KurtlarxMAGİCİAN ?Magician yazdı:Ne zamandan beri '' işaretinden sonra cümleye büyük harfle başlanıyor.lBlackDeathl yazdı:Gitmeyin çocuğun üstüne be! :ugeek:PARD10 yazdı:Adam sana ''Nerden'' Çekiliyor diye sormamış , ''neden çektin ?'' Diye sormuş ?Magician yazdı:PRTSC TUŞUYLA ÇEKİLİYOR
Ve türkçemden size
Bu arada ''Türkçe'm den size ne ? '' Diyeceksin . onu bari eksik yazma be
Bana öğretene bak.
Türkçedediye bir işaret yoktur.
Bu tamam chat dilidir ve türkçemizle alakası yoktur.
Yani bana öğereticeğine kendini düzelt.
Buyrun
Re: Buyrun
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Farkındaysan onu başka bir imzacı arkadaşım yaptı.PARD10 yazdı:KurtlarxMAGİCİAN ?Magician yazdı:Ne zamandan beri '' işaretinden sonra cümleye büyük harfle başlanıyor.lBlackDeathl yazdı:Gitmeyin çocuğun üstüne be! :ugeek:PARD10 yazdı:Adam sana ''Nerden'' Çekiliyor diye sormamış , ''neden çektin ?'' Diye sormuş ?Magician yazdı:PRTSC TUŞUYLA ÇEKİLİYOR
Ve türkçemden size
Bana öğretene bak.
Oyundaki adımıda arkadaşım değiştirmişti.
allahu ekber
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Konuyu nereden nereye taşımışsınız? Burası sanal ortam arkadaşlar herkes düzgün yazmak zorunda değil kimse kimsenin yazdığı iki üç harfi düzeltmeye kalkmasın,anlıyorsa sorun yok zaten. Herkes Türkçe öğretmeni kesilmiş heralde..
Konuya gelince ; desteğe bir defa yollamanda yarar var yoksa cevap vermeleri daha fazla vakit alıyor..
Konuya gelince ; desteğe bir defa yollamanda yarar var yoksa cevap vermeleri daha fazla vakit alıyor..
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat

Arkadaşın atmak istediği foto bu... Ayrıcada Birazda destek ekibini anlayalım hergün binlerce mail gidiyor hangisiyle ilgilensinler veya binlerce mail gitmediğini farzedelim o ejder asayı bulmak o kadar kolay deilki senin karekterini inceleyecekler anca öle verebilirler

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
herkes aynısını yapıyoMagician yazdı:http://i51.tinypic.com/kdodio.jpg
Yakışıklı char ama demi
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı

Pangea yazdı:Orada ki ''k'' yumuşar ''Desteğe'' olur :ugeek:PARD10 yazdı:DestekeMagician yazdı:Desteke gönderiorm da cevap veren yokSkyBlue yazdı:Bunu bize gösterene kadar desteğe göndersene. Biz ejderini geri veremiyoruz malesef. (Not: Adıma konu açıcaksan konunun ismini düzgün yaz !)![]()
![]()
Bu arada sen o fotoğrafı neden çekmiştinSırf meraktan soruyorum
Orada ki değil, ''ki'' birleşik olacak yani doğrusu ''oradaki''.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı

Türkçede yapım eklerinden sonra gelen çekim ekleri kesme işareti ile ayrılmaz insanları yanlış bilgilendirme. ''Türkçe'm'' olmaz ''Türkçem'' diye yazılır. Ayrıca oradaki ''den'' kelimesi de kelimeye birleşik olacak. Normalde bunu yapmazdım ama bu konuda iki kişiye yaptım. Hem bilmeyip hem de adamı bozmaya çalıştığınız için.PARD10 yazdı:Adam sana ''Nerden'' Çekiliyor diye sormamış , ''neden çektin ?'' Diye sormuş ?Magician yazdı:PRTSC TUŞUYLA ÇEKİLİYOR
Ve türkçemden size
Keyifli Forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
İş TDK'ya gitmeden kapansa bari 
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Chat dili İngilizce, Fransızca ne bileyim Almanca falan. Türkçe ile uzaktan yakından alakası yok.Magician yazdı: Ne zamandan beri '' işaretinden sonra cümleye büyük harfle başlanıyor.
Bana öğretene bak.
Arkadaşlar, "ki" ayrı yazılmış yok birleşik yazılmış ne fark eder. TDK'ya alım yapmıyoruz. Anlaşılır biçimde olsun yeter.
Bu arada "Süpercan" aman "Magican" arkadaşımız demiş ki "Türkçede
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~