ölüm oyunu ve Gm nin haksızlığı !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ezber
İskele Babası
İskele Babası

ölüm oyunu ve Gm nin haksızlığı !!!

Mesaj gönderen Ezber »

Resim

Resim

Arkadaşlar resimlerdede gördüğünz gibi sayın etkinlik yöneticisi son 3e kaldığımda (bir tank (ben) bir ofans (victorious) ve yarı ofans yarı tank olan (worldx..) ) kullanmış oldugum yeteneği yani ayıyı öldürmüştür bunu 4 defa tekrarlamıştır sebebi ise ayı yasakmış dediğine göre şimdi nerde yazıyor size verilen yeteneği kullanak yasaktır diye nerde hangi kuralda geçerli bu ....ayı alın diye milleti teşkil eden sizler ayı kullanmak yasakmı diyorsunuz ben bu ayıyı kullanmıcaksam nedn bunu yeteneklere koydunuz söylermisinz adamın kudretini bitirececekki ben dalayım adama parasıyla aldığımız yetenegi kullandırmadınız bana sözde YASAK olan ayıyı nedn ozmn sattınız madem kullanmıcaktık yasaktı nedn alın dediniz hadi aldık nedn kullanmama izin vermednz ölüm oyununa müdahalede bulundunuz resmen insanları salak yerine koyuyorsunuz kandırıyorsunuz ....

ya şimdi biz dedik ayı alın .. (alınki cebimiz para görsün ) aldınız ama ayı kullanmak yasak yani k.bakmyın ama bu yeteneği biz verdik size ama yasak işte ...
resmen yaptıgınız haksızlıktır özellkle savaşın ortasında da sordum nedn yasak diye cevabı hatasından büyük son 5e kaldığınızda ayı kullanmak yasak ...

o zaman şifalarda kangal kullanmasın büyüler gözcü kullanmasın böylemi olur ölüm oyunu ...

adam depar atıyor kaçıyor buna ititrazınız yok (ki forumda yazdınınız oturmak kaçmak yasak diye ) kanatma atıyor kudretim bitiyor buna yasak yokta benm parasıyla aldığım yetenegemi yasak VAR !!!

verdiğiniz diğer saçma cevap siz savaşacaksınız ayınız değil !!!
bir ofansif için sert ağır (yetenek) ne kadar OLMAZSA OLMASI ise bir tank içinde AYI sı o kadar önemli bir yetenektir bunu kimse inkar edemez sonuçta ikiside bir yetenektir bilmiyorsanız öğrenin... Etkinlik yöneticisi olmuşsun ama oyundan ufacık bir fikrin yoktur ayı savaşıyormuş ben değil.. ayı kudretini bitirecekki adama dalayım bu bir taktik...
GİT ÖĞREN ÖYLE YAP GÖREVİNİ
IIxEzBeRxII
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: ölüm oyunu ve Gm nin haksızlığı !!!

Mesaj gönderen Canceazi »

yasağın sebebi senin gibi akıllıların defansif açıp milletin kudretini bitirmesi sen son 3e bu şekilde kalarak mı en kadim savaşçı olmayı planlıyorsun.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

defansın yasaklanması lazım bence ayının deıl
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Etkinlik sonrası itirazlar / öneriler için viewforum.php?f=87 adresinden bildirim yapmanız gerekiyor , Etkinliklere ait zaten bir bölüm var ,etkinlik görevlileri bir haksızlık tespit ettikleri takdirde etkinlik iptali / tekrarı yaşanır.

İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Ezber
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ezber »

Canceazi yazdı:yasağın sebebi senin gibi akıllıların defansif açıp milletin kudretini bitirmesi sen son 3e bu şekilde kalarak mı en kadim savaşçı olmayı planlıyorsun.

sivri akıllı :idea: sor bakayım sancakta beni son 2 yıldır ofansif gören varmıymış ???
ölüm oyununa defansif girmek yasakmı dicen sende :lol: :?:
IIxEzBeRxII
Kullanıcı avatarı
Ezber
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ezber »

ISTANBULFATIHI yazdı:Etkinlik sonrası itirazlar / öneriler için viewforum.php?f=87 adresinden bildirim yapmanız gerekiyor , Etkinliklere ait zaten bir bölüm var ,etkinlik görevlileri bir haksızlık tespit ettikleri takdirde etkinlik iptali / tekrarı yaşanır.

İyi forumlar

2.5 ay önce ben desteğe 3 mail attım bi ban hatası yüzünden halen cevap gelmedi ne desteğinden bahsediyorsun hangi birine cevap verdilerde buna verecekler
IIxEzBeRxII
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Ezber yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Etkinlik sonrası itirazlar / öneriler için viewforum.php?f=87 adresinden bildirim yapmanız gerekiyor , Etkinliklere ait zaten bir bölüm var ,etkinlik görevlileri bir haksızlık tespit ettikleri takdirde etkinlik iptali / tekrarı yaşanır.

İyi forumlar

2.5 ay önce ben desteğe 3 mail attım bi ban hatası yüzünden halen cevap gelmedi ne desteğinden bahsediyorsun hangi birine cevap verdilerde buna verecekler
Yazmış olduğum yazıda Destek ile bir kelime geçmişmi bakın. Önyargınızdan kurtulmayı deneyin ;) Verdiğim adres Etkinliklerin bulunduğu adrestir. Etkinlik önerilerini de incelerseniz , daha önce öneriler halinde sunulanlar şuan gerçekleştiğini görebilirsiniz , ayrıca Etkinlik yorumlarına aynı yorumu yazabilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Ezber yazdı: 2.5 ay önce ben desteğe 3 mail attım bi ban hatası yüzünden halen cevap gelmedi ne desteğinden bahsediyorsun hangi birine cevap verdilerde buna verecekler

Hepimiz insanız ve bazen cevap yazacak iken unuttuğumuz , veya gönderdiğimiz maillerde ,iletilerde hatalar gerçekleşebiliyor. Hatırlatma mesajı olarak birdefa daha göndermekte yarar vardı .

Biz ve çoğu ikv oyuncusuna cevap verilmekte ve yardımcı olunmakta .Sizin gönderdiğiniz mailin içeriğide merak konusu olabilir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Ezber
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ezber »

ISTANBULFATIHI yazdı:
Ezber yazdı:

İyi forumlar

Yazmış olduğum yazıda Destek ile bir kelime geçmişmi bakın. Önyargınızdan kurtulmayı deneyin ;) Verdiğim adres Etkinliklerin bulunduğu adrestir. Etkinlik önerilerini de incelerseniz , daha önce öneriler halinde sunulanlar şuan gerçekleştiğini görebilirsiniz , ayrıca Etkinlik yorumlarına aynı yorumu yazabilirsiniz.
biliyorum öneri kısmı demek istediğimi o zaman eksik anlattım şöle söyleyeyim yani diyorum ki bi ban ki bu olaydan daha fazla önemli benm için 2.5 aydır bi cevap (çözüm) bile göndermediler (sunmadılar) oraya yazdığımda hiç okumicaklar sorun incelenecek deyip başlarından salacaklar burdaki haksızlığı onlar için deil siz oyuncular için açtım görün size verilen parayla aldığımız yetenekleri YASAK deyip kullandırmadılar ???
IIxEzBeRxII
Kullanıcı avatarı
Ezber
İskele Babası
İskele Babası

Re: TAKVA

Mesaj gönderen Ezber »

TAKVA yazdı:
Ezber yazdı: 2.5 ay önce ben desteğe 3 mail attım bi ban hatası yüzünden halen cevap gelmedi ne desteğinden bahsediyorsun hangi birine cevap verdilerde buna verecekler

Hepimiz insanız ve bazen cevap yazacak iken unuttuğumuz , veya gönderdiğimiz maillerde ,iletilerde hatalar gerçekleşebiliyor. Hatırlatma mesajı olarak birdefa daha göndermekte yarar vardı .

Biz ve çoğu ikv oyuncusuna cevap verilmekte ve yardımcı olunmakta .Sizin gönderdiğiniz mailin içeriğide merak konusu olabilir.
hoca 3 defa aynı şeyi yazım 2 defa hatırlatma mesajı attım yanılmıosam 2 defada arkadaşım attı ne yapar toplamda 7 tek gözü kör olsa bile birini muhakkak görür ki bunlar işin ehli olan kişiler
IIxEzBeRxII
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön