İste bende bunu ariyodum fiyatların bu olduguna eminsen kardesim sunucuya gelip bı ejder bı ashab bide lâtif üretip dönücen sunucuma )
fıyatlar bunlar
soe solıyım su anda elımde yonca budaksız topaz ve ırıdyum bırıktı ama 2 m dan mavıyı 1 m den budaksızı 4 m den yoncayı 6 m den ırıdı satamıyorum almıyorlar
bıde sunucuda saheser sayısı cok fazla
25 m denılen menekse elması kımse almıyor 23 e sat alayım dıyorlar
şu anda gundemdekı madenler sancakta okse otu kuvars adacayı yapragı saf demır kımse bulamıyor (ıksır madenlerı bunlar)
Oraya geldigimde bana yardımcı olurmusun kardesim
Kazık yememem için )
kazıklancagın bır durum yok ama su anda saheser uretmeye calısanda yok o yuzden fıyatlar bu kadar ucuz
mavı topazı tane 1.750 den
yonca 3.5
akik 5 m
budaksız 1 m
menekse 24 m
irid 5.5 m
gano 14 m
sbiryalı 3 m
kızıl zumrut 4 m
bunlar rahatlıkla alabılecegın fıyatlar
bıraz ugrasırsan daha ucuzada temın edebılırsın
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
İste bende bunu ariyodum fiyatların bu olduguna eminsen kardesim sunucuya gelip bı ejder bı ashab bide lâtif üretip dönücen sunucuma )
fıyatlar bunlar
soe solıyım su anda elımde yonca budaksız topaz ve ırıdyum bırıktı ama 2 m dan mavıyı 1 m den budaksızı 4 m den yoncayı 6 m den ırıdı satamıyorum almıyorlar
bıde sunucuda saheser sayısı cok fazla
25 m denılen menekse elması kımse almıyor 23 e sat alayım dıyorlar
şu anda gundemdekı madenler sancakta okse otu kuvars adacayı yapragı saf demır kımse bulamıyor (ıksır madenlerı bunlar)
Oraya geldigimde bana yardımcı olurmusun kardesim
Kazık yememem için )
kazıklancagın bır durum yok ama su anda saheser uretmeye calısanda yok o yuzden fıyatlar bu kadar ucuz
mavı topazı tane 1.750 den
yonca 3.5
akik 5 m
budaksız 1 m
menekse 24 m
irid 5.5 m
gano 14 m
sbiryalı 3 m
kızıl zumrut 4 m
bunlar rahatlıkla alabılecegın fıyatlar
bıraz ugrasırsan daha ucuzada temın edebılırsın