Merhaba Sancak

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Expertforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Merhaba Sancak

Mesaj gönderen Expertforum »

Öncelikle hepinize merhaba sevgili sancak sunucusu oyuncuları.Bugün saat 18-21 saatleri arasında online olan arkadaşlarımız varsa beni eminönü bölge kanalından duymuştur.Ben Expertxhealer;Teşkilat sunucusundaki bazı tartışmalar,hırsızlık ve ekonomi yüzünden oradaki çarlarımın hepsini arkadaşıma devretmiş bulunmaktayım.Hiçbir zaman dikkat etmediğim , sunucu seçim listesinin en üstünde duran ama forumdaki sunucu bölümlerinin(ankadan sonra gerçi ben ankayı sunucu saymıyorum)en altındaki çokta kalabalık olmayan bir sunucu sancak.Ama içine girdiğinizde sizi sıcak bir gülümsemeyle karşılayan oyuncuları ve nezih bir ortamı var.Oyunda karakterimi yarattıktan sonra bölge kanalına ben yeni katıldım demem yeterliydi aslında hoşgeldin yağmuruna tutulmama :) Hoşumada gitmedi değil , bi ara noluyo acaba mesaj kutusumu kitlendi dedim :) Neyse gel zaman git zaman 1 saat sonra görevlere yardım istedim istemez olaydım :D Sanki insanlar yaptırdıkları görev başına para alıyormuşcasına bana yardım ettiler.Neyse lafı fazla uzatmıyacağım.İnşallah çok güzel vakitler geçiririz.Beraber ağlar beraber güleriz.Bu arada şifacı karakter açtım soranlara.İnşallah sancak sunucusu bana uğurlu gelir.Diğer sunuculara küçük olabilir ama kendi içinde çok büyük bir sunucu sancak.Gerek kavgalarınız oluyor ama ben hiç küfür görmedim.Gerek bölgeden makara yapıyorsunuz :) Bende gülmüştüm.Neyse şu sunucuda 49 lvl olayım herkesin görevine yardım edeceğim bunuda söyliyeyim . Yarın birgün göreve yardım edermisin yazdığınızda bende takmazsam oyundan hatırlatırsınız :) Aklım başıma gelebilir veya tamamen buharlaşıp uçabilir :twisted: :twisted: Neyse tekrar tekrar hoşbulduk hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. :ugeek:

BURAK
Return Of The Legend
Resim
Kullanıcı avatarı
raltun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Merhaba Sancak

Mesaj gönderen raltun »

Hoş Geldin
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Öncelikle hoş geldin ancak Ben 3-4 senedir bu oyundayım daha sancağın yukarıda ki yazılanlar kadar elverişli ve iyi bir sunucu olduğuna şahit olmadım :o :o kardeş sunucuya girmeden önce ne içtiysen bende ondan istiyorum :D

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Expertforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Expertforum »

Belki haklı olabilirsin ama yaşayıp göreceğiz artık sağolun :)
Return Of The Legend
Resim
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AtesCan »

Aramıza hoş geldin umarım yukarda dediğin gibi bir sunucuya gelmişsindir. :)
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

benden senin gibi köşkten gelmiştim aynı sözlerle geldim köşke yapamadıklarımı burda yaptım ecel ejder ama eğer birilerinin yap deidği şeyleri yapmassan sana hertürlü iftirayı atabilirler zaten yun oynanmaz oldu herkes kendi çıkarını düşünüyor kadim bile herkesi keislicek diyip kaçan tanklar olduneyse hoşgeldin umarım çok güzel vakitler geçirirsin

Catashrop Mumyanınalneti
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Sunucumuza Hoşgeldin Diyor Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Umarım herşey gönlünce olur. İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Tanışdık bugün Holybozkurt D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RockbaLboA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KASIRGA

Mesaj gönderen RockbaLboA »

WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle hoş geldin ancak Ben 3-4 senedir bu oyundayım daha sancağın yukarıda ki yazılanlar kadar elverişli ve iyi bir sunucu olduğuna şahit olmadım :o :o kardeş sunucuya girmeden önce ne içtiysen bende ondan istiyorum :D

Keyifli forumlar.
Durun!, Kapatmayın Pencerelerimi . Beton Çok Soğuk Üşüyorum.
Kullanıcı avatarı
BogazinYargici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BogazinYargici »

hoşgeldin burak
Saygılar,
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat