Bu Sefer Yapmayın...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Bu Sefer Yapmayın...

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Merhaba arkadaşlar,

Direk konuya giriyorum ve sölerime şu şekilde başlamak istiyorum.RoA'ya bir çok üye girdi çıktı,girdi çıktı... Ama emin olun RoA her zama, çirkef, her zaman yedirememez,her zamanki güçlüyüz roa.Şimdi sizlere bazı deliller sunucam.Amacımda bu zaten. :)

Tam tarihi hatırlamıyorum ama RoA vs TLOO Sancak savaşında vede bu savaş final savaşı kazanan klan şampiyon klan.O gün selçukta vardı savaşta ben de pür dikkat selçuğu izliyorum. :) durum 1-1 oldu.Savaş başlıycak ama karşı tarafdan biri ''1 dk dirençler bitsin' ve etkinlik alanında 2 görevli Zilfan(tam hatırlamıyorum) ve Şahcihan. Zilfan'da bu yazılanı takmıyarak Savaş başlasın komutu verdi ve başladı savaş başladı savaşın yarısında selçuğun pili bitti selçuk yazdı ama zilfan gene takmadı ama genede Goodfather tecrübesi ile kazanıldı savaş.Şimdi ben bunları niye anlattım?

Savaş bitti foruma konu açıldı.RoA'nın yorumu.

1-)Şahcihan aynı loncasındaki adama yardım etti- böyle şey mi olur?? Arkadaşım savaşı başlatan zilfan cihan ne yaptı ki orda? :) He aynı loncadaki adam neden selçuğun pili bitince durdurmadı savaşı?
2-)Biz den bi adam tecrübesizdi?(Büyücüxzombii den bahsediliyor) - Yahu arkadaşım nasıl bu adam tecrübesiz oluyor? :D savaş kazanını nasıl belirlediler en çok sancak savaşı kazanan kişi 2 kişi seçip savaşa alındı yani arz lardan en çok kazanan o adamken nasıl bu adam tecrüesiz oluyor acaba merak ettim.
3-)Bizim direncimiz yoktu adam savaşı başlattı. Savaşın yarsında direncleri bitti lakin büyücü ölmüştü selçuğun pili bittiği için kaldıramadı Erolbeyy şifacıya son darbeyi vurarak kazanıldı yani dirençle ilgili bi durumda yok hani. :)

Şimdi gelelim başka bir olaya.Biraz eskilere gidelim ne dersiniz?

RoA ile TLOO em yapıyor.Ben gene selçuğu pür dikkat izliyorum. :) em bitti kazanan TLOO antrepoda hatıra fotoğrafı çektirmek için girildi.Fotoğraf çekindi önce roa çıktı roanın apar topar çıkmasını TLOO anlamadı ilk baş sonra tloo dakiler parasını alıp teker teker çıktı o da ne dışarı çıkan kesiliyor :) roa yedirememezliğini gene konuşturuyor ve her dışarı çıkanı kesin bir de toplu biçimde kapıda aç gibi beklemeleri gerçekten yedirememezliklerini gözler önüne seriyor.
Neyse dediler RoA çirkef zaten biz onlara uymayalım.Foruma konu açılır o da ne Lonca Yardım Yetkilisi aynen şöyle yazar. ' Hep RoA kazancak değil ya az Tloo kazansın' bu ne dir ya?RoA ile TLOO daha önce em yaptıda benim haberim falanmı yok?Bir Lonca Yetkilisi kendisini ve arkadaşlarını diğer oyunculardan üstün görüyor ki hiç bir üstünlükleride yok sadece çok iyi laf yapıyorlar bu kadar :)
Lonca Yetkilisi bunları derde üye ler dururmu?Tabi ki durmaz.RoA'nın üyeleri laf atıp çirkeflik yapmaktadır.Konu uzaaaaar gider. o da ne Loncanın baş yetkilisinden açıklama(ozamanlar en yetkili isimdi) konu kilitlendiği için alıntı yapamıyorum.

HeRoTuRkk,Merhaba Arkadaşlar ,

Her iki lonca mensubu arkadaşlarıda tebrik ederim böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için. Bu gibi etkinliklerin daha sık düzenlemesi gerekir ki , hem katılımcıların , hem lonca üyelerinin hemde izleyici arkadaşların oyun zevki ve kalitesi artar daha keyifli eğlenceli nitelikli zaman geçirmiş olurlar . Tek üzücü nokta konunun kişilel polemikler şeklinde devam ediyor olması , Bir gerçek vardır ki kazanan haklıdır . Kazanan sadece tebrik edilir. Ben katılımcıları ve özellikle kazanan ekibi kutluyorum , devamının gelmesini tememni ediyorum bu etkinlikleri yalnız dosthane havada geçmesi şartı ile .

ve konu kilit :)

Şimdiiii biraaz daha eskilere giderim ne dersiniz.?

TLOO Junon ve Kenanı keser.uuu o da ne bi tutturmuşlar tt,ler kesti tt,ler kesti diye.Peki Kenanı ilk kesen hangş gruptu oyun'da?RoA EÖ kanadı.Peki Kuklacı kanadı bu gruptan taktik almadımı tabikiide aldı.Bırakın Allah aşkına tabikide aldı ama icraata sokamadı ve ilk kesemediler kesemedikleri içinde tt kesti diye tutturdular.

bu konuda ayrıntıya girmiycem ki bu tartışmalar kuklacı bazında zamanında yeterince tartışıldı hatırlayanlar bilir fazla deşmeye gerek yok.

Peki biraz düşünelim daha neler var?

Arz'lar sancak savaşını kazanınca bölge kanalı birden '_RoA_' yazıları ile doluyor.Peki Lodoslar yenince bölge kanalı 'Roa ezildi,hanimiş roa'cık' bir RoA'lı da atlayıp neden bize buluyorsunuz sadece içeri bizmi girdik? diye söylenmişti peki sorarım neden yenince RoA nın imzası atılıyordu yenilince aradan kaçıyor.

Veeeee şimdi gelelim günümüze eskileri gereğince kurcalamadık ama bu kadar yeter :)

Gaffar 4 ay oldu kesilemedi geçtiğimiz günlerde 2-3 TLOO üyesi ile kesildi ve gene kendisine düşman gördüğü TLOO loncası üyelerini görünce çirkefliğe,yedirememezliğe,üstünlüğe başlaaaaar.

Deniyorki TT ler kesti. Abim askere gittiği için çara ben giriyordum mesutlarlada devamlı çemberlitaş atıyorum.Gaffara gidiyoruz şifacı olarak grupta mckeremIII var dedimki Skype den kerem sen arge ekibindensin sorun olmaz dimi? cevap aynen şöyledir. Taktik zaten forumda dolaşıyor önemli olan yapmak ki ben çemberlitaş testlerine giremedim.Ama genede Mehmet abi(Orti) ye sordum giriyorum diye gir dedi.Hadi hadi diyelim TT ile girdik :) Şahcihan'la giriyoruz inanın Yol savaşçısına kadar bile gidemedik ki gitsek bile taktiği cihanda bilmiyordu.Bazıları dicekki Tuna var TLOO ile çok içli,dışlı o söylemedimi?DoNotDistRb'a Selam yazıyorsun diyorki ben taktikleri bilmiyorum :D kim sorarsa sorsun ki çok kişi sorduğunu gerek adeks'de gerekse oyundada kendi gözlerimle sordum ama kimseye bir tek kelime bile etmedi.

Şimdi TLOO as üyelerine bakarsak kerem,savaş,cihan,filiz abla,burçin abla eee bunların hepsi AR-GE.Taktiği bilmeseler bile sırf bunlar TT diye bunlarla girmeyelim dedik diye düşünün.Kiminle giricez biz bu bölgelere? yaz aylarında insanların tatilde oldugu bi dönemde oyuncu bulmak zor iken?

Şimdi Selçuğun TT hakkında söylediklerine bi göz atalım.

Selçuk,Fatih demişsin roa dan başka aktif lonca yok niye sizin tayfa tloo dan çıktı diye tloo kapandı falanmı sandınız siz gidince daha doğrusu atılmakmı desek yada bizim atıcağımızı anlayınca sizmi ayrıldınız desek(işten kovulunc istifa etmek hesabı ) sen bizim sadece olaylarımı izlediğimizi zannediyorsun.Bakın size söyliyim nedne bu güne kadar boss ları kesmediğmizi şimdi kessek dicekdinizki TLOO loncasına TT ler taktik söyledi kestiler,Zaten taktikleri biliyorlardı dicekdiniz bununuda adım gibi biliyorum.Dedikki biraz zaman geçsin keseriz nasıl olsa boss lar kaçmıyor öylede yapıyoruz he girmiyomuyuz giriyoruz ama kime sorarsanız sorun en fazla 2.5 saat içerde durup az bi keşif yapıp içerden çıktık.Ama benim kanıma dokunan RoA eminönü TT lerle kesince kimse bişey demedi biz kessek TT lerle kıyamet kopucaktı biliyoruz ama bizim loncadanda bi kişi çıkkıp tt ile kesmişsiniz demedik eyvallah dedik geçtik.neyse lafı uzatmıyım kısa Fatih yalakalık yapma maskeni çıkar artık yöneticiler gibi takılmayıda bırak çocukca işler yapıyorsun.Tekrar dan özür diliyrum.Tekrardan konu ya cevap yazmıcam tartışma çıkıp kkonunn kitlenmesini hiç birimiz istemeyiz demi Başarılarınız devamını dilerim.

Deniyorki Lodoslar hiç aktif değil ne bekliyor bunlar? Selçuk resmaren geleceği görerek Lodoslar kesse herkez TT kesti diycek bunu hepimiz çok iyi biliyor biz sadece ilk birinin kesmesini bekliyoruz.Oyunda ilk gaffar kesildikden sonra lodoslar hiç durmadan gaffar'a sefer'ler düzenleyerek kesti ve bunu başardı.

RoA da kesmiş gaffarı tebrikler(biz çirkef değiliz arkadaş) altına yazılmış bir not 4 haftanın değil 4 ayın emeği.

Yahu 4 ay gitmişsinizde ne yapmışsınız :D 48 can galiba :D peki biz 4 haftadır hiç emek vermedik mi? yahu inanın belki o gaffar kesen grupta bende olurdum ama sinirden bıraktım oyunu.Neden?ben sadece 5 kere girdim bu 5 kerede 258 iksir kullandım(abartmıyorum) he mesuttan aldıklarımıda saymadım.

Şimdi ya RoA dakiler lütfen bağre bu sefer yapmayın lütfen bu çocuklar uğraştı etti bu başarıya gölge düşürmeyin bağre bi kere olsun tebrik edin ve çirkeflik yapmayın bağre bu sefer...

HeRoTuRkk'ün sözleriyle sözlerime son vermek istiyorum(kendisi her zaman örnek aldığım bir ağabeydir)Bir gerçek vardır ki kazanan haklıdır . Kazanan sadece tebrik edilir. (Atabey biraz ağabeylerin izinden git)

Hadi Sağlıcakla kalın biraz aynaya bakın ve düşünün.Ayrıca tartışmaya çekmelik her mesajı ileti yapıcam silinecek konunun kapanmaması içinde kımseye cevap yazmıycam hadi iyi günler.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Bu Sefer Yapmayın...

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

2000 kişi bakar 20 kişi okumaz çok uzun .D
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu Sefer Yapmayın...

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba Yaslikurt,

Konu kişi veya kişileri tartışmaya çekmeye yönelik ileti içermesinden dolayı kilitlenmiştir.

Bilginize.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön