Bir hata alıyorum bakabılırmisiniz ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Bir hata alıyorum bakabılırmisiniz ?

Mesaj gönderen Draculax »

Masaüstünde fare kusursuz çalışıyor fakat oyuna gırınce farenın ucu(Bilgisayarda Gozuken ok) sabit duruyor ama sag sola tıklayınca sağ sola gidiyor felan fareyi sağ sola çevirince canavarları seçiyor ama farenin ucu sabit duruyor karışık bişey anlatmasıda zor anladysanz yardımcı olursanz sevınırım :?
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bir hata alıyorum bakabılırmisiniz ?

Mesaj gönderen Draculax »

Draculax yazdı:Masaüstünde fare kusursuz çalışıyor fakat oyuna gırınce farenın ucu(Bilgisayarda Gozuken ok) sabit duruyor ama sag sola tıklayınca sağ sola gidiyor felan fareyi sağ sola çevirince canavarları seçiyor ama farenin ucu sabit duruyor karışık bişey anlatmasıda zor anladysanz yardımcı olursanz sevınırım :?
Resim Resimlerde farenin ucu cıkmadıgı ıcın sıyahla karaladıgım yer farenin ucu orda sabit duruyor ama rastgele fareyi haraket ettırdıgımde bazı yerleri seçiyor
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]

“Genel Sohbet” sayfasına dön