Tamam kızma şampiyon.sebepsiz99 yazdı:xTANIMSIZx yazdı:PROFx yazdı:Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursunsebepsiz99 yazdı:Eprexx Geri Dönüyor
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy
-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş
epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ![]()
Birtan sen varya kralsın.
Sende kraliçe ol birtanla bende kavalyen olalım Demi Kadir
İsmine dua et o yüzden bir şey demiyorum sana...
2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında Herkese Başarılar
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında Herkese Başarılar
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kızan Yok liselixTANIMSIZx yazdı:Tamam kızma şampiyon.sebepsiz99 yazdı:xTANIMSIZx yazdı:PROFx yazdı:Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursunsebepsiz99 yazdı:Eprexx Geri Dönüyor
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy
-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş
epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ![]()
Birtan sen varya kralsın.
Sende kraliçe ol birtanla bende kavalyen olalım Demi Kadir
İsmine dua et o yüzden bir şey demiyorum sana...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sebepsiz99 yazdı:Elimden gelenleri ardıma koysamda benden kurtulamassınBen boş artistlik yapmıyorum + İstanbulda oturmuyorum yanıma geliceksen adresimi veririm yerin yurdun belli onu biliyorum Tuncelinin Dağları veya Kandilin Kampları Hadi Kolay Gelsin Reiz...!
İftiraya gelince hemen meydandasınız 2 doğru dürüst kelam yaz şuraya. İspatla hırsız olduğumuzu oyunu bırakıyorum. Bak koçum bize kaç yıldır hırsız diyen senin gibi bir kaç asalak var ama 1 tek kanıt yok. Yerim Diyarbakır insan ol mahlukat.
En son Briqandx tarafından 25 Eyl 2011 15:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Briqandx yazdı:sebepsiz99 yazdı:Briqandx yazdı:Elinden geleni ardına koma koçum ama bana boş artistlik yapma yüreğin varsa yerimiz yurdumuz bellisebepsiz99 yazdı:Prof yalakası herifBen kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur
Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil
Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun
Tamam mı IAlBayI
İstanbulada gelebiliriz Aralıkta istersen ordada görüşebiliriz.
Elimden gelenleri ardıma koysamda benden kurtulamassınBen boş artistlik yapmıyorum + İstanbulda oturmuyorum yanıma geliceksen adresimi veririm yerin yurdun belli onu biliyorum Tuncelinin Dağları veya Kandilin Kampları Hadi Kolay Gelsin Reiz...!
Hımm
Eprexx

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Canım siz bu meseleleri çok basite alıyorsunuz. Ben bu yorumlarını yaşına veriyorum.sebepsiz99 yazdı:Briqandx yazdı:sebepsiz99 yazdı:Briqandx yazdı:Elinden geleni ardına koma koçum ama bana boş artistlik yapma yüreğin varsa yerimiz yurdumuz bellisebepsiz99 yazdı:Prof yalakası herifBen kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur
Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil
Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun
Tamam mı IAlBayI
İstanbulada gelebiliriz Aralıkta istersen ordada görüşebiliriz.
Elimden gelenleri ardıma koysamda benden kurtulamassınBen boş artistlik yapmıyorum + İstanbulda oturmuyorum yanıma geliceksen adresimi veririm yerin yurdun belli onu biliyorum Tuncelinin Dağları veya Kandilin Kampları Hadi Kolay Gelsin Reiz...!
Hımm
Eprexx
Bir söz var bilirmisin acaba. "El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış."
TANIMSIZ - UNJUST

- PROFx
- FareAdam Düşmanı
heh heh çok güldüm yaw
Ben şiir yazdım adam demiş ki kapak ediyorsun
Tamam yazsam sana yine kapak olur
sen en iyisi bi çarşıyı dolaş cam kavanoz al kendine ama plastik değil bak cam olsun. Aldığın gibi eve getirmeden at yere patlasın. Onların metal kapakları olur. Onu al eve götür. Güle güle kullan. Her gün foruma gelip bir şeyler yazmaya çalışacağına evde hazır kapağın olsun. Açık yerlerine kapatırsın. Onu da bulamazsan İstanbul'a gel yanıma. Bizim şirkette iade bölümünden cam şişelerin kapaklarını alırız. Onların içine macun doldurup oynarsın 

Tamam yazsam sana yine kapak olur

PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta