OYUNU NEDEN SIKTINIZ !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

OYUNU NEDEN SIKTINIZ !!!

Mesaj gönderen mask103 »

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum eskiden uğraşacak bi meran şehrimiz vardı orda para kasar item kasardık tek başıma giderdim kimsenin olmadığı zamanlarda kasardım (item,para vs) Şimdi soruyorum size orada kasarsak ne düşüreceğizde kasacağız, oyunun kimsenin olmadı zamanlardada veya tek takılmak isteyen çok arkadaş var onlar içinde tek başına gidip item düşüreceği para kazanacağı yer neden yok ! yenilikler oluyor bunları biliyoruz ama onlar grupla giriliyor grup olmayıncada uğraşacak neden bi bölge yok güzel bir bölge getirsenizde bizde orada kassak gbx,gaffar ve diğer grup bölgelerinde düşen şeyler düşmesin ama eski itemlerden farklı itemler düşsün olmazmı en azından kimsenin olmadığı zamanlardada gidip kasalım, her oyunda dünya kadar boss yaratık var neden bizim oyunumuzda olmasın haksızmıyım, bazen maden çekerdik oda bitti saolsun madeni kim netsin =) güzel bir bölge getirin tek kasabilecek şekilde iyi çalışmalar saygılar...
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: OYUNU NEDEN SIKTINIZ !!!

Mesaj gönderen goktanri »

katılıyorum
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

bence meran gibi bir yer yapabilirler en az 1 en fazla 3 kişilik 1 grup bölgesi misal 49 levelde tek büyücü ejdersiz buz büyücüsü nasıl keser çok zor dimi onun gibi olsa iflisi bile 2 büyü 1 şifa kesiyor yani öyle biryer güzel olur.
Katılıyorum.
rednem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen rednem »

sana sonuna kadar katiliyorum ben fazla arkadasim yok almanyadan oynamak turkce az tekim grubada kimse almiyo dunya kadar akce item bende var ama gfuba alan yok herkez kendi arkadasini aliyor cok guzel bi konu lutfen tek girilen bolgeler olsun
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Uzun zamandır oyuncuların sıkıldıgını ve bir şeyler yapılması gerektiğini söyledim onlarca konu açtım en ufak bir gelişme olmadı bende oyunu bıraktım su an Nasılmıyım Hiç pişman degilim Daha Güzel Online Oyunlar Var Daha fazla uğraşmayın Zaten GM De Yok Kac GM Var Ki Doğru Düzgün Sevdigim Bir Nihat Abi Var (Nerull) Başkada yok
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

bbsnake yazdı:Uzun zamandır oyuncuların sıkıldıgını ve bir şeyler yapılması gerektiğini söyledim onlarca konu açtım en ufak bir gelişme olmadı bende oyunu bıraktım su an Nasılmıyım Hiç pişman degilim Daha Güzel Online Oyunlar Var Daha fazla uğraşmayın Zaten GM De Yok Kac GM Var Ki Doğru Düzgün Sevdigim Bir Nihat Abi Var (Nerull) Başkada yok
Oyunu bıraktım pişman değilim diyince bende sosyal hayattan bahsediyorsun sanmıştım. 8-)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Melodrama »

Bir noktada sana katılıyorum oyunda kimse olmadığı zaman veya tek başına eşya düşürmek isteyenler için özel bir yerde olabilir .

İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mask103 »

Arkadaşlar oyunumuz güzel ama oyunun çok eksikleri var yukarda bahsettiğim gibi eskiden maden çeker şehre gider tek kasar item düşürür satardık, ama şimdi bunları yapmanın hiçbir manası kalmadı maden para etmiyor itemi kim neylesin, güzel bir bölge açılsa yaratıklar tek başımıza kesilecek şekilde olsa onlardanda grup bölgesinde düşen itemlerden diğilde farklı itemler düşse item çıkarmak zor diğil, diğer oyunlarda dünya kadar bölge var nerde ne kasarsan kas itemde düşüyor parada kazanıyorsun bunun çaresine bakın lütfen, oyuna giriyorum 1 aydır ne yapacağım yapacak bişey yok çıkıyorum soğudum inanın eskiden enaz 7 saat online olurdum şimdi 1 saat duramıyorum son levelse oldum son itemleri düzdüm eeee daha ne yapayım bunu gözterecek biyer olması lazım grup bölgelerine giremediğimden sıfır kelvin reçeteyi ürettim büyüme bundan daha fazlasıda yok zaten böyle giderse oyunda kimse kalmayacak...

LÜTFEN EN KISA ZAMANDA BÖYLE BİR GÖLGE AÇIN YOKSA OYUNU SADECE GBLER KENDİ ARALARINDA WS ATARAK DOLDURACAKLAR SİZ YETERİNCE OYUNCUYU BULDUNUZ AMA BUNU ELİNİZDE TUTMAYA BAKIN BİR ESNAF DÜŞÜNÜN HEP AYNI ŞEYİ SATIYOR KİM NE KADAR GELİR GELENDE SIKILIR ZATEN YOK SİZ SADECE EN AZ 6 KİŞİ DÜKKANA GİREBİLİRSİNİZ DİYEBİLİRMİSİNZ O DÜKKANDA TEK KİŞİLERİN ALACAĞI ŞEYLERDE OLMASI LAZIM DİĞİLMİ !!!
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sercan »

gene yapılabilir meran şehri vs yerde kasma mesela yaratıklardan düşen torbalarda madenler oluyor bazen . o madenlerin saf çıkması bu tür yerlere takılma olasılıgını bir miktar artırır diye düşünüyorum
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mask103 »

Zaten oralarda kasmak bitti tek oyunu oynamak artık çok sıkıcı oluyor eskiden böyle diğildi. Bu tür oyuncuların kasacağı yerler acilen yapılması lazım diye düşünüyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön