Oyundan Hatalar ...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Oyundan Hatalar ...!

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar arkadaşlar;
Bu konu altında oyunda gördüğüm küçük ama önemli açıkları ve / veya hataları sizlere sunmak istiyorum.

HATA - 1 (ZİHİN SALDIRISI - KUTUP RÜZGARI)

Klan savaşların da çok karşılaştığım bir oyun hatasını sizlere iletmek istiyorum.Örneğin depar yeteneği açık olan bir savaşçıya ben tam ZİHİN SALDIRISI attığım anda oda ileriye doğru tıklarsa onun karakteri zihin saldırısına maruz kalmasına rağmen ilerlemeye devam ediyor.(Hemde depar yeteneğini de kullanarak, hızlı bir şekilde) Bu sayede zihin saldırısı yeteneğimi üzerinde kullandığım savaşçı arkadaş benim menzilim den çıkıyor ve ileride de kabadayı moduna geçip oyundan çıkıyor.Şimdi size soruyorum nerede kaldı bizim klan paralarımız :) .Tabi bu işin espirisi ama cidden düzeltilmesi gereken önemli bir açık oyunda.

Not:Aynı hata KUTUP RÜZGARI yeteneğinde de oluşmaktadır.Eğer ki kutup rüzgarına maruz kalan düşman ben kutup açtığım anda ileriye tıklamış ise karakteri yürümesine devam ediyor.

HATA - 2 (KUTUP RÜZGARI AÇIKKEN ÖLMEK)

Öncelikle kutup rüzgarının mantığını açıklamak isterim bir karakter kutup rüzgarının içinde olduğu sürece etkilenmez(dokunulmaz) dır.Bunun örneğini Kadim Hidra' nın depreminde Kenan' ın Kavrulacaksınızın da gördük.Ancak oyunda büyücü karakterimle sığınaklar da ve ya herhangi bir savaştığım alanda kutup rüzgarı açmama rağmen karakterim ölüyor.Örneğin sığınaklarda yaratık üstüme doğru gelirken tam kutup açacağım ve canım o anda %10 larda kutup rüzgarını açıyorum yaratık ve ben kutup rüzgarının içine giriyoruz ancak yaratık her ne hikmetse bana son darbeyi vuruyor.Burada bir mantık hatası var.Ya ölü bir insanın kutup rüzgarını açamaması lazım ya da kutup rüzgarı açıyorsa ölmemesi lazım.

HATA - 3 (ŞİFACI YETENEK EFEKTLERİ)

Bildiğiniz üzere oyunda yetenek efektleri en kısıtlı olan karakter şifacı karakteridir.Neden mi?Çünkü şifacının İyileştirme, Can Kurtaran, İyileştirme Çemberi,Evcil Hayvan Çağırma, vs... gibi yeteneklerinin efektleri aynı.Bahsettiğim bu yeteneklerin hangisini kullanırsanız kullanın karakterlerin üzerinde sarı sarı noktalar oluşan efekt gözümüze çarpar.Bence bir oyun hem göze hem kulağa hem de mantığa hitap etmeli ;) Ayrıca şifacının büyü bozma yeteneğinin efekti olmaması da ayrıca üzücü bir şey.Çünkü sığınaklarda adamın ayakları tutulmuş ben bozuyorum oda aynı anda kendine büyü bozma atıyor aslında bozan ben olmama rağmen "Şifa meydanda yok biz bozuyoruz gibisinden sözlere maruz kalıyorum" O yüzden şifacının büyü bozmasına efekt şart.

HATA - 4 (SAVAŞÇI DEPAR YETENEĞİ)

Oyunda düz ve uzun bir yol var önünüzde.Savaşçı karakterinizle depar yeteneğinizi açıp kamera açısına göre en ileriye tıklıyorsunuz ve öylece bırakıyorsunuz.Karakterinizin depar yeteneğinin süresi bitse bile o hızından hiç birşey kaybetmiyor.Yıllardır oyunda barınan şu hatayı düzeltin artık yahu.

HATA - 5 (45 SEVİYE GÖRÜNEN KOLYE VE YÜZÜKLER)

Oyun ilk çıktığında da vardı halen daha var bu hata.Artık ben desteğe mail atmaktan bıktım onlar"Konu ar-ge ekibimizin bilgisi dahilindedir" cevabını vermekten bıkmadı.Düzelsin artık şu kolye yüzükler.

HATA - 6 (BAŞI DÖNEN KARAKTER)

Bu hatada kutup ve zihin saldırısı hatasına benzer bir hata.Örneğin tazıların yanından geçiyorsunuz ve tazı size vurmadan 1 sn önce en ileriye tıklıyorsunuz ve tazı sizin başınızı döndürmeye başladı.Ama telaş etmeyin hiç bir yere tıklamazsanız karakteriniz eski hızında ilerlemeye devam edecektir.

Not:Yukarıda bahsi geçen hatalar desteğe mail ile gönderilmiş ve her defasında aynı yanıtı almıştır.Bu hataların düzeltilmesini istiyorsanız sizde destek verin ve desteğe kopyala yağıştır yöntemiyle sizde bir mail gönderin.

Yeni hatalar göze çarptıkça buradan paylaşılacaktır.İyi günler.

Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Oyundan Hatalar ...!

Mesaj gönderen iskar43 »

Hata 7 Savaşçı depar kullandığında ve düşmanın yanında bile gözüksel ona vuruyor gibi gözüksede Skill kullanmak istedeğimizde menzil dışı demesi veyahut 2 adım geri atması gibi. Örnek verirsek Er meydanında sancak alıcaz sanacağa deparladık karekter sancağın yanında ve vuruyor ama sert veya ağır vuruş yeteneği kullanmak istediğimizde menzil dışı demesi 3 4 sn sonra vurması.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Bildiğiniz üzere oyunda yetenek efektleri en kısıtlı olan karakter şifacı karakteridir.Neden mi?Çünkü şifacının İyileştirme, Can Kurtaran, İyileştirme Çemberi,Evcil Hayvan Çağırma, vs... gibi yeteneklerinin efektleri aynı.Bahsettiğim bu yeteneklerin hangisini kullanırsanız kullanın karakterlerin üzerinde sarı sarı noktalar oluşan efekt gözümüze çarpar.Bence bir oyun hem göze hem kulağa hem de mantığa hitap etmeli Ayrıca şifacının büyü bozma yeteneğinin efekti olmaması da ayrıca üzücü bir şey.Çünkü sığınaklarda adamın ayakları tutulmuş ben bozuyorum oda aynı anda kendine büyü bozma atıyor aslında bozan ben olmama rağmen "Şifa meydanda yok biz bozuyoruz gibisinden sözlere maruz kalıyorum" O yüzden şifacının büyü bozmasına efekt şart.
efekti var ama bazı yerlerde gözükmüyor. Gözükür hale gelmesini bende isterim oyun açığı olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen onurala »

Tertip yazdı:

Bildiğiniz üzere oyunda yetenek efektleri en kısıtlı olan karakter şifacı karakteridir.Neden mi?Çünkü şifacının İyileştirme, Can Kurtaran, İyileştirme Çemberi,Evcil Hayvan Çağırma, vs... gibi yeteneklerinin efektleri aynı.Bahsettiğim bu yeteneklerin hangisini kullanırsanız kullanın karakterlerin üzerinde sarı sarı noktalar oluşan efekt gözümüze çarpar.Bence bir oyun hem göze hem kulağa hem de mantığa hitap etmeli Ayrıca şifacının büyü bozma yeteneğinin efekti olmaması da ayrıca üzücü bir şey.Çünkü sığınaklarda adamın ayakları tutulmuş ben bozuyorum oda aynı anda kendine büyü bozma atıyor aslında bozan ben olmama rağmen "Şifa meydanda yok biz bozuyoruz gibisinden sözlere maruz kalıyorum" O yüzden şifacının büyü bozmasına efekt şart.
efekti var ama bazı yerlerde gözükmüyor. Gözükür hale gelmesini bende isterim oyun açığı olabilir.

Oyun açığıyla alakası yok sesinden anlayamıyorsanız 'YUH' derim
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

onurala yazdı:
Tertip yazdı:

sen 'YUH' demeye devam et kimse oyunu sesiyle oynamak zorunda değil. Bir terslik olur hoparlörü yoktur sonuçta zihin toplama veya büyücünün büyü bozmasın "açıkça" bir görüntü var şifacının büyü bozmasında alttan ufak baloncukların çıkması yetersiz bence.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

onurala yazdı:
Tertip yazdı:

Konuyu tamamen okumadınız heralde ..
Bence bir oyun hem göze hem kulağa hem de mantığa hitap etmeli ;)
Cümlesi her şeyi açıklıyor sanırım. Ayrıca herkes oyunu sesle oynamıyor.

İyi forumlar konuyu kişisel tartışmaya çevirmemeye özen gösterim.Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Genelde ben sesle oynamam. :)
Bu hataların düzelmesi şart!
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

onurala yazdı:
Tertip yazdı:

Dikkat edersen sesiyle ilgili bir şey demedim. Şifacıların büyü bozma yeteneğinin görüntüsü bazı yerlerde gözükürken (örneğin; Anterpo) bazı yerlerde de gözükmemesi oyun açığı olabilir diyorum. Ayrıca düzeltilemeyecek bir hata da değil.
Resim
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Selamlar,

Oyunda fark ettiğiniz hataların daha rahat incelemeye alınması için, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim Tipi olarak "Oyun Hatası" başlığı altında göndermenizi öneririm.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Chardonnay yazdı:Selamlar,

Oyunda fark ettiğiniz hataların daha rahat incelemeye alınması için, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim Tipi olarak "Oyun Hatası" başlığı altında göndermenizi öneririm.

İyi eğlenceler.
Not:Yukarıda bahsi geçen hatalar desteğe mail ile gönderilmiş ve her defasında aynı yanıtı almıştır.Bu hataların düzeltilmesini istiyorsanız sizde destek verin ve desteğe kopyala yapıştır yöntemiyle sizde bir mail gönderin.
Gönderildi zaten ben bir de destek için sizin göndermenizi öneririm ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön