Gaffar Bey 'e karşı ilk zafer!
- canmurat55
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Gaffar Bey 'e karşı ilk zafer!
BYONUR UN BİZİ GAZA GETİRDİĞİNİ SÖYLEMESİ ÇOK GEREKSİZ VE YANLIŞ BURDAN O ARKADAŞA SESLENİYORUM BİZ SİZİN GİBİ AYLARCA GİRİP YÜZLERCE İKSİR İÇİP SONRA BAŞKASINDAN TAKTİK ÇALARAK DEĞİL 2 GÜNDE KENDİ EMEĞİMİZLE TAMAMEN KENDİ ARAMIZDA TOPLADIĞIMIZ EKİP İLE O GAFFARI 2. DENEMEDEN SONRA SÜREKLİ OLARAK KESTİK VE KESMEYE DEVAM EDECEĞİZ.. AVRODİSYAK ARKADAŞIM DİĞERLERİ GİBİ ELEŞTİRECEĞİNE BİZİ KUTLAMAYI TERCİH ETTİ BU SEÇİMİNDEN DOLAYI ONA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.. VE TEKRARDAN İLK KESİMİNİZ OLDUĞU İÇİN SİZİ KUTLARIM
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT
Afrodisyak yazdı:Şöyle bir durum var bir kere kestikten sonra oluşan el aşinalığını sizde biz de gayet iyi bilmekteyiz.Zaten grup üyeleri oyunu bırakacağı için bir kere ilk biz keselim sonra bırakırız şeklinde konuştuk.Yani kestikten bir-iki gün sonra 4-5 kere Gaffar kesicek zamana sahiptik.Ancak onun yerine arkadaşlarımız Eminönü Genel sohbete veda konularını açtılarYani şu ana kadar bizde 5-6 defa kesebilirdik ancak hayat şartları
Fark eden var mı bilmem ama günün geniş zamanlarında forumdayım bugün oyunda 1-5 saat kaldım sanırsam
Herkesin itemleri hayırlı olması dileklerimle...
Çok hoş bi jübile olmuş sizin adınıza giden arkadaşlarınıza reel hayatta başarılar dilerim .
XXCEZAXX
Uygunsuz içerik silinmiş olup, forum kurallarına aykırı bu paylaşımınızdan dolayı forum hesabınız 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
Nerull
Nerull
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gerçekten büyük bir zafer! Sizleri en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar...
Ben eskimeyenlerdenim, Hayatta olduğum sürece her dönem benim dönemim...
Konuşmaya hakkın yok.canmurat55 yazdı:BYONUR UN BİZİ GAZA GETİRDİĞİNİ SÖYLEMESİ ÇOK GEREKSİZ VE YANLIŞ BURDAN O ARKADAŞA SESLENİYORUM BİZ SİZİN GİBİ AYLARCA GİRİP YÜZLERCE İKSİR İÇİP SONRA BAŞKASINDAN TAKTİK ÇALARAK DEĞİL 2 GÜNDE KENDİ EMEĞİMİZLE TAMAMEN KENDİ ARAMIZDA TOPLADIĞIMIZ EKİP İLE O GAFFARI 2. DENEMEDEN SONRA SÜREKLİ OLARAK KESTİK VE KESMEYE DEVAM EDECEĞİZ.. AVRODİSYAK ARKADAŞIM DİĞERLERİ GİBİ ELEŞTİRECEĞİNE BİZİ KUTLAMAYI TERCİH ETTİ BU SEÇİMİNDEN DOLAYI ONA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.. VE TEKRARDAN İLK KESİMİNİZ OLDUĞU İÇİN SİZİ KUTLARIM
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Tebrikler
BURDAN TEKBİR ÇIKIŞ VAR_______ODA BENİM İSTEDİĞİM ŞEKİLDE
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
Eğer ki dikkat ettiysen "Gaza getirmek" tabirini kullanmadım ve bir şey daha başkalarından taktik çalsaydık aylarda uğraşmazdık buda kendi yöntemlerimizi kendimizin bulduğunu kanıtlıyor ve yüzlerce iksir içmedik şifacılar 8 cana kadar 15 16 ejderha iksir içti o kadar kişinin ölmesine rağmen büyücü olarak ben 2 goril içtim oda Semiha' nın canı hızlı insin diye.canmurat55 yazdı:BYONUR UN BİZİ GAZA GETİRDİĞİNİ SÖYLEMESİ ÇOK GEREKSİZ VE YANLIŞ BURDAN O ARKADAŞA SESLENİYORUM BİZ SİZİN GİBİ AYLARCA GİRİP YÜZLERCE İKSİR İÇİP SONRA BAŞKASINDAN TAKTİK ÇALARAK DEĞİL 2 GÜNDE KENDİ EMEĞİMİZLE TAMAMEN KENDİ ARAMIZDA TOPLADIĞIMIZ EKİP İLE O GAFFARI 2. DENEMEDEN SONRA SÜREKLİ OLARAK KESTİK VE KESMEYE DEVAM EDECEĞİZ.. AVRODİSYAK ARKADAŞIM DİĞERLERİ GİBİ ELEŞTİRECEĞİNE BİZİ KUTLAMAYI TERCİH ETTİ BU SEÇİMİNDEN DOLAYI ONA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.. VE TEKRARDAN İLK KESİMİNİZ OLDUĞU İÇİN SİZİ KUTLARIM
Şimdi bir konuya daha değinmek istiyorum. Gaffar güçlü bir yaratık ve grup üyelerini çok uğraştırıyor. Sana bir sorum var;
Böyle bir Boss yaratığı ilk kesmek mi önemli çok kesmek mi? Arada çok fark olduğunu düşünüyorum. Ve artık herkes istediği kadar keser bu bilginin fazla olduğu anlamına gelmez herkesin kullandığı bilgiyi kullanmak anlamına gelir.
Kendine sor şimdi biz başkalarından taktik - öğrenip - aylarda uğraşıp kestik sen ise başkaları nasıl kestiyse öyle kestin kimin ki kolaya kaçıyor acaba?
ByOnuR ..
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
İlk baştada söylemiştim. Helal olsun size
İlk kesen grpda onur oldugu icin ayrı bir mutluyum
Onur 15 16 ejder cok be canım
Bizim bu gün şifacılar 3 er ejderha ile kestiler
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
Olur Çağlar ım fakat dediğim gibi biz çok öldük ben son ölüşümde örs eksiye düştü o anda da Gaffar ölüydü zaten.mccaglar yazdı:İlk baştada söylemiştim. Helal olsun sizeİlk kesen grpda onur oldugu icin ayrı bir mutluyum
Onur 15 16 ejder cok be canım
Bizim bu gün şifacılar 3 er ejderha ile kestiler
![]()
Ve çoğu yerde büyü bozmayı geç kullandım şifacıları zorda bıraktım "biraz".
ByOnuR ..