Eyvallah Hoş Buldum Baha AbixMoRtaLx yazdı:aramıza hg cenk...Cerrah yazdı:Paşaxçeri-Paşaxcenk-Paşaxmasterhealer
Karekterleriyle Aramıza Katılan Cenk Kardeşimize Başarılar Dilerim Hayırlı Olsun Aramıza Hoşgeldin
Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu
Re: Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu
- PaSaM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva-i Milliye
Cenk ve diğer aramıza katılan ark.lar h.geldinizi hayırlı uğurlu olsun
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
- pasaforum
- Sahaf Yardımcısı

sevincimi paylaşayım dedim
Emeği geçenlere tek tek teşekkürler.Paşaxkemalee de ordaydı acele çıkması gerekti
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
http://www.incicaps.com/r/cccinciccc2.swf/pasaforum yazdı:
Emeği geçenlere tek tek teşekkürler.Paşaxkemalee de ordaydı acele çıkması gerekti
isyan mı etsem sevinsemmi bilemedim la
şaka bi yana cok sevindim müdürüm, inşallah bütün paşa kardeslerime düşüreceğiz itemleri, suan çemberli item konusunda sana yogunlasmıs gibi ama seninde balın tükenir birgün
:D
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- ArzinGazaabi
- Acemi Savaşçı
Mortal, ben elimdeki resimleri yonetıme ilettim onlarda kanıtları doğruladılar ve kararı verdiler. sen halen gelmişsin bana vatan millet sakaryadan bahsediyon. Şunu belirteyim ki ben faşist değilim.
Ben ocaklarda büyüdüm gülüm bilmiyorum kaç defa ocağa gittin, ocak kültürünü aldın mı, bu konuda kaç kitap okudun, kaç ziyaret gerçekleştirdin şehit aileleri ile, kaç defa yemek organizasyonu gerçekleştirdin bu konuda bilmiyorum. Bunları deneyim etmemiş biri ile Türkçülük hakkında tartışacak değilim.
konumuza gelecek olursak, hakkında hüküm verilen birini halen temize çıkarma kaygını anlamadım. Kaldı ki adam bile kabul ediyor forumda savurduğu o kelimeleri, ve yönetim kabul ediyor, sen kabul etmiyorsun. Bu mantık hatasını bana açıklar mısın? Bunu çok merak ettim bu yüzden buralara kadar gelip yazdım.
Neden mi bu kadar sakinim? çünkü xTANIMSIZx rehberlikten atıldı. O yüzden kimse keyfimi bozamaz.
Beni bu konuya sürükleyen sensin. Eskiyi hatırla istersen, hani şu 7 gün susturma aldığın günleri. Beni zorlama mortal, daha fazla yanlış ata oynama. :roll: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
Ben ocaklarda büyüdüm gülüm bilmiyorum kaç defa ocağa gittin, ocak kültürünü aldın mı, bu konuda kaç kitap okudun, kaç ziyaret gerçekleştirdin şehit aileleri ile, kaç defa yemek organizasyonu gerçekleştirdin bu konuda bilmiyorum. Bunları deneyim etmemiş biri ile Türkçülük hakkında tartışacak değilim.
konumuza gelecek olursak, hakkında hüküm verilen birini halen temize çıkarma kaygını anlamadım. Kaldı ki adam bile kabul ediyor forumda savurduğu o kelimeleri, ve yönetim kabul ediyor, sen kabul etmiyorsun. Bu mantık hatasını bana açıklar mısın? Bunu çok merak ettim bu yüzden buralara kadar gelip yazdım.
Neden mi bu kadar sakinim? çünkü xTANIMSIZx rehberlikten atıldı. O yüzden kimse keyfimi bozamaz.
Beni bu konuya sürükleyen sensin. Eskiyi hatırla istersen, hani şu 7 gün susturma aldığın günleri. Beni zorlama mortal, daha fazla yanlış ata oynama. :roll: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
ArzınGazabı - Kötülüklerin Efendisi
Herkes Haddini Bilecek!!!11!bir!!1
Herkes Haddini Bilecek!!!11!bir!!1
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Pc Masasının altıuna Kova Bırakın Dökülmesin BalLarpasaforum yazdı:
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
-
- Salgın Koruyucusu
senden ricam burası lonca sayfası bir daha buraya kişisel birşey yazmanı istemiyorum. ayrıca ben lisede reislik, üniversitede ise başkanlık yapmıs bir kişiyim, suanki görüşlerim o kadar kuvvetli olmasa da deneyimim yeterince var sen içini rahat tut. benim demek istedigim, varsa o lafların resmi göster bende sana inanayım, ama eger yoksa efendiliğimizi bozmayalım ve daha fazla bu konuları uzatma. tekrar ediyorum burası bir lonca sayfası ve cvp vereceksen eger ya yeni bi konu aç yada özelden msj at.ArzinGazaabi yazdı:Mortal, ben elimdeki resimleri yonetıme ilettim onlarda kanıtları doğruladılar ve kararı verdiler. sen halen gelmişsin bana vatan millet sakaryadan bahsediyon. Şunu belirteyim ki ben faşist değilim.
- PaSaM
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kuva-i Milliye
Kanka hayırlı olsun deliği gördün artık ya gerisi gelirpasaforum yazdı:
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
-
- Salgın Koruyucusu
salih bölgeye baslamadan totem falan mı yapıyon kardes anlamadım gitti yaPaSaM yazdı:Kanka hayırlı olsun deliği gördün artık ya gerisi gelirpasaforum yazdı:
Emeği geçenlere tek tek teşekkürler.Paşaxkemalee de ordaydı acele çıkması gerekticeket don kılıç felan filan
darısı başımıza