Merhaba ,
Hiç bir şey anlatmaya gerek yok resimler her şeyi ortaya koyuyor.
Adamı soymuslar dıye gelmiş bizi soyuyor ve beni de soymuşlardı alışırsın diyor gerçekten tebrik ediyorum.
Oyuncalırın bılgısı olsun dıye bu konuyu actım, Gm lerin bu tur hırsızlıklara karşı artık bır el atması lazım.
Size ne diyim bilmiyorum allah belanızı versin demekten başka çarem yok. Gerizekalılar adamın forma koyduğu resimlerdeki yazıları bile okumamışsınız belliki. Okuyun bakıyım ne yzıyor ilk önce bi anlamaya çalışın salak herifler hemen milletin paylaştığı şeyin altına yorum yazıyorsunuz bu suçlanan kişi haklımı haksız mı bilmeden. İlk önce hırsızlık hakkında konuşuyorduk adam benm ayağımı kaydırdı baktım saçma sapan laflar söylüyo çok mansız soradan anladım durumu ztn ondan sorada de git salakmısın nesin dedim. 2m mi ben ona 10m wereyim diyen gerizekalılar war lan mallar ilk önce suçladığınız kişiyi bi tanıyın. Suratıma tükürücekmişsiniz hakkımla helalimle oyunumu oynuyorum gene rahat bırakmıyosunuz. Adamı klan savaşlarında kestim diye ben sana sorarım dedi bütün senaryoyuda yazmış bu ne kin bu ne nefret. benden abanozlunun fiyatını sordu bende 500bne sattım şimdide onu itemli gibi gösterip bnm fotolarımı çekip forma koymuş bu ne biçim plan yazıklar olsun sana....
fotoğrafların hepsini okudum
bide utanmadan kendini savunuyosun
2m için hırsızlık yapmışsın yetmemiş bide alay etmişsin
sen 2m için adını hırsıza çıkartmayı göze alıyosan sana denilecek tek kelime var
bizde deriz
HIRSIZ !!!
Darthwader Ataxfilozof
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
halid87 yazdı:Size ne diyim bilmiyorum allah belanızı versin demekten başka çarem yok. Gerizekalılar adamın forma koyduğu resimlerdeki yazıları bile okumamışsınız belliki. Okuyun bakıyım ne yzıyor ilk önce bi anlamaya çalışın salak herifler hemen milletin paylaştığı şeyin altına yorum yazıyorsunuz bu suçlanan kişi haklımı haksız mı bilmeden. İlk önce hırsızlık hakkında konuşuyorduk adam benm ayağımı kaydırdı baktım saçma sapan laflar söylüyo çok mansız soradan anladım durumu ztn ondan sorada de git salakmısın nesin dedim. 2m mi ben ona 10m wereyim diyen gerizekalılar war lan mallar ilk önce suçladığınız kişiyi bi tanıyın. Suratıma tükürücekmişsiniz hakkımla helalimle oyunumu oynuyorum gene rahat bırakmıyosunuz. Adamı klan savaşlarında kestim diye ben sana sorarım dedi bütün senaryoyuda yazmış bu ne kin bu ne nefret. benden abanozlunun fiyatını sordu bende 500bne sattım şimdide onu itemli gibi gösterip bnm fotolarımı çekip forma koymuş bu ne biçim plan yazıklar olsun sana....
Ne diyosun kardes sen kafayi mi yedin ? Resimlere bakmadan konusmayin diyosun sen baktinmi resme ? Resimlerde bile caldigini kabul ediyosun , beni de soymuslardi alisirsin diyosun bide utanmadan bunun altina yorum mu yapiyosun ya :s
halid87 yazdı:Size ne diyim bilmiyorum allah belanızı versin demekten başka çarem yok. Gerizekalılar adamın forma koyduğu resimlerdeki yazıları bile okumamışsınız belliki. Okuyun bakıyım ne yzıyor ilk önce bi anlamaya çalışın salak herifler hemen milletin paylaştığı şeyin altına yorum yazıyorsunuz bu suçlanan kişi haklımı haksız mı bilmeden. İlk önce hırsızlık hakkında konuşuyorduk adam benm ayağımı kaydırdı baktım saçma sapan laflar söylüyo çok mansız soradan anladım durumu ztn ondan sorada de git salakmısın nesin dedim. 2m mi ben ona 10m wereyim diyen gerizekalılar war lan mallar ilk önce suçladığınız kişiyi bi tanıyın. Suratıma tükürücekmişsiniz hakkımla helalimle oyunumu oynuyorum gene rahat bırakmıyosunuz. Adamı klan savaşlarında kestim diye ben sana sorarım dedi bütün senaryoyuda yazmış bu ne kin bu ne nefret. benden abanozlunun fiyatını sordu bende 500bne sattım şimdide onu itemli gibi gösterip bnm fotolarımı çekip forma koymuş bu ne biçim plan yazıklar olsun sana....
Sende laf attigin kisileri tani laflarina dikkat et haksizlik yapmana ragmen kimse sana burda hakaret etmiyor kafami bozma
2 m için bide üşenmeden senaryo yazdın iki dakkada sana helal olsun
valla tebrik ediyorum seni adam gibi adammışsın, gel sana 2 m de ben vereyim ona nasıl bi senaryo uyduracaksın merak ediyorum.