Gaffar Bey 'e karşı ilk zafer!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
canmurat55
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Gaffar Bey 'e karşı ilk zafer!

Mesaj gönderen canmurat55 »

BYONUR UN BİZİ GAZA GETİRDİĞİNİ SÖYLEMESİ ÇOK GEREKSİZ VE YANLIŞ BURDAN O ARKADAŞA SESLENİYORUM BİZ SİZİN GİBİ AYLARCA GİRİP YÜZLERCE İKSİR İÇİP SONRA BAŞKASINDAN TAKTİK ÇALARAK DEĞİL 2 GÜNDE KENDİ EMEĞİMİZLE TAMAMEN KENDİ ARAMIZDA TOPLADIĞIMIZ EKİP İLE O GAFFARI 2. DENEMEDEN SONRA SÜREKLİ OLARAK KESTİK VE KESMEYE DEVAM EDECEĞİZ.. AVRODİSYAK ARKADAŞIM DİĞERLERİ GİBİ ELEŞTİRECEĞİNE BİZİ KUTLAMAYI TERCİH ETTİ BU SEÇİMİNDEN DOLAYI ONA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.. VE TEKRARDAN İLK KESİMİNİZ OLDUĞU İÇİN SİZİ KUTLARIM
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Afrodisyak yazdı:Şöyle bir durum var bir kere kestikten sonra oluşan el aşinalığını sizde biz de gayet iyi bilmekteyiz.Zaten grup üyeleri oyunu bırakacağı için bir kere ilk biz keselim sonra bırakırız şeklinde konuştuk.Yani kestikten bir-iki gün sonra 4-5 kere Gaffar kesicek zamana sahiptik.Ancak onun yerine arkadaşlarımız Eminönü Genel sohbete veda konularını açtılar :) Yani şu ana kadar bizde 5-6 defa kesebilirdik ancak hayat şartları :) Fark eden var mı bilmem ama günün geniş zamanlarında forumdayım bugün oyunda 1-5 saat kaldım sanırsam :) Herkesin itemleri hayırlı olması dileklerimle...

Çok hoş bi jübile olmuş sizin adınıza giden arkadaşlarınıza reel hayatta başarılar dilerim .
XXCEZAXX
HepiyeK45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HepiyeK45 »

Uygunsuz içerik silinmiş olup, forum kurallarına aykırı bu paylaşımınızdan dolayı forum hesabınız 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.

Nerull
IICaDDeCiTRII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IICaDDeCiTRII »

Gerçekten büyük bir zafer! Sizleri en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar...
Ben eskimeyenlerdenim, Hayatta olduğum sürece her dönem benim dönemim...
Kullanıcı avatarı
SAHveMAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen SAHveMAT »

Tebrik Ederim Başarılarınız Devamını Dilerim.
Resim
SEMRUK
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

canmurat55 yazdı:BYONUR UN BİZİ GAZA GETİRDİĞİNİ SÖYLEMESİ ÇOK GEREKSİZ VE YANLIŞ BURDAN O ARKADAŞA SESLENİYORUM BİZ SİZİN GİBİ AYLARCA GİRİP YÜZLERCE İKSİR İÇİP SONRA BAŞKASINDAN TAKTİK ÇALARAK DEĞİL 2 GÜNDE KENDİ EMEĞİMİZLE TAMAMEN KENDİ ARAMIZDA TOPLADIĞIMIZ EKİP İLE O GAFFARI 2. DENEMEDEN SONRA SÜREKLİ OLARAK KESTİK VE KESMEYE DEVAM EDECEĞİZ.. AVRODİSYAK ARKADAŞIM DİĞERLERİ GİBİ ELEŞTİRECEĞİNE BİZİ KUTLAMAYI TERCİH ETTİ BU SEÇİMİNDEN DOLAYI ONA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.. VE TEKRARDAN İLK KESİMİNİZ OLDUĞU İÇİN SİZİ KUTLARIM
Konuşmaya hakkın yok.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
kutagorn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kutagorn »

Tebrikler
BURDAN TEKBİR ÇIKIŞ VAR_______ODA BENİM İSTEDİĞİM ŞEKİLDE
Kullanıcı avatarı
Aquarius
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Aquarius »

canmurat55 yazdı:BYONUR UN BİZİ GAZA GETİRDİĞİNİ SÖYLEMESİ ÇOK GEREKSİZ VE YANLIŞ BURDAN O ARKADAŞA SESLENİYORUM BİZ SİZİN GİBİ AYLARCA GİRİP YÜZLERCE İKSİR İÇİP SONRA BAŞKASINDAN TAKTİK ÇALARAK DEĞİL 2 GÜNDE KENDİ EMEĞİMİZLE TAMAMEN KENDİ ARAMIZDA TOPLADIĞIMIZ EKİP İLE O GAFFARI 2. DENEMEDEN SONRA SÜREKLİ OLARAK KESTİK VE KESMEYE DEVAM EDECEĞİZ.. AVRODİSYAK ARKADAŞIM DİĞERLERİ GİBİ ELEŞTİRECEĞİNE BİZİ KUTLAMAYI TERCİH ETTİ BU SEÇİMİNDEN DOLAYI ONA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.. VE TEKRARDAN İLK KESİMİNİZ OLDUĞU İÇİN SİZİ KUTLARIM
Eğer ki dikkat ettiysen "Gaza getirmek" tabirini kullanmadım ve bir şey daha başkalarından taktik çalsaydık aylarda uğraşmazdık buda kendi yöntemlerimizi kendimizin bulduğunu kanıtlıyor ve yüzlerce iksir içmedik şifacılar 8 cana kadar 15 16 ejderha iksir içti o kadar kişinin ölmesine rağmen büyücü olarak ben 2 goril içtim oda Semiha' nın canı hızlı insin diye.

Şimdi bir konuya daha değinmek istiyorum. Gaffar güçlü bir yaratık ve grup üyelerini çok uğraştırıyor. Sana bir sorum var;

Böyle bir Boss yaratığı ilk kesmek mi önemli çok kesmek mi? Arada çok fark olduğunu düşünüyorum. Ve artık herkes istediği kadar keser bu bilginin fazla olduğu anlamına gelmez herkesin kullandığı bilgiyi kullanmak anlamına gelir.

Kendine sor şimdi biz başkalarından taktik - öğrenip - aylarda uğraşıp kestik sen ise başkaları nasıl kestiyse öyle kestin kimin ki kolaya kaçıyor acaba? 8-)
ByOnuR ..
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

İlk baştada söylemiştim. Helal olsun size :) İlk kesen grpda onur oldugu icin ayrı bir mutluyum :) Onur 15 16 ejder cok be canım :D Bizim bu gün şifacılar 3 er ejderha ile kestiler :D
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Aquarius
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Aquarius »

mccaglar yazdı:İlk baştada söylemiştim. Helal olsun size :) İlk kesen grpda onur oldugu icin ayrı bir mutluyum :) Onur 15 16 ejder cok be canım :D Bizim bu gün şifacılar 3 er ejderha ile kestiler :D
Olur Çağlar ım fakat dediğim gibi biz çok öldük ben son ölüşümde örs eksiye düştü o anda da Gaffar ölüydü zaten. ;)
Ve çoğu yerde büyü bozmayı geç kullandım şifacıları zorda bıraktım "biraz". ;)
ByOnuR ..

“Eski Duyurular” sayfasına dön