Bravo gençler ömrünüzden 4 saati çok hayırlı bir iş için harcamışsınız torunlarınıza anlatırsınız artık hey gidi günler 3,5 saatte gaffarı kesmiştik bir zamanlar diye
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Melankolik yazdı:Bravo gençler ömrünüzden 4 saati çok hayırlı bir iş için harcamışsınız torunlarınıza anlatırsınız artık hey gidi günler 3,5 saatte gaffarı kesmiştik bir zamanlar diye
Melankolik yazdı:Bravo gençler ömrünüzden 4 saati çok hayırlı bir iş için harcamışsınız torunlarınıza anlatırsınız artık hey gidi günler 3,5 saatte gaffarı kesmiştik bir zamanlar diye
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..
Bunu diyene bakarmısın
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK
/alkış ))))
Aslında sende pek iyi bişi ypamıyordun ama zamanında herkes farkına varırsa süper olacak sanırım )))))