sadıgım bn 10 gunde elmas madenıne 12 den sabah 5 e kadr cekıyodum hemde arttıcı da vardı 5 gun cektım ole 1 tane menkse cıkmadıEstergonxjazzyx yazdı:Ben bu oyunu bozarım arkadaş 2 3 gündür elmas çekiyorum menekşe yok bizim ejder yalan olcak bu gidişle :twisted: Kafayı yiyecem sonunda Zaten klavye maus pert oldu :?
Zaten grup bölgeleri desen 1 senedir birşey görmedimBu gidişle İkvnin Pvp serverini yapacam :mrgreen:
Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
1 haftadır oyuna giremiyorum.Bilgisayarda bir sorun var [kasaya cola dökülünce öyle oldu
]
Kafayı yemek üzereyim oyuna bir türlü indiremedim anlamadığım hata verip duruyor :evil:
Kafayı yemek üzereyim oyuna bir türlü indiremedim anlamadığım hata verip duruyor :evil:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
intikamatesi yazdı:1 haftadır oyuna giremiyorum.Bilgisayarda bir sorun var [kasaya cola dökülünce öyle oldu]
Len bende dedim bu ömer hakkı rahmetine kavuştu galiba ama rahmetine kavuşan sen değil bilgisayarın olmuş başın sağolsun :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

2 KİŞİYİ KABADAYI MODUNDA YAKALADIM SIZINLE PAYLASIYORUM KNK BUNLAR SENIN SÖZÜNÜ DİNLEMIYO BAK KABADALAR WS ATIYOLAR

-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ESTERGON AİLESİ
Ah Serco kuyumu kazıyodun demek :mrgreen: yakalamıyım seni böyle öperim acımam :twisted: Bundan sonra hakeretlerinde dikkatli olmanı tavsiye ederim :mrgreen:

Estergonxjazzy&Estergonxprens&Estergonxprence
olm sadece bi şakaydıEstergonxjazzyx yazdı:Ah Serco kuyumu kazıyodun demek :mrgreen: yakalamıyım seni böyle öperim acımam :twisted: Bundan sonra hakeretlerinde dikkatli olmanı tavsiye ederim :mrgreen:![]()
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Aramınzdaki hayini bulduk sadıkEstergonxjazzyx yazdı:Ah Serco kuyumu kazıyodun demek :mrgreen: yakalamıyım seni böyle öperim acımam :twisted: Bundan sonra hakeretlerinde dikkatli olmanı tavsiye ederim :mrgreen:![]()
Ben laz Yusuf ws atarken yakalandık eda ablaya lazın halini görneliydin
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ESTERGON AİLESİ
Yok aslında orda ws atmıyoruzda bu fotodan 1 2 sn sonra ztn alt f4 cektim yani kimseyle ws etmedimde sağolsun sercom yakalamış o 1 2 sn içinde :lol:intikamatesi yazdı:Aramınzdaki hayini bulduk sadıkEstergonxjazzyx yazdı:Ah Serco kuyumu kazıyodun demek :mrgreen: yakalamıyım seni böyle öperim acımam :twisted: Bundan sonra hakeretlerinde dikkatli olmanı tavsiye ederim :mrgreen:![]()
![]()
Ben laz Yusuf ws atarken yakalandık eda ablaya lazın halini görneliydin![]()
![]()
Ama bu hainlliğini bir menekşeyle affedebilirim
Estergonxjazzy&Estergonxprens&Estergonxprence
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Sonunda oyuna gire bildim
ama bilgisayarda ses namına bişey kalmadı
- ExecuteBABYII
- İri Fare Avcısı
Kabloları birde ana karta takmayı dene , belki işe yarar.
Stay alive until the last breath.
-FaLLeN- & RTPN-
-FaLLeN- & RTPN-