanlı Loncası .. Aslında pek şaşırmadım çok koşturdunuz bu işin peşine çok deneyim ve tecrübe kazandınız ve sabrın sonu selamet mutlak başarıya ulaştınız . Tekrar teker teker tebrik ediyorum hepinizi Başarılarınızın Devamını Diliyorum Beyler ''Durmak Yok Yola Dewam TLOO'' :lol: :lol:kalenderoglu yazdı:Gaffar Bey e karşı sunucumuzda kazanılan ilk zaferde imzası olan tüm loncadaşlarımı tebrik ediyorum , loncamızı en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Selamlar ;
İyi kötü günlerimiz geçti , kavga ettik barıştık güldük oynadık ama her şeyin sonu olduğu gibi TLOO ' dan ayrılma Kararı Almış bulunmaktayım . Hiç kimseyle bir sorunum olmamıştır kendim aldığım bir karardan dolayı ayrılıyorum geriye kalanlara Başarılar dilerim
İyi kötü günlerimiz geçti , kavga ettik barıştık güldük oynadık ama her şeyin sonu olduğu gibi TLOO ' dan ayrılma Kararı Almış bulunmaktayım . Hiç kimseyle bir sorunum olmamıştır kendim aldığım bir karardan dolayı ayrılıyorum geriye kalanlara Başarılar dilerim

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir. Bilginize.
İyi forumlar.
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir. Bilginize.
İyi forumlar.