KiNgHaKkI yazdı:Evet senin gibi daha bir çok emek hırsızı ve kendi yaşını büyük gösteren veletler oyunu bıraktılar uğurcum.Hırsız olduğunu bilmeyen yoktur herhalde Bu arada evlenmene daha çok var senin gerçek yaşını biliyoruz
Senle burada polımık yaratıpda zaman harcayamam.
Ben sana gerekli paranı verdım sen hala daha fazlasını almaya çabalıyorsun,he bu durumda hırsız ben isem eyvallah .
Iyorgee konusuna giriceksen biraz araştırma yapmalısın.
Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,uzun bir süre geçti oyunu bırakalı aslında uzaktanda takip etmiyor değilim,forumlara bakıyorum arkadaşları dinliyorum oyun bayağı gelişmiş biraz kesenin ağzını açmak gerekiyor ama bir online oyunda elbette para kazanılmalı gerçi konumuz bu değil sadece biraz fikir vermek istedim diyebilirim.
Her hangi bir online oyuna gittiğimizde bile para harcamak zorunlu oluyor,dünya hali böyle yapıcak birşey yok öyle değil mi ?
Bir çok hırsızlıklar bir çok kalp kırmalar olmuş yine başka sunuculardan gelenler felan yepyeni bir sunucu gibi olmuş Eminönü..
Herkes akım etmiş,tanımadığım yüzler tanımadığım isimler..
Bizimkisi eskiden bir bağımlılıktı ve şuan oyundan koptuk tabi bazı arkadaşlar karakterın bloke olduda bıraktın diyecekler,aslında şuan elimde çok güzel karakter varda ben girmiyorum herşey değişmiş,yada ben değiştim bilmiyorum ama artık değişik geliyor İKV bana.
İKV ile büyüdük yalan yok bir çok dostluğuda orda tattık kalleşliğide.
Gerçi eskiler oyunu bırakmış yada karakterini satmış değişik olaylar işte..
Valla ne yalan söyliyim 2 yıl öncesinde evlensem bile bırakmam dıyordum bu oyunu hayallerimize o zaman esir olmuşuz meğersem.
Şimdi bir efsane gibi oldu Eminönü,enterasan akıl almaz..
Aeor..
ah ah. aeor. Roa derdim ben sana bilirsin hani geridönüşx seni görünce forumda eski günler aklıma geldi .p harbiden eski ile bugün arasında çok fark var betada oynuyup bugün girince insanın aklı almıyor bu İstanbul kıyamet vaktimi diyor burdan hazır sende konu açmışsın kardeslerime selam yolluyum
Ugur kardesım ozlettın kendını Cidden oyle bayagı degıstı emınonu Cogu kısı nıck ını degıstırdı dersın ama yarısı aslında yenı gelenlermıs evet ıkv cok gelısdıgı gıbı cok serı bı sekılde oyuncu kaybedıyor Arada foruma olsun gel Şifacıdelınuretn ( Murat ) ...
KiNgHaKkI yazdı:Evet senin gibi daha bir çok emek hırsızı ve kendi yaşını büyük gösteren veletler oyunu bıraktılar uğurcum.Hırsız olduğunu bilmeyen yoktur herhalde Bu arada evlenmene daha çok var senin gerçek yaşını biliyoruz
Senle burada polımık yaratıpda zaman harcayamam.
Ben sana gerekli paranı verdım sen hala daha fazlasını almaya çabalıyorsun,he bu durumda hırsız ben isem eyvallah .
Iyorgee konusuna giriceksen biraz araştırma yapmalısın.
Bunu Herkes Biliyor Ugur Bey Hiç Boşa Millet Ve Kendini Kandırma Neyse Benle Araştırma Yapacaksalarda Oyundayım Tüm Sorulara Cevap Verebilirim Önümüzdeki Fuardada Beni Bulabilirler ... Hiç Sorun Değil Ama Sen Bu Oyunda Yaptıklarının Acısını Çok Fazla Cektin Ve Devam Edeceksin Hadi Sana Hayırlı Forumlar
Kanıtlarla cevap gösterebilcek kadar delıkanlı ısen buyur göster,lafla banada gelsınler bende cevaplarım.Fuarda beni gorebılırler felan dıyorsun.
Ayrıca ne acısından bahsedıyorsun basit bir oyun için ağıt mı yakacaktım ?
Elımde bloke olan karakterımden daha ıyı karakter var,gırmıyorum istemediğim için.
Sana gelince ALLAH ihsan eğlesin ne dıyım yazık..
XXgeridonusXX yazdı:
Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,uzun bir süre geçti oyunu bırakalı aslında uzaktanda takip etmiyor değilim,forumlara bakıyorum arkadaşları dinliyorum oyun bayağı gelişmiş biraz kesenin ağzını açmak gerekiyor ama bir online oyunda elbette para kazanılmalı gerçi konumuz bu değil sadece biraz fikir vermek istedim diyebilirim.
Her hangi bir online oyuna gittiğimizde bile para harcamak zorunlu oluyor,dünya hali böyle yapıcak birşey yok öyle değil mi ?
Bir çok hırsızlıklar bir çok kalp kırmalar olmuş yine başka sunuculardan gelenler felan yepyeni bir sunucu gibi olmuş Eminönü..
Herkes akım etmiş,tanımadığım yüzler tanımadığım isimler..
Bizimkisi eskiden bir bağımlılıktı ve şuan oyundan koptuk tabi bazı arkadaşlar karakterın bloke olduda bıraktın diyecekler,aslında şuan elimde çok güzel karakter varda ben girmiyorum herşey değişmiş,yada ben değiştim bilmiyorum ama artık değişik geliyor İKV bana.
İKV ile büyüdük yalan yok bir çok dostluğuda orda tattık kalleşliğide.
Gerçi eskiler oyunu bırakmış yada karakterini satmış değişik olaylar işte..
Valla ne yalan söyliyim 2 yıl öncesinde evlensem bile bırakmam dıyordum bu oyunu hayallerimize o zaman esir olmuşuz meğersem.
Şimdi bir efsane gibi oldu Eminönü,enterasan akıl almaz..
Aeor..
ah ah. aeor. Roa derdim ben sana bilirsin hani geridönüşx seni görünce forumda eski günler aklıma geldi .p harbiden eski ile bugün arasında çok fark var betada oynuyup bugün girince insanın aklı almıyor bu İstanbul kıyamet vaktimi diyor burdan hazır sende konu açmışsın kardeslerime selam yolluyum
Kardeşim,sen duygularımı bılıyorsun herşeyden önce herşeyden farklı gelen biriydin ısmını dahı bılmedıgım ama gerçekten farklılığını hıssettıren bır ınsandın,selam olsun sana!
xxxkorsanxxx yazdı:Ugur kardesım ozlettın kendını Cidden oyle bayagı degıstı emınonu Cogu kısı nıck ını degıstırdı dersın ama yarısı aslında yenı gelenlermıs evet ıkv cok gelısdıgı gıbı cok serı bı sekılde oyuncu kaybedıyor Arada foruma olsun gel Şifacıdelınuretn ( Murat ) ...
Senide unutmadım İKV söz konusu olunca tüm dostlarımla anılarım gözlerimin onunden film şeridi gibi geçiyor,sizler hep mutluluğu,huzurluluğu hakedensınız,selam olsun sana!
Eyw roAm benim o karakteri dizipte bloke olması . duygularını nasil sen anlatamıyorsan bende anlatamam ama o karakteri özenerek nasil dizdiğini kare kare biliyorum. forumdaki hassasiyetinide oyunculara forumdan açıklayıcı onlarca destek yorumu yapan sensin oyunda 1 yıldan fazla zaman harcayıp hiç argo kelime kullanmadan oynuyanda sensin ama bloke olanda malesef sen senin 1 gün susturulmanı bile istemezdim hiç bi zaman bloke olduğunu görünce nasil adalet bu diye aklıma soru işareti yerleşti . karamsar üzgün bi soru işareti
Senin malında gözüm yok koçum ayrıca ne verdinde neyini istedik adam gibi konuş.Vericem vericem deyip oyaladığını biliyoruz boşver senin gibi hırsızın malında gözüm olmaz Millete kendini Melek gibi gösteriyorsunda az kişi biliyor Melek görünümlü Şeytan olduğunu :twisted: Hade bloklanan karakterlerinle mutluluklar dilerim sana.Hayırlı ramazanlar :roll:
XXgeridonusXX yazdı:Eyw roAm benim o karakteri dizipte bloke olması . duygularını nasil sen anlatamıyorsan bende anlatamam ama o karakteri özenerek nasil dizdiğini kare kare biliyorum. forumdaki hassasiyetinide oyunculara forumdan açıklayıcı onlarca destek yorumu yapan sensin oyunda 1 yıldan fazla zaman harcayıp hiç argo kelime kullanmadan oynuyanda sensin ama bloke olanda malesef sen senin 1 gün susturulmanı bile istemezdim hiç bi zaman bloke olduğunu görünce nasil adalet bu diye aklıma soru işareti yerleşti . karamsar üzgün bi soru işareti
Akıl almaz zaten bu olanlar..
Birde Sınırsız Bloke alanlara af çıktı!
Benım karakterım açıldı 3 saat sonra tekrar bloke yedı (:
Buna cevap vericek kimseyi bulamadım desem .?
Aman boşver Dostum oldu bitti.