http://b1109.hizliresim.com/11/9/22/7863.png
eski haberlerden gördüm nerde bu yenilik
buda nedir?
Re: buda nedir?
Çemberlitaş Genişleme paketi ile birlikte oyunda yeni uygulanmaya başlayan bir değişiklik .
Resmi göremeyenler için

Resmi göremeyenler için

hayır çemberlitaşla gelmedi bu sığınak ve migrat geldiğinde vardı bu değişiklikler eski bi haber dedim hatta yalnız ben bi değişiklik görmedim o yazanla ilgili yanlış mı anladım yoksa :idea:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben tam olarak anlamadım :? :?
Diyalog pencereleri artık ekranın farklı alanlarında açılacaktır.KaraXHayalet yazdı:Ben tam olarak anlamadım :? :?
benim anladıgımda şöyle birine fısıldadığımızda ya da o fısıldadığında farklı pencere açılacak yanlış anladıysam söyleyin :idea:
Bende anlamadım :lol:KaraXHayalet yazdı:Ben tam olarak anlamadım :? :?
Arkadaşlar herhalde konuşma penceresinin yer değişikliğinden bahsediyor . Buda arkadaşın bahsettiği gibi eski bir duyuru
eyvah ben de şimdi çaktım :mrgreen: madene, yeraltı sivri ada gibi girceğimiz yere giderken madeni çek yazısı ya da gir yazısı farklı yerde çıkıyor ya o heralde :mrgreen:Noktaa yazdı:Diyalog pencereleri artık ekranın farklı alanlarında açılacaktır.KaraXHayalet yazdı:Ben tam olarak anlamadım :? :?
benim anladıgımda şöyle birine fısıldadığımızda ya da o fısıldadığında farklı pencere açılacak yanlış anladıysam söyleyin :idea:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
@Noktaa haklı maden toplama veya npclerle konuşma pencerelerinden bahsediyor.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
:arrow: :idea:Canceazi yazdı:@Noktaa haklı maden toplama veya npclerle konuşma pencerelerinden bahsediyor.
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Eskiden recorder programları vardı madende kimse yokken ayarlardın otomatik olarak maden cıktıgında bastıgın bir tuşla maden hemen çekilirdi mause kendi hareket ederdi.Bunun için Topla yazısı değişik alanlarda çıkmaya başladı sanırım onu demek istediler.