Herkese Başarılar Dilerim
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Herkese Başarılar Dilerim
Sa öncelikle oyun içerisinde kalbini kırdığım kötü laf ettiğim arkadaşlardan kardeşlerimden abilerimden özür dilerim. Oyuna 3 yıl önce başladım Doğuxkefçi çarıyla sonra uzun bi ara verdim. Gün geldi internet cafe açtım ve UgLyKİNG - UgLyKıNG çarlarını açtım. Ama benden buraya kadar Oyun Gerçekten sıktı artık Büyücü karakterimi birine hediye ediyorum. Savaşçımı kardeşim kullanıcak Tekrardan Kalbini Kırdığım Kişilerden Özür Dilerim Hakkınızı Helal Edin.
- MkaZeNoNII
- İskele Babası
- Lonca: Nizam I Cedid
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Re: Herkese Başarılar Dilerim
Öncelikle Selamlar,
Veysi Abi , Oyuna Emek Verenlerin Başında Gelen Kişilerden Biri Olan Veysi Abi , Bu oyunu Oynadığımız her süre Zarfında Aslında Sadece Kendimize Değil , Etrafımızdaki İnsanlara da zarar veriyoruz . Nasıl Yani Diyecek Herkes . Ama CEvabını kendilerinin Vermelerini Rica Ediyorum kendilerinden...
Ben bu oyunu Bıraktığım Gün Sanki İçimde Karanlıktan çıkmışçasına bir duygu hissettim.
Samimiyetimle Söylüyorum. Bir Zamanlar Oyundaki Kişilerin Hayal Ettiği Bir Karaktere SAhiptim. Ün Olsun , İtem Olsun , Çevre Olsun. Ama Ne oldu Koskoca bir BOŞ içerisinde kendimizce yuvarlandık bu karanlık dünyanın karanlık sokaklarında ...
REEL hayatında Sana Başarılar Dilerim Veysi Abi ( Arada oyuna gir
)ARada SAdece Arkadaşlarımla konuşmak için 1 level char bile olsa oyuna girip sohbet ediyorum. ( 2,3 Haftada Bir)
Herkese İyi Forumlar...
Veysi Abi , Oyuna Emek Verenlerin Başında Gelen Kişilerden Biri Olan Veysi Abi , Bu oyunu Oynadığımız her süre Zarfında Aslında Sadece Kendimize Değil , Etrafımızdaki İnsanlara da zarar veriyoruz . Nasıl Yani Diyecek Herkes . Ama CEvabını kendilerinin Vermelerini Rica Ediyorum kendilerinden...
Ben bu oyunu Bıraktığım Gün Sanki İçimde Karanlıktan çıkmışçasına bir duygu hissettim.
Samimiyetimle Söylüyorum. Bir Zamanlar Oyundaki Kişilerin Hayal Ettiği Bir Karaktere SAhiptim. Ün Olsun , İtem Olsun , Çevre Olsun. Ama Ne oldu Koskoca bir BOŞ içerisinde kendimizce yuvarlandık bu karanlık dünyanın karanlık sokaklarında ...
REEL hayatında Sana Başarılar Dilerim Veysi Abi ( Arada oyuna gir
Herkese İyi Forumlar...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Selamun aleykum; Öncelikle ellerinden Öperim abe Bana Karşı Yaptığın İyilikleri Hiçbir Zman Unutmyacam Gün oldu Milletlen Tartıştık Gün oldu Eğlendik Senide Bi abem Gibi sevdiğimi Bilirsin. Bana Karşı Çok emeğin Geçti Sığınak Migraty vs. Hep Birlikte Giriyorduk Bana İtem vermemesi Beni teselli etmen Beni sevindiriyordu Seni Seviyorum abe arada Gir Msn facede Konuşuruz. Oyunda Her zman Söylemişimdir Bana En Çok emeği Geçen Abem sensın. ALLAHa emanet oL SevgilerLen. 
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
UgLyKiNG yazdı:Sa öncelikle oyun içerisinde kalbini kırdığım kötü laf ettiğim arkadaşlardan kardeşlerimden abilerimden özür dilerim. Oyuna 3 yıl önce başladım Doğuxkefçi çarıyla sonra uzun bi ara verdim. Gün geldi internet cafe açtım ve UgLyKİNG - UgLyKıNG çarlarını açtım. Ama benden buraya kadar Oyun Gerçekten sıktı artık Büyücü karakterimi birine hediye ediyorum. Savaşçımı kardeşim kullanıcak Tekrardan Kalbini Kırdığım Kişilerden Özür Dilerim Hakkınızı Helal Edin.
Bi Hakkımız YOk ABi varsa da Helali Hoş Olsun...
SEnde Hakkını Helal Et İrtibatı Koparmayalım...
BENDE OYUNA ARA VERDIM BELKI DONMEM BENIDE DAHA SARMIYO KLANDAN DA CIKTIM OLDUĞU YERDE DURSUN KARAKTER...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
varsa helal olsun abi. Sende hakkını helal et. Selametle.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Doğu İmparatorluğu
Selametle Abi.Allaha Emanet .
- UgLyMeeDLy
- İskele Babası
Oyunu Bırakamazsın , Klanı Bölgeyi Kapatırsın Abi Oyununa Bakarsın Biz Seni Bırakmıyoruz. Bizim kimseyle İşimiz Yok .Haklısın Lonca Sistemi Gelmeyene Kadar Oyun Oyun Degil. Grubun Bölge Atalım Dedimi Kıracakmısın Dedigim Gibi Klanı Bölgeyi Kapat Keyfimize Bakalım
İyi Forumlar..
UgLyMeeDLy
İyi Forumlar..
UgLyMeeDLy
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Aleyküm Selam abi. Senin oyunu bırakman teşkilat sunucusu açısından büyük bir kayıp olur çünkü oyunda aklı başında adam bulmak gerçekten zor iş. Ama senin açından bakacak olursak oyunu bırakırsan en azından kafan kulağın biraz rahat olur. Yinede karar senin abi hakkımız varsa helal olsun. Sende hakkını helal et.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Allahü Teâla Yar ve yardımcın olsun.Selametle, hakkım varsa helâl olsun.
Never beleive someone who tells who they are.