Biz ölümüne kardeşiz ;)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
UnDeRWoRLDDD
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Biz ölümüne kardeşiz ;)

Mesaj gönderen UnDeRWoRLDDD »

Bu resmi hatıra olarak koymak istiyorum:
UnDeRWoRLD=Ben(EMRE)
LetMeKeSsYou=ßARIŞ
KaPTaNLeVeNt:=HAMZA

Resim

HERŞEYE RAĞMEN ÖLÜMÜNE KARDEŞİZ!!!
.
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biz ölümüne kardeşiz ;)

Mesaj gönderen brkcm »

Oyunu bırakmadan önce lodos olmadığım hâlde sizi bölgeden çok kez tartışırken gördüm. Bazen küfürlerde giriyordu tartışmanın boyutu değişiyordu. Herşeye rağmen dost olabilmeniz güzel. Ama gerçek hayatında tanımadığın birisi için ki sanırım tanışmamışsınızdır, ölüp ölmiyeceği konusunda şüpheliyim. Bu arada siz kardeş değilsiniz, evlenebilirsiniz. :) Tamam biliyorum kötüydü. :mrgreen: :mrgreen:
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

sol daki ortakiyle çarı tks etti ortadakiyle sağdakini ben tanıştırdım. sağ daki sol dakine geçen hafta sövüodu. ortadaki iyidir ama soldaki ve sağdaki nankör. soldaki iyi gün dostu sağdaki menfaatçi zaten ortadakine acıodum artık o da sizleyse sizin gibi olması 1-2 saati bulur. bunlar 3 arz görse kaçarlar ölümüneymiş :arrow:
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

Ben arkadaşlıklarına birşey demedim :) Sadece birbirinizle tartışırken, arkadaş olmanız güzel. Ama biz ne birbirimiz için ölürüz diyen arkadaşlar gördük, inşallah birbirinize ihtiyacınız olduğu zamanlarda ( gerçek hayatta, klavye başında değil )
birbirinize tanımıyorum gibi ifadeler kullanmazsınız. Batu 3 e teksin sanırım sende sanada kolay gelsin bu tartışmalarda ve ayrıca bir konunuzda batuyu savunanda çocukdur demişsiniz, bu söz bana geliyor gibime geldi. Yaşım 17 gözünüzde çocuk olabilirim. Okulumda görmek isteyen; İstanbul - Ataköy; Hasan Polatkan Anadolu Lisesi 11-A , evimin çevresinde görmek isteyense İstanbul - Fatihde kararlaştırılmış bir vakitte tanışabiliriz. (Maksat kavga değil, sadece 30 yaşındayım baban yaşındayım diyenlerinde benden maksimum 3 yaş büyük olduğunu görmemiz için.)

İyi Oyunlar, İyi Forumlar, Saygılarımla; Burak Dinçtürk.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Dismotixxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dismotixxxx »

batuhannnn yazdı:sol daki ortakiyle çarı tks etti ortadakiyle sağdakini ben tanıştırdım. sağ daki sol dakine geçen hafta sövüodu. ortadaki iyidir ama soldaki ve sağdaki nankör. soldaki iyi gün dostu sağdaki menfaatçi zaten ortadakine acıodum artık o da sizleyse sizin gibi olması 1-2 saati bulur. bunlar 3 arz görse kaçarlar ölümüneymiş :arrow:
ergen ergenliğini heryerde belli eder.
cixionxkerbela
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cixionxkerbela »

biz neyiz be emrem :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön