Selamın Aleyküm arkadaşlar
İki Ters Bir Düz ne demek açıklayabilirmisiniz
2 Ters 1 Düz Ne demek ? Yardım
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
2 Ters 1 Düz Ne demek ? Yardım
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Re: 2 Ters 1 Düz Ne demek ? Yardım
Aleykumselam /Selamunaleykum
İki ters bir düz benim fikrime göre : Gaffar Bey'in canı belirli bir seviyeye eriştiği zaman grupta bulunan 3 diğer karakterin 2''si yaptıkları işi bırakıp bir diğer işe dönmesi ve diğer 1 kişinin aynen devam etmesi . Bilmiyorum ben anlatabildim ? Siz anlayabildiniz mi ?
Dahada açıklayıcı olabilirim isteyenler için
İki ters bir düz benim fikrime göre : Gaffar Bey'in canı belirli bir seviyeye eriştiği zaman grupta bulunan 3 diğer karakterin 2''si yaptıkları işi bırakıp bir diğer işe dönmesi ve diğer 1 kişinin aynen devam etmesi . Bilmiyorum ben anlatabildim ? Siz anlayabildiniz mi ?
Dahada açıklayıcı olabilirim isteyenler için
Kukla Gösterisinde Oynattığın Kuklanın Bir Elini İleri Oynatmak İçin Kullanılıyor.Ama Gaffarla Alakası NE Bilmiyorum
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Gaffar kesiminde belli bir can sonrasında Semiha ve Gaffar'ın canını indirmek için aynı orantıda vurmak gerekiyor.Buradan geliyordur 
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
Eminim kimse fark etmemiştir.Gaffarın mekanın üstünde bi tablo var bi adam kukla oynatıyor
Oyun hikayesini az okuduysanız gaffarbeye büyü dersi veren kişi Kuklacıdır
Aslında oyunun gelicek en güclü boss u Kuklacı olucak 
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Oyunun en güçlü bossunun "Kuklacı" olacağını nereden çıkardınız ki ? En güçlü boss "Kuklacı" ise "Kuklacı"dan sonra başka boss veya başka bölge gelmemesi gerekir. Başka boss ve başka bölge gelmedi mi oyunun sonu gelir. Bu yüzden oyunun en güçlü bossu "Kuklacı" değildir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Gaffar'ın odaya Girseydim Farkederdim.Ama Dediğim Gibi O Haraket Kuklanın Bir Elini İleri Atıyor.Buz Büyüsü Atarken Büyücünün Eli Gibi Oluyor.mccaglar yazdı:Eminim kimse fark etmemiştir.Gaffarın mekanın üstünde bi tablo var bi adam kukla oynatıyorOyun hikayesini az okuduysanız gaffarbeye büyü dersi veren kişi Kuklacıdır
Aslında oyunun gelicek en güclü boss u Kuklacı olucak
Göster
Sunucu:Sancak

- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İkv aleminde " bilinen " en güçlü canavar veya düşmanın Kuklacı olduğunu hikayelerdende okuyoruz. Oyun devasa online oyun değilmi sonuçda. " Bilinen " en güçlü boss unda bir geçmişi vardır, karşımıza ondan sonra çıkacaklarında bir geçmişi ve onlarında bir geçmişi ...SkyBlue yazdı:Oyunun en güçlü bossunun "Kuklacı" olacağını nereden çıkardınız ki ? En güçlü boss "Kuklacı" ise "Kuklacı"dan sonra başka boss veya başka bölge gelmemesi gerekir. Başka boss ve başka bölge gelmedi mi oyunun sonu gelir. Bu yüzden oyunun en güçlü bossu "Kuklacı" değildir.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R