Kuklacı Gaffar Zaferine Yaklaştı !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Kuklacı Gaffar Zaferine Yaklaştı !

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Bugün farklı bir deneme ile bu fotoyu alabildik. İksirler suyunu çekerken Kuklacı Nefelerininde sabrı tükenmekte ;)

Resim
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsaLeT »

Kesemediniz mi ?

Esat
Esat

Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

AsaLeT yazdı:Kesemediniz mi ?

Esat
bugün kısmet değilmiş bakalım ;)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Şahsen benim iksirler suyunu tükettiği için daha çembrlitaş'a gitmeme kararı aldım.şahsen sayıyı duysanız dudaklarınız uçuklar.Ben Pes ettim sadece sizden gelicek güzel haberi bekliyorum kerem,mesut,hikmet,yasin fazla bekletmeyin bizleri.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
ABCDEFd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ABCDEFd »

Effairi beğenmio adam :D
Kullanıcı avatarı
ABCDEFd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ABCDEFd »

daimon yazdı:yardimda bulunmak icin yaziyorum :) bu yaziyi Tebrikler güzel deneme.
Eğer ki içinizde genel sohbetteki bir arkadaşımızın taktiğini gören varsa o taktik iyidir :) ilk sefer gidenler için tabi bu işte değişik yollar arayanlar da olabilir. Gördüğüm kadarıyla 1 tank 1 ofans 2 büyü 2 şifa gidiyorsunuz..Şifa yetenekleri teker direnç 15 medi olursa çok işe yarar kalanları da zaten biliyorlardır.gaffar a başlarken 1 büyü ekranların olduğu yerin arkasına geçip semiha ile gaffarın açılması sizin işinize gelir..
Başladıktan sonra gaffar 92 canına kadar indirin ve büyüler dönüp semihayı kesmeye başlasın (tabi ki bb ci tankın bb lerini kaçırmadan.) eğer ki gaffar canını 95 e çıkarırsa ofansa ve ya büyüye tekrardan hedef atarak 92 ye tekrar düşürün..Semiha'yı 10 canına kadar düşürünce..(ki bu düşürme sırasında direnç kırmayı ve ateş çemberinin süresinin arttığını görüceksiniz ) semiha 10 olunca gaffar kesimine devam..zaten olayları bilirsiniz..Tavsiyem ilk kaosun ktpla alınması yönündedir eğer ki ihtayaç görmüyorsanız bb lerinizi yaparsınız
herkesin bildiği meçhul vede meşhur 9 can vakasını duymuşunuzdur :D eğer ki semiha ve gaffar aynı anda 9 canda olmazsa erg den can alıyorlar ve canları tekrar yükseliyor. gaffar ın canı 10 olunca semiha yaklaşık 16 canda olucaktır semihayı da 10 yapın ve büyüler semihaya ofans ta gaffara saldırcak şekilde 2 sini de 9 cana ulaştırın Erg'i paylaşıyorz diyecekler.. tabiki de bişey olmayacak :D :roll: sonra ofans gaffara büyüler semihaya gitcek şekilde devam edin..semiha 6 veya 5 cana gelince artık gafffar kesme zamanıdır herkes gaffara hücummmm ve gaffar ölüyor (mutu son) sonra semihayı büyüler keser. Gaffar macerası burda biter :D
Diğer türlü gaffar 10 cana iindir sonra semihayı 10 yapana kadar uğraş bu işin kaosu var kutubu var sana acıyorumu var :roll:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu sunucu da artık kessin :) kestiğime inanmayanlar varsa gerek genel etkileşimden gerek sancak sunucusundan bakabilirler 8-) Fazla item düşmüyor kesiyoruz ama :) dün gece siyanür pantolon düştü işte idare ediyoruz :D Hayırlı günler inşAllah bu hafta sonu kesilmiş göreceğim burada 8-)
Hayırlı günler :)
Direk semihayı kesseler 5-6 can yapana kadar felan :D
skmxhakanxxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen skmxhakanxxxx »

kaçmasaydı güzel olurdu kuklacıda da da kesilmiş olurdu ... :P
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daimon »

Direk semihayi kesmeyi deneyin de görün neler oluyor :D Bişey bilmesem yazmazdım. 8-) bir diğer hususta millet yardım yardım diye ağlıyor yazdım taktik adamlara beğendiremiyoruz..Nasıl biliyorsanız öyle kesin :x
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön