Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu

Teşkilat sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Pasaxceri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu

Mesaj gönderen Pasaxceri »

xMoRtaLx yazdı:
Cerrah yazdı:Paşaxçeri-Paşaxcenk-Paşaxmasterhealer

Karekterleriyle Aramıza Katılan Cenk Kardeşimize Başarılar Dilerim Hayırlı Olsun Aramıza Hoşgeldin
aramıza hg cenk...
Eyvallah Hoş Buldum Baha Abi :)
Kullanıcı avatarı
PaSaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kuva-i Milliye

Mesaj gönderen PaSaM »

Cenk ve diğer aramıza katılan ark.lar h.geldinizi hayırlı uğurlu olsun
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."

Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasaforum »

Resim

sevincimi paylaşayım dedim :)

Emeği geçenlere tek tek teşekkürler.Paşaxkemalee de ordaydı acele çıkması gerekti :)
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
HepiyeK45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HepiyeK45 »

pasaforum yazdı:Resim

Emeği geçenlere tek tek teşekkürler.Paşaxkemalee de ordaydı acele çıkması gerekti :)
http://www.incicaps.com/r/cccinciccc2.swf/
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

isyan mı etsem sevinsemmi bilemedim la :D şaka bi yana cok sevindim müdürüm, inşallah bütün paşa kardeslerime düşüreceğiz itemleri, suan çemberli item konusunda sana yogunlasmıs gibi ama seninde balın tükenir birgün :D:D
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
ArzinGazaabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ArzinGazaabi »

Mortal, ben elimdeki resimleri yonetıme ilettim onlarda kanıtları doğruladılar ve kararı verdiler. sen halen gelmişsin bana vatan millet sakaryadan bahsediyon. Şunu belirteyim ki ben faşist değilim.

Ben ocaklarda büyüdüm gülüm bilmiyorum kaç defa ocağa gittin, ocak kültürünü aldın mı, bu konuda kaç kitap okudun, kaç ziyaret gerçekleştirdin şehit aileleri ile, kaç defa yemek organizasyonu gerçekleştirdin bu konuda bilmiyorum. Bunları deneyim etmemiş biri ile Türkçülük hakkında tartışacak değilim.

konumuza gelecek olursak, hakkında hüküm verilen birini halen temize çıkarma kaygını anlamadım. Kaldı ki adam bile kabul ediyor forumda savurduğu o kelimeleri, ve yönetim kabul ediyor, sen kabul etmiyorsun. Bu mantık hatasını bana açıklar mısın? Bunu çok merak ettim bu yüzden buralara kadar gelip yazdım.
Neden mi bu kadar sakinim? çünkü xTANIMSIZx rehberlikten atıldı. O yüzden kimse keyfimi bozamaz.

Beni bu konuya sürükleyen sensin. Eskiyi hatırla istersen, hani şu 7 gün susturma aldığın günleri. Beni zorlama mortal, daha fazla yanlış ata oynama. :roll: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
ArzınGazabı - Kötülüklerin Efendisi
Herkes Haddini Bilecek!!!11!bir!!1
Kullanıcı avatarı
dyb21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen dyb21 »

Pc Masasının altıuna Kova Bırakın Dökülmesin BalLar :D hayırlı Oslun Ne Diyek :D
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Pasaxmortal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Pasaxmortal »

ArzinGazaabi yazdı:Mortal, ben elimdeki resimleri yonetıme ilettim onlarda kanıtları doğruladılar ve kararı verdiler. sen halen gelmişsin bana vatan millet sakaryadan bahsediyon. Şunu belirteyim ki ben faşist değilim.

Ben ocaklarda büyüdüm gülüm bilmiyorum kaç defa ocağa gittin, ocak kültürünü aldın mı, bu konuda kaç kitap okudun, kaç ziyaret gerçekleştirdin şehit aileleri ile, kaç defa yemek organizasyonu gerçekleştirdin bu konuda bilmiyorum. Bunları deneyim etmemiş biri ile Türkçülük hakkında tartışacak değilim.

konumuza gelecek olursak, hakkında hüküm verilen birini halen temize çıkarma kaygını anlamadım. Kaldı ki adam bile kabul ediyor forumda savurduğu o kelimeleri, ve yönetim kabul ediyor, sen kabul etmiyorsun. Bu mantık hatasını bana açıklar mısın? Bunu çok merak ettim bu yüzden buralara kadar gelip yazdım.
Neden mi bu kadar sakinim? çünkü xTANIMSIZx rehberlikten atıldı. O yüzden kimse keyfimi bozamaz.

Beni bu konuya sürükleyen sensin. Eskiyi hatırla istersen, hani şu 7 gün susturma aldığın günleri. Beni zorlama mortal, daha fazla yanlış ata oynama. :roll: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
senden ricam burası lonca sayfası bir daha buraya kişisel birşey yazmanı istemiyorum. ayrıca ben lisede reislik, üniversitede ise başkanlık yapmıs bir kişiyim, suanki görüşlerim o kadar kuvvetli olmasa da deneyimim yeterince var sen içini rahat tut. benim demek istedigim, varsa o lafların resmi göster bende sana inanayım, ama eger yoksa efendiliğimizi bozmayalım ve daha fazla bu konuları uzatma. tekrar ediyorum burası bir lonca sayfası ve cvp vereceksen eger ya yeni bi konu aç yada özelden msj at.
Kullanıcı avatarı
PaSaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kuva-i Milliye

Mesaj gönderen PaSaM »

Kanka hayırlı olsun deliği gördün artık ya gerisi gelir :D ceket don kılıç felan filan :P darısı başımıza
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."

Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
Pasaxmortal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Pasaxmortal »

PaSaM yazdı:

Kanka hayırlı olsun deliği gördün artık ya gerisi gelir :D ceket don kılıç felan filan :P darısı başımıza
salih bölgeye baslamadan totem falan mı yapıyon kardes anlamadım gitti ya :D var sende bi işler ama hadi hayırlısı :)))

“Lonca İletişim” sayfasına dön