Tşkrler aykut, h.b. geç olsa daDeathxlonely yazdı:geç oldu dostum foruma bu aralar bakamıyorum ama hoşgeldin diyeyim forumdada...LaHoYa yazdı:
Hep başkasının fotosunu mu çekicem
Ben Berk Soydam, İzmir - Bornova lıyım. Knight'dan TC online oyunu olan İKV ye yeni geldim. Bu tür oyunlara alışkın olduğum için kolay kavrayabileceğimi düşünüyorum. Ege üniversitesi İnşaat müh. öğrencisiyim. Ayrıca fotoğraf çekmek hobimdir. İyi günler dilerim.
Paryoşa
Meran Sunucusu (Resim Albumu) SoN
Re: Meran Sunucusu (Resim Albumu) SoN

Paryoşa aşkı getir bana
Dudaklarımla doyurdum
Mavilere boyadım onu
Paryoşa... Paryoşa
Meran Sunucusu Resim Albümü !!
Resimleri Buraya Atalım Arkadaşlar .. Ve Nsl attıgımızı Bilmiyen Arkadaşalra Öretelim .. !!
[

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
Foto Nasıl Koyuyoruz Bilgi ..

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
Arkadaşlar Benim Tipimde Biraz kötü çıkmış Kusra bakmayın 
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Slm Kanka Nbr Ben hypnosEssoperagma yazdı:hoşgeldin berkkaçıncı sınıfsın ?

Merhabalar
Foruma koyduğunuz 2 adet fotoğrafınız aşağıda kısaca açıkladığım nedenlerden dolayı kaldırılmıştır.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .
Bkz : DANIŞTAY 13. DAİRESİ KARARI : …………….''Her çeşit alkol ve alkollü içkinin televizyon, kablolu yayın, radyo ve kamu yayın araçları ile reklamının yasak olduğu………..Dairenin kararında, Anayasa'nın 58. maddesinin ikinci fıkrasında, devletin, gençleri alkol düşkünlüğünden korumak için gerekli tedbirleri alacağının hüküm altına alındığı belirtilerek, bu kapsamda çıkarılan kanun hükümlerine yer verildiği ……………………………..
TAPDK ‘ nin 4473 sayılı Kanundan : ………………………Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin tüketicilere satışını, izinsiz olarak veya kurum düzenlemelerine aykırılık oluşturacak şekilde internet, televizyon, faks ve telefon gibi elektronik ticaret araçları ya da posta ile sipariş yöntemi kullanarak yapmak üzere satış sistemi kuran veya faaliyette bulunanlar………………..
[GM]Nocomment

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
vay vay vay erdemime bak sen xDMcErdem yazdı:
nargile neliydi len xD