18.09.2011 saat 22:00 da başlayan Gaffar Bey serüvenimiz 2 canda kendini ışınlayıp büyücülerin önüne geçerek (büyücülere vurmadı Tank(bana) attığı elektriğin sekmesiyle ölen arkadaşımızın ardından Kaos,Depremi yapmasıyla 1 saniyelik olay ile kaçtı . 2 can gibi iyi bir canda şunu belirtmek isterim Gaffar avcumuzun içinde taktiklerimizi çözdük geriye kalan Pazar günü sabah başlayıp kesmek olacak .
NOT : Kimseden herhangibir taktik almamız söz konusu dahi değildir .
NOT : Fotoğraflarda 2 canda alamamışım o an o atmosferle 4 canda foto aldığıma bile şükrediyorum ki orda yetenek penceresinden başka bir yere bakmak bile zor . 4 canda almışız mazur görün .
NOT : Grubumuzdaki herkesle zaten samimiydik . Fakat bu grupla ilk defa Gaffar'a gıttık . Ve kımse bırbırıne alışık olmadıgı halde 2 canda kaçtı .
Fakat aklıma bir soru takıldı ilk notta kimseden bir taktik almadığınızı vurguluyorsun güzel bir başarı ama biz bile 1 2 hafta uğraşıp çözdük baştan sona siz birde ilk denemeye kesmişsiniz biraz ilginç.
10 can barajını ilk denemeye çözmüş olmanız imkansız o not için bir tekzip geçmek lazım bence
Fakat aklıma bir soru takıldı ilk notta kimseden bir taktik almadığınızı vurguluyorsun güzel bir başarı ama biz bile 1 2 hafta uğraşıp çözdük baştan sona siz birde ilk denemeye kesmişsiniz biraz ilginç.
10 can barajını ilk denemeye çözmüş olmanız imkansız o not için bir tekzip geçmek lazım bence
Grupta öz DAYIN var ona bi sor
Biliyorum olduğunu. Yani kesim ile ilgili hiç bir şey konuşmadınız? Yeme beni Ceza