Forum modaratörleri ile yapılan toplantılarımızda miyadı geçmiş konuların yeniden gün yüzüne çıkarılmasına yönelik bir çalışmamız var sizde hak verirsiniz ki artık güncelliğini yitirmiş konular forum kirliliğine ve takip edilmesi güç anlamsız konular haline gelmekte, Bu nedenle modarasyon uygulanmaktadır.
Sizin gibi forumda eski bir kullanıcı forum kurallarını daha iyi bilmeli ve uymalı kaldıki karşısındaki modaratörü küçümsercesine tavırlar takınmamalı keza ibram ARGE ekibimizde uzun zamandan beri görevli destek takımı üyesidir.
Konuyu karşılıklı sohbet ve dertlerimizi karşılıklı saygı çerçevesinde anlatabilmemiz için kilitlemiyorum.
Bilgi ve Dikkatinize.
kilitlemeyeceğim Dediği Konuda Kilit VAr !
Evet MPGD Halkı Soruyorum !!
Sizce Bu Cevap Yeterli Mi Bize ?
Hellidersin Hatrı Var MPGD ye devam mı ? Yoksa Bizim için Yönetici Fark Etmez Kapatalım MPGD yi 1 hafta susalım mı ?Artık Ben girsemde Yorum yazmam zaten Forum Benim için bitmiştir.!
Helliders şimdi Düzeltti Konu kilitli Değildir artık ! 5 dakika geçtiği için düzeltemedim iletiyi bunun içinde bloke vermeyin 5 dakika sonra düzelttiniz olayı
İşte Bloke yediğim Konu Ve Fotoğraf viewtopic.php?f=28&t=79278
Dalga GEçilecek vAkit Değil Şimdi Püskevitleri Stoklayıp Savaşma Vakti!!!
savas çıktıysa... yan hesablari gün yüzüne çıkartalım mı panpa =?
Evet Öyle yapacağız
Bu Hafta MPGD Forum ile Mücadele Haftası Olarak Dünya tarihine geçmiş Bulunmaktadır..
Bu konu hariç Tüm Foruma MPGD ile ilgili fotoğraflar bilgiler videolar yapıştırıp korkulu bir rüya haline getireceğiz bu haftayı.. 21 Eylül - 28 Eylül MPGd Forum İle Mücadele haftası !Bu Hafta Gülmek SerbesT