Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi.
Ben hayatımda 1 kere çektim oda antrepo arkası. Yaklaşık 400 e yakın elmas ve 40 50 adet yeşil elmasım var sadece 1 adet menekşe çektim. Yattığım madenlermi hatalı bilmiyorum ama bi sorun olduğunu düşünüyorum.
Sizde söylermisiniz nereden çektiniz çektiğinzi madenleri?
Siz menekşeyi nerden çektiniz?
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Siz menekşeyi nerden çektiniz?
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Siz menekşeyi nerden çektiniz?
çöl antrepo arkası çeteciler
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kaderimiz aynı bende bir kere çekebildim ve gerisi boş...Çektiğim maden ise Şah Kobranın olduğu yerden geçerken bi çekiyim dedim tek çekişimde çıktı bir daha yüzünü göremedikromantiqqserseri yazdı:Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi.
Ben hayatımda 1 kere çektim oda antrepo arkası. Yaklaşık 400 e yakın elmas ve 40 50 adet yeşil elmasım var sadece 1 adet menekşe çektim. Yattığım madenlermi hatalı bilmiyorum ama bi sorun olduğunu düşünüyorum.
Sizde söylermisiniz nereden çektiniz çektiğinzi madenleri?

Jeova Sanctus Unus
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben çekmedim meteor açılmadan 290 taneyi 9 milyona aldım meteor bölgesi açıldıgında da 290 tanenin üzerine yine birikim yaptım
Tavsiyem şu olur degişik karakter kullan şans arttırıcı hikaye veya bir madenden saf çıktıktan sonra üst üste saf çıkması çok nadir olur saf çıktıktan sonra o madene 2 3 saat ugrama civanı biz öyle çekerdik tabi o zamanla bu zaman degişmiş olabilir . Genelleme yapmayım ama civan genelde saf verdikten sonra 1 1.5 saat tekrar saf verirdi
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bu oyunda şans denen faktör çok saçma, sivri ada fenerdeki mantardan tek çekişde ganoderma çekip, 16 saat boyunca adada ve meteordaki çoğu mantara hesapları yerleştirmeme rağmen sadece 3 gano çekebilmiş birisiyim. Çok dengesiz bir sistem var ve buda oyuncuları rahatsız ediyor. En azından işlenmiş veya saf madenleri lonca sistemi geldiğinde loncaların özel bölgelerinin olması ve oralarda (lonca içinde ucuz lonca dışındaki oyunculara daha pahalı olmak üzere) atıyorumki 25 elmas -> 1 yeşil elmas, 10 yeşil elmas -> 1 menekşe elmas , şeklinde olursa ve bunlarında işlenme veya dönüşme şansı %75 gibi civarlarda olursa, hem oyuncular tepki çıkaramaz hemde siz daha rahat edersiniz. Bunun dışında madenlerin saf çıkmasıda devam ederse piyasalarda düşer ve şaheserli kişi sayısı artıcağı için silah yükseltme, grub bölgeleri şans artırıcısı, maden şans artırıcıları, iksir alanların sayısıda artar ve sizde kazancınızı artırırsınız.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
brkcm yazdı:Bu oyunda şans denen faktör çok saçma, sivri ada fenerdeki mantardan tek çekişde ganoderma çekip, 16 saat boyunca adada ve meteordaki çoğu mantara hesapları yerleştirmeme rağmen sadece 3 gano çekebilmiş birisiyim. Çok dengesiz bir sistem var ve buda oyuncuları rahatsız ediyor. En azından işlenmiş veya saf madenleri lonca sistemi geldiğinde loncaların özel bölgelerinin olması ve oralarda (lonca içinde ucuz lonca dışındaki oyunculara daha pahalı olmak üzere) atıyorumki 25 elmas -> 1 yeşil elmas, 10 yeşil elmas -> 1 menekşe elmas , şeklinde olursa ve bunlarında işlenme veya dönüşme şansı %75 gibi civarlarda olursa, hem oyuncular tepki çıkaramaz hemde siz daha rahat edersiniz. Bunun dışında madenlerin saf çıkmasıda devam ederse piyasalarda düşer ve şaheserli kişi sayısı artıcağı için silah yükseltme, grub bölgeleri şans artırıcısı, maden şans artırıcıları, iksir alanların sayısıda artar ve sizde kazancınızı artırırsınız.
Bunu bende sölemiştimde vaktinde bana gülmüşlerdi bölgeler satılsın bu bölgeler içerisinde önemli madenler olsun demiştim . Ben kendi adıma böyle bir uygulama bekliyorum harcamayıp biriktiriyorum . Bu olay oldugu zaman o maden sadece o loncanın bölgesinde kalacak ve o loncadan başkası çekemeyecek tabikide . Keşke yapılsada kapsak şöyle topragı degerli bölgeleride eşimiz dostumuz haricinde kıvrandırsak milleti zevkli olur ha
kötürüya
eminönündeki her elmas madeninden en az 2 şer defa menekşe çektim
Seviyorum seni desem.. Sever misin sen de bilmem..?
- - - - - - - - -
Teşkilat
IIAntMustiII
IIEfSaNeII
IIMusTafaII
IITüRkII
- - - - - - - - -
Kuklacı
IIMusTafaII
IITüRkII
Mrsturk
- - - - - - - - -
- - - - - - - - -
Teşkilat
IIAntMustiII
IIEfSaNeII
IIMusTafaII
IITüRkII
- - - - - - - - -
Kuklacı
IIMusTafaII
IITüRkII
Mrsturk
- - - - - - - - -
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Senin dediğinle benim dediğim arasında uçuk bir fark var. Benimki metin2deki sistemin benzeri. Orda 30 level üstü olunca eline kazmayı alıp bir damar başından tek kazmada 100 tane elmas taşı çıkarıp işleyebiliyorum. Ama ordaki maden sistemide takılara ekstra özellik eklemek için var. O yüzden daha basit. Benim dediğim, lonca sistemi geldiğinde loncalara ait bölgelerde maden işleyicileri olmalı örn." Elmas Madeni Dönüştürücüsü " . Madenlerin saf olarak çıkmayanlarını, burda diyelimki 25 elması 1 yeşil elmasa 10 yeşil elmasıda 1 menekşe elmasa çevirebilelim ki çöp madenler boşa yer kaplamasın.baddxdream yazdı:brkcm yazdı:Bu oyunda şans denen faktör çok saçma, sivri ada fenerdeki mantardan tek çekişde ganoderma çekip, 16 saat boyunca adada ve meteordaki çoğu mantara hesapları yerleştirmeme rağmen sadece 3 gano çekebilmiş birisiyim. Çok dengesiz bir sistem var ve buda oyuncuları rahatsız ediyor. En azından işlenmiş veya saf madenleri lonca sistemi geldiğinde loncaların özel bölgelerinin olması ve oralarda (lonca içinde ucuz lonca dışındaki oyunculara daha pahalı olmak üzere) atıyorumki 25 elmas -> 1 yeşil elmas, 10 yeşil elmas -> 1 menekşe elmas , şeklinde olursa ve bunlarında işlenme veya dönüşme şansı %75 gibi civarlarda olursa, hem oyuncular tepki çıkaramaz hemde siz daha rahat edersiniz. Bunun dışında madenlerin saf çıkmasıda devam ederse piyasalarda düşer ve şaheserli kişi sayısı artıcağı için silah yükseltme, grub bölgeleri şans artırıcısı, maden şans artırıcıları, iksir alanların sayısıda artar ve sizde kazancınızı artırırsınız.
Bunu bende sölemiştimde vaktinde bana gülmüşlerdi bölgeler satılsın bu bölgeler içerisinde önemli madenler olsun demiştim . Ben kendi adıma böyle bir uygulama bekliyorum harcamayıp biriktiriyorum . Bu olay oldugu zaman o maden sadece o loncanın bölgesinde kalacak ve o loncadan başkası çekemeyecek tabikide . Keşke yapılsada kapsak şöyle topragı degerli bölgeleride eşimiz dostumuz haricinde kıvrandırsak milleti zevkli olur haBunu öneri olarak yazayım akçe ile bile satılabilir bölgeler 500 600 TL den
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
brkcm yazdı:Senin dediğinle benim dediğim arasında uçuk bir fark var. Benimki metin2deki sistemin benzeri. Orda 30 level üstü olunca eline kazmayı alıp bir damar başından tek kazmada 100 tane elmas taşı çıkarıp işleyebiliyorum. Ama ordaki maden sistemide takılara ekstra özellik eklemek için var. O yüzden daha basit. Benim dediğim, lonca sistemi geldiğinde loncalara ait bölgelerde maden işleyicileri olmalı örn." Elmas Madeni Dönüştürücüsü " . Madenlerin saf olarak çıkmayanlarını, burda diyelimki 25 elması 1 yeşil elmasa 10 yeşil elmasıda 1 menekşe elmasa çevirebilelim ki çöp madenler boşa yer kaplamasın.baddxdream yazdı:brkcm yazdı:Bu oyunda şans denen faktör çok saçma, sivri ada fenerdeki mantardan tek çekişde ganoderma çekip, 16 saat boyunca adada ve meteordaki çoğu mantara hesapları yerleştirmeme rağmen sadece 3 gano çekebilmiş birisiyim. Çok dengesiz bir sistem var ve buda oyuncuları rahatsız ediyor. En azından işlenmiş veya saf madenleri lonca sistemi geldiğinde loncaların özel bölgelerinin olması ve oralarda (lonca içinde ucuz lonca dışındaki oyunculara daha pahalı olmak üzere) atıyorumki 25 elmas -> 1 yeşil elmas, 10 yeşil elmas -> 1 menekşe elmas , şeklinde olursa ve bunlarında işlenme veya dönüşme şansı %75 gibi civarlarda olursa, hem oyuncular tepki çıkaramaz hemde siz daha rahat edersiniz. Bunun dışında madenlerin saf çıkmasıda devam ederse piyasalarda düşer ve şaheserli kişi sayısı artıcağı için silah yükseltme, grub bölgeleri şans artırıcısı, maden şans artırıcıları, iksir alanların sayısıda artar ve sizde kazancınızı artırırsınız.
Bunu bende sölemiştimde vaktinde bana gülmüşlerdi bölgeler satılsın bu bölgeler içerisinde önemli madenler olsun demiştim . Ben kendi adıma böyle bir uygulama bekliyorum harcamayıp biriktiriyorum . Bu olay oldugu zaman o maden sadece o loncanın bölgesinde kalacak ve o loncadan başkası çekemeyecek tabikide . Keşke yapılsada kapsak şöyle topragı degerli bölgeleride eşimiz dostumuz haricinde kıvrandırsak milleti zevkli olur haBunu öneri olarak yazayım akçe ile bile satılabilir bölgeler 500 600 TL den
. Metin2 de söyle birşey var o lonca ocaklarını kimse boşuna kurmuyor lonca bölgesi işlek bir yol üzerindeyse paraya para demiyor sahibi ama dandirik kıytırık köşede kalanlar ise sadece lonca adının reklamı için alınmış bölgeler olarak kalıyor . Sen ikv de adadaki bronzun oldugu yeri ufka bakanı alır para harcarmısın ? Deniz manzarası içinmi alacan orasını elbette para kazanmak için alcaksın . Ha söyle olabilir bölgeleri satın alıp işleyici koydugum zaman işleme fiyatını ben belirliyceksem seninde dedigin gibi yine gider istedigim bölgeyi alırım işleme fiyatını menekşe elmasının satıldıgı fiyattan fazla yaparım gene kimse birşey işleyemez aksine senin çöp diye nitelendirdigin 50.000 elmas madeniminden ve 500 tane yeşil elmasımdan ben gene sayısız menekşe üretirim gene herkes bana mahkum olur . Kimse para kazanamayacagı yere para harcamaz
Bölgeler satılsın fiyatı 2.000.000.000 olsun taşıycagımız para miktarı genişletilsin maduruz yönetim uyuma az ilgilen oyunla :S
kötürüya