işi ile adam kesipte ezik,erkek,bilmem ne muhabbeti yapanlara söylüyorum : oyundan zevk alıyormusunuz gerçekten ? ben şahsen teke tek te olsa herkesi kesince zevkalmıyorum
ezik mevzusu :)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ezik mevzusu :)
10 kişi ile gelip 1 arz kesmeye çalışan ezik kardeşim 15-20 kişi ile bir arz kesince demediğini bırakmıyorsun..madem ezme değilsin madem erkeksin..hani bu ara erkek muhabbeti varya, sen erkeksen gel çoğunluktan yana olma...4-5 k
işi ile adam kesipte ezik,erkek,bilmem ne muhabbeti yapanlara söylüyorum : oyundan zevk alıyormusunuz gerçekten ? ben şahsen teke tek te olsa herkesi kesince zevkalmıyorum
Re: ezik mevzusu :)
Merhaba;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Dayanarak Konuyu Klitliyorum.
İyi Forumlar
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Dayanarak Konuyu Klitliyorum.
İyi Forumlar