Hangi tuşla
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hangi tuşla
Arkadaşlar ben oyuna giriorm prtsc ye basıorm sonra ikv yi dosya konumunda acıorm ama resim mesim yok napmam lazım
allahu ekber
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Hangi tuşla
Yerel Disk C->Sobee->İstanbul Kıyamet Vakti konumunda olması lazım.Eğer yoksa sandbox kullanıyor musun o programdan dolayı resimler kaydedilmiyor.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Aaa doğru sanbox kullanıorm saolxFirelifex yazdı:Yerel Disk C->Sobee->İstanbul Kıyamet Vakti konumunda olması lazım.Eğer yoksa sandbox kullanıyor musun o programdan dolayı resimler kaydedilmiyor.
Zaten Sen yerel disk c sobee istanbul kıyamet vakti fln diorsun ya
Dosya konumunu ac deyine direk orayı acıo D
allahu ekber
C:\Sandbox\Administrator\DefaultBox\drive\C
BU YOLA BAKINCA RESİMLERİ GÖRÜRSÜN O ZAMAN
Screwnimg boyle bir programda var Print Screen yaptınmı belirledigin bir dizine kopyalar.
BU YOLA BAKINCA RESİMLERİ GÖRÜRSÜN O ZAMAN
Screwnimg boyle bir programda var Print Screen yaptınmı belirledigin bir dizine kopyalar.
A R Z L O D O S
Sandboxi ile bilmiyorum ama normalde F8+Prt Sc tuşlarına basmanız gerek ozaman oyunun bulunduğu dosyaya gidecektirMagician yazdı:Arkadaşlar ben oyuna giriorm prtsc ye basıorm sonra ikv yi dosya konumunda acıorm ama resim mesim yok napmam lazım

Jeova Sanctus Unus
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
leptopta oynuyosan mavi FN tuşu var onunla aynı anda bas
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- brkcm
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Her laptopta " mavi " fn tuşu ile olmaz. Fn sadece f1 f5 gibi tuşarın üstündeki işlevleri kullanmaya yarar. Tavsiyem screenshotları fraps ile alman. Daha kaliteli alıyor ssleri.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
sol alt taraftaki ctrlnin yanındaki tuş.bazı tuşların üzerlerinde mavi simgeler var fn tuşuna bastığın zaman o simgeleri kullanıyosun örnek vereyim.END tuşunun altında küçücük PRTSC yazıyor(mavi).FN ye basmadan o tuşa bastığımda bişey olmuyor ama FN ve END tuşlarına aynı anda basınca resim çekiliyor.ama eğer dediğin gibi kaydedilmiyorsa ve çok önemli bir şeyse çek fotoğrafı painte gir ctrl+zden v ye kadar olan tuşlara bas öyle de oluyo önceden öyle yapardım da daha sonra oyun dosyalarına kaydedildiğini keşfettim.foto çekilip çekilmadiğini fotoğraf çektiğin zamanki ufak duraklamadan anlayabilirsin.
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar