Teşkilat Otobüs Hattında Son Durağa Yaklaştınız
- Lordofmages
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Teşkilat Otobüs Hattında Son Durağa Yaklaştınız
Merhabalar öncelikle beni tanıyan çok fazla kişi yok bunu biliyorum.Teşkilat maceramız İlk kez mynet videoda gezerken Kont Gece bekçisi kesimi adlı videoyu görmemizle başladı.Sonra onu aradık ve teşkilatta bulduk evet büyücülerin en arifi Kont Ali abimiz.Bize gelin hoş geldiniz deyip kanatları altına aldı.Sonra Oğuzhan arkadaşım Korkusuzzxmage ile carlar açtık ve kastık her bir lvlde yeni birşey öğrenmiştik.Artık ikv hayatımızın bir parçasıydı.Taa ki derindeki sır çıkana dek . Dostluklar bozuldu çoğu kişi oyunu bıraktı vesaire vesaire hep beklenen sığınak bölgeleri ise sonunda geldiğinde daha beter olduk sonra bide üstüne çemberli gelince camianın yarısı oyunu bıraktı.İsim değiştirme kodları geldi tanıdığımız kişileri tanımaz olduk dolandırıcılarıda tanımaz olduk sonra oyuna ara verdim ama kısa süre sonra yeniden başladım busefer warlordx loncasıyla mutluluğu yakaladım sandım ama oyunu benimsemiş kendini kral sanan 3 5 tane dingil yüzünden loncada dağıldı.Earth adlı sero carları caldı.ve bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan teşkilatta herşey karardı . Ertuğrul oyunu bıraktı lonca dağıldı fakat kendi ayaklarım üstünde durabileceğimi sanıp carımı kastım . Her sığnak atmak istediğimde ejdersiz almıyoruz ,şahesersiz almıyoruz,savaşçı almıyoruz,zırhsız almıyoruz gibi gibi şeylerle karşılaştım ama sonunda bıkmıştım ve bardak alabileceği son damlayıda aldı artık gerisi bardağı taşıracaktı.Zenginler parasını 2 3 cara sığdıramazken bizim bir plus almaya bile maddi durumu yetmeyen oyuncularımız ise oyunu kurduktan 1 ay sonra oyunu siliyorlar.Şimdi sen yarın öbür gün kimsenin olmayacağı bir MMORPG oyunda 10 tane ejderli car yapsan ne olur yapmasan ne olur.Neyse çok uzadı ''Demir almak vakti gelmişse bu zamandan,Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan '' Hadi selametle kalın esen kalın .
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
Re: Teşkilat Otobüs Hattında Son Durağa Yaklaştınız
Benim hakkımda söylediğin sözler benım ıcın gurur verıcı yolun acık olsun kardeşim,Eğer bir gün geri dönersen her zaman burdayım bu aralar unıversıte dolayısıyla oyuna fazla gıremıyorum kendine iyi bak "BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ" bu sözü okudugunda kafanda hangı nostaljik anılar canlandıysa bendede o canlandı.Okula önem ver
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
KONT
temmuz 2007'den beri...
Söylediklerine hak veriyorum kardeşim. Fakat benim veya başkasının bırakması birşeyi değiştirmez. Sen sen ol oyundaki ayrımcılık yapan , saygısız & seyiyesiz konuşan tiplerle hiç bi zaman ne olursa olsun muhatap olma. Gereken desteği ben oyunu bıraksamda sana vermeye çalışıcam.. Oyunu bıraktım diyede gelmemezlik yapmicam. Senide diğer arkadaşlarım gibi az çok tanıdım. Saatlerce muhabbetler ettik , yeri geldi güldük , yeri geldi sövdük
yani bunları kafana takma. Sen her zaman şu düşünceyle devam et başarıcaksın.. " Ben her zaman 1 adım önde olacağım ! " diyerek iyi yerlere geleceğini umut ediyorum.. Bugün uğramaya çalışacağım sunucuya detayları koşuruz.. Selametle..
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
- WarLordxILeadeRI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hala gitmekte kararli isen yolun acik olsun ama lonca yeniden yaralarini sarmaya calisiyo gitmeni istemem ama seni zorlada tutucak degilim ne zaman istersen kapimiz sana acik...
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
- Lordofmages
- Cin Avcısı
Ali abi hakkını helal et seni ilk tanıdığımdan beri bir hayranlığımız vardı.Daha bu yeni yetme abiler çıkmadan önce sen bizim abimizdin neyse uzatmıyayım fazlakontforum62 yazdı:Benim hakkımda söylediğin sözler benım ıcın gurur verıcı yolun acık olsun kardeşim,Eğer bir gün geri dönersen her zaman burdayım bu aralar unıversıte dolayısıyla oyuna fazla gıremıyorum kendine iyi bak "BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ" bu sözü okudugunda kafanda hangı nostaljik anılar canlandıysa bendede o canlandı.Okula önem ver
Ben arada oyunda olurum zaten sancak sunucusunada gitmekten vazgeçtim yanlız olmadığımı bir kez daha hatırlattığınız için hepinize teşekkürler.Flush yazdı:Söylediklerine hak veriyorum kardeşim. Fakat benim veya başkasının bırakması birşeyi değiştirmez. Sen sen ol oyundaki ayrımcılık yapan , saygısız & seyiyesiz konuşan tiplerle hiç bi zaman ne olursa olsun muhatap olma. Gereken desteği ben oyunu bıraksamda sana vermeye çalışıcam.. Oyunu bıraktım diyede gelmemezlik yapmicam. Senide diğer arkadaşlarım gibi az çok tanıdım. Saatlerce muhabbetler ettik , yeri geldi güldük , yeri geldi sövdükyani bunları kafana takma. Sen her zaman şu düşünceyle devam et başarıcaksın.. " Ben her zaman 1 adım önde olacağım ! " diyerek iyi yerlere geleceğini umut ediyorum.. Bugün uğramaya çalışacağım sunucuya detayları koşuruz.. Selametle..
Yusuf kardeşim benim gitmeme son damla senin carının çalınması oldu.İnşallah çarını geri alabilirsin . Yine girerim teşkilata zaten benimde okulum var bundan böyle eski zevki vermez oyun.WarLordxILeadeRI yazdı:Hala gitmekte kararli isen yolun acik olsun ama lonca yeniden yaralarini sarmaya calisiyo gitmeni istemem ama seni zorlada tutucak degilim ne zaman istersen kapimiz sana acik...
He ali abi bi tane fevzi cev pant borcum vardı sana görevi yaptım istediğin zaman alabilirsin
- WarLordxILeadeRI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Helal hos olsun
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Derslere önem vermek lazım tabi ki. Başarılar diliyorum.
bir varmış bir yokmuşum
- Lordofmages
- Cin Avcısı
Sağol üniversite zor bilirsinki
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
Hakkım varsa helal olsun 3 e 5 e bakmam benmem tanırsın beni 
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
KONT
temmuz 2007'den beri...
KONT
temmuz 2007'den beri...
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Lordofmages yazdı:Sağol üniversite zor bilirsinki![]()
Önce ilk okulu bitir ünive daha çok var
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta