Büyü Şifanı Öğrenebilirmiym Kardeşim ? ve Kapışalımmı ?canmurat55 yazdı:Arkadaşlar beni tanımadan yaptığınız yorumlara dikkat edin bir söz vardır el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmışJackGhosen yazdı:İlk Mevlana Asa'yı Düşürmek En İyi Şifacı Olduğunu Göstermez...
Bu Yorumu Yapmak İstemezdim Fakat ''Amele Balı(Şansı)'' Denen Birşey de Var, O Gruba Giriyor Olabilirsin.
Üstteki Yorum Hakaret Değildi, Çoğu Güçlü Arkadaşım Bu Nam-ı Değer Bal, Yani Şans Yüzünden Oyunu Bıraktı.
Şöyle ki Sınava Deli Gibi Çalışmış Zeki Bir Öğrenci Ummadığı Tarzda Bir Soru Çıkınca ''0'' Alabilir.
Çıkacak Tarzları Ezberlemiş Vasat Bir Öğrenci ise ''100'' Tam Puan Alabilir.
Sonuçta Gaffardan Eşya Düşürmek ŞANS !
Kaldı ki Konfüçyüs Gibi Bir Üstadlar Elinde İbni Cevriye Çıbanlı Asa Varken Senden Benden İyi İş Yapabilir Emin Ol...
Neden mi ?
Çünkü Şifacılık Can Basmak Demek Değildir.
Zeka ve Beceri İsteyen Bu Sınıfta Kendini En İyi Beyan Edebilir misin ?
Ben Senin ve Kendim Adıma Söylüyorum
Kesinlikle Hayır![]()
Bu Arada Asa Çok Güzel Duruyor
Oyunun İlk Asa'sı Hayırlı Olsun Nice Günlerde Kullanman Dileklerimle![]()
Sizinkide o misal biraz mantık yürütün gaffar kesip daha büyük büyü şifası olan bir şifacı varmı yok .. Ki şansa bala düşürsem 18 kere gaffarı kesmezdik iyi forumlar..
İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Konfüçyüs, Dadava, Leonar vb. Şifacılar Varken Kendini Sözde Mesih İlan Ediyorsun
Hani İlk Mevlana Asayı Ben Düşürdüm Desen Tebrik Ederim Saygı Duyarım.
''Oyunun En İyi Şifacısı Olduğumu Beyan Edebilir Sanırım'' Demen
Sadece Benim Değil Herkesin Açısından Komik ve Üzücü
18 Kez Gaffar Kesmekle Oyunun En İyi Şifacılığı Arasında Bağ Kuruyorsan;
Akıl Bu Konudan Uzaklaşır, Ben Bu Konudan Uzaklaşır...
(Bkz. Keçinin Olmadığı Yerde Koyuna Abdurrahman Çelebi Derler)
VESSELAM
Edit : Kıskançlık Etmeyin Diyen Arkadaş, Mantıklı Konuşmak Kıskançlık ise Sana da İlkokul Diploması Lazım :roll:
Sadece Benim Değil Herkesin Açısından Komik ve Üzücü
VESSELAM
Edit : Kıskançlık Etmeyin Diyen Arkadaş, Mantıklı Konuşmak Kıskançlık ise Sana da İlkokul Diploması Lazım :roll:
- canmurat55
- İri Fare Avcısı
Birader hala sen konfüçyüs , ve diğer şfiacılarımı savunuyorsun ben ki kapalı betadan beri şifacı oynarım daha üstüme şifacı görmedim bu 1 konfucyus alper abi iyi oynar lafım olmaz bu 2 ben diğer şifacılar oynamayı bilmiyor diye bi laf etmedım dedıklerın iyi oynuyorlar eyvallah ama ben daha iyi olduğumu iddia ediyorum sen kendını daha iyi görüyorsan konuş başkalarını koyma ortaya onlar gelip söylesinlerki böyle birşey gerek duymuyorlar..
İyi forumlar.
İyi forumlar.
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
JackGhosen yazdı:Konfüçyüs, Dadava, Leonar vb. Şifacılar Varken Kendini Sözde Mesih İlan Ediyorsun![]()
Sadece Benim Değil Herkesin Açısından Komik ve Üzücü![]()
VESSELAM![]()
Mustafa Kardeşim aslında bende biraz olsun Arkadaşıma katılıyorum Şu şekilde katılıyorum ;
En iyi Şifacıyım Diyerek Diğer Şifacıların Hakkını Yemiş oluyorsun . Nasıl oynadıklarını Ne taktik uyguladıklarını Bilmeyerek Konuşmamak lazım aslında kardeşim .
Gaffarı Kesmek için Aklı Başında Adamlarla Gitmek Lazım Kardeşim Sizde O kişileri Bulup Gaffar Kesmişsiniz Tebrik Ederim.
Ayrıca Bknz.
Size Düşen İtemlere Sizden Çok Ben Seviyorum Kardeşim Kendime Şöle Diyorum Bari Ben Kesemiyorum Çalıştığım İçin Onlar Kessin ve Eminönüne Rütbe, İlk vb. Şeyler Kazandırsın İstiyorum.
Mevlana Asa Çok Yakışmış Bu arada kardeşim Tebrik Ederim Başarıların Devamını Dilerim ..
Saygılarımla Fordehseat .
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- canmurat55
- İri Fare Avcısı
Teşekkür ederim ama diğer şifacıların hakkını yemek çook ayrı bi suçlama lütfen dikkatlı yorum yapınız .
başlıca yanımdaki şifacı (CHANCEUX) benimle aynı oynar oyunculuk olarak ben şifacılar kötü demiyorum sadece aralarında ben daha iyi olduğumu belirtiyorum şöyle diyleim belli 2-3 şifacı 1.liği paylaşıyoruz
başlıca yanımdaki şifacı (CHANCEUX) benimle aynı oynar oyunculuk olarak ben şifacılar kötü demiyorum sadece aralarında ben daha iyi olduğumu belirtiyorum şöyle diyleim belli 2-3 şifacı 1.liği paylaşıyoruz
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Zırhın eldivenin ve ayakkabın mevlana mı xEczax ? Takılar da tamdır heralde fundi ?
RoWxWaRRioR
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Eldiven ve ayakkabısi değilRoWxWaRRioR yazdı:Zırhın eldivenin ve ayakkabın mevlana mı xEczax ? Takılar da tamdır heralde fundi ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- MeMoTioN
- Salgın Koruyucusu
Olmadı Yandan da Cekilmen lazım
İnsanı Ateş Değil, Kendi Gafleti Yakar,Herkeste Kusur Görür Kendisine Kör Bakar,Neye Nasıl Bakarsan O sana Oyle Bakar. Mevlâna
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Şuan bende 3 ateş boyasını tamamlarsam Kıyamet Pantolonu reçetesini üreteceğim. 10 Hidrojeni tamamlarsam Ceketi üreteceğim ve sanırım Pantolon , Ceketi , Amplifikatörü , Eldiveni , Ayakkabısı ve Ejder Asa'sı tam olan büyücü yoktur. Ben pantolonu 1-2 güne ürettiğim zaman fiziksel hasar açısından diğer arkadaşlardan (yukarıda bahsettiğim itemleri olmayan arkadaşlardan) 1-2 adım önde olacağım. Ben en iyi büyücü müyüm?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
asa haric tüm sıfır kelvin seti olan var bizimsunucuda yani sancakta RowxalbaySkyBlue yazdı:Şuan bende 3 ateş boyasını tamamlarsam Kıyamet Pantolonu reçetesini üreteceğim. 10 Hidrojeni tamamlarsam Ceketi üreteceğim ve sanırım Pantolon , Ceketi , Amplifikatörü , Eldiveni , Ayakkabısı ve Ejder Asa'sı tam olan büyücü yoktur. Ben pantolonu 1-2 güne ürettiğim zaman fiziksel hasar açısından diğer arkadaşlardan (yukarıda bahsettiğim itemleri olmayan arkadaşlardan) 1-2 adım önde olacağım. Ben en iyi büyücü müyüm?
#DirenİKV