bende kangal war çağırıyorum yüco item bile giymeden kesiyorum çoğu büyüyü , hatta bazıları ilk wuruyo çekiom kangalı panik oluyo kaçmaya falan çalışıo onlar daha zevk verio
932 büyü hasarı asit var üzerimde takılar oksidant zırh eldiven hidroflorik gerisi çift item hayyan tek gözlük eksik.
1- Büyücüye en fazla 5-6 vuruş yetiyor yardımcı hasara gerek kalmıyor.(ben 5 kangal kullanıyorum ek olarak)
2- Uçan muhafız 3 asitte yerde 44 lvl yılan 3 asitte yerde 45 lvl yılan 4-5 asitte yerde.
3- 49 lvl olup ezik olan savaşçılar rahatlıkla kesilebiliyor.
4- tank savaşçılara 1700-2000 arası vuruyor (asit direnci 1000 olanlar değil tabi)
5- karacinlere 3000 üzeri vuruyor.
NOT: tek gezen rakip klan büyücüleri bence zihin açıp tesla atıp biran önce oradan uzaklaşsınlar yoksa öldüğü için örslenmesi gerekebilir.
goktanri yazdı:932 büyü hasarı asit var üzerimde takılar oksidant zırh eldiven hidroflorik gerisi çift item hayyan tek gözlük eksik.
1- Büyücüye en fazla 5-6 vuruş yetiyor yardımcı hasara gerek kalmıyor.(ben 5 kangal kullanıyorum ek olarak)
2- Uçan muhafız 3 asitte yerde 44 lvl yılan 3 asitte yerde 45 lvl yılan 4-5 asitte yerde.
4- tank savaşçılara 1700-2000 arası vuruyor (asit direnci 1000 olanlar değil tabi)
NOT: tek gezen rakip klan büyücüleri bence zihin açıp tesla atıp biran önce oradan uzaklaşsınlar yoksa öldüğü için örslenmesi gerekebilir.
peki büyücülere ofans savascılara düz ve kritikli vuruslarını öğrenebilir miyim ?
goktanri yazdı:932 büyü hasarı asit var üzerimde takılar oksidant zırh eldiven hidroflorik gerisi çift item hayyan tek gözlük eksik.
peki büyücülere ofans savascılara düz ve kritikli vuruslarını öğrenebilir miyim ?
Büyücülere alt limit 2000 kritikle 4000 e kadar çıkıyor.
Ofans savaşçılara alt limit 1600 kritikle en fazla 3050 vurdum.
Tabi bunlar benim vuruşlarım dahada yukarılara çıkabileceğine inanıyorum.
Hidroflorik asa ve ayakkabı reçetesi bulursam üretmeyi düşünüyorum.
Büyücü Kesmek Bİr şifa için en basit iştir 15 e puan direncler 15 büyü bozma 15 zehir ve ful büyü zehir set ile 1 büyücü 40 kudret ile kesilmektedir fakat Meditasyon 15 Olur ise asit te yönelebilisiniz 15 cember ile 1 büyücünün direnc acıkken size verecegi en yüksek hasardan daha fazla can temin edeblirsiniz