ofansa gerek yok bence
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ofansa gerek yok bence
ofansın çemberlide pek işi yok bence sadece makinalara bunun yerine 1 şifa alıp şifaların ful yücelen item giyerler makinede zaten 1200 1300 vuruyolar 2 şifada dalsa 2 3 dakkaya keserler makinaları sadece bi düşüncü yorumlarınızı bekliyorum
Re: ofansa gerek yok bence
gaffar yolundan bahsediyorsan belki olabilir.zaten 3 büyü ofanssız girenler ve hatta gaffar kesenler var.ama nasıl yaptıklarına hiç kafa yormadım.kendileride açıklamıyorlar.bu gidişle ofanslar yine eski kaderlerine mahkum olmaya devam edecek.veym2 yazdı:ofansın çemberlide pek işi yok bence sadece makinalara bunun yerine 1 şifa alıp şifaların ful yücelen item giyerler makinede zaten 1200 1300 vuruyolar 2 şifada dalsa 2 3 dakkaya keserler makinaları sadece bi düşüncü yorumlarınızı bekliyorum
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ful fiziktir büyüler ve dediğim gibi 2 şifada ful yücelen giyse 1 dakklarını almaz bencekargasa yazdı:gaffar yolundan bahsediyorsan belki olabilir.zaten 3 büyü ofanssız girenler ve hatta gaffar kesenler var.ama nasıl yaptıklarına hiç kafa yormadım.kendileride açıklamıyorlar.bu gidişle ofanslar yine eski kaderlerine mahkum olmaya devam edecek.veym2 yazdı:ofansın çemberlide pek işi yok bence sadece makinalara bunun yerine 1 şifa alıp şifaların ful yücelen item giyerler makinede zaten 1200 1300 vuruyolar 2 şifada dalsa 2 3 dakkaya keserler makinaları sadece bi düşüncü yorumlarınızı bekliyorum
- jigsawII
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Rock N RoLL
Şifacı ful yücelen giyse diyorsun
ben giydim ama vurus elde ashab varken 13, 14
hasar vermiyor EZİCİ DELİCİ vsvs.
muhabbeti oldugundan şifacı vuramıyor he şöyle yaparsan 3000b max civarı oluyor 75 zırhla tankda o şekilde fizik büyülerle tank keser
:arrow:
muhabbeti oldugundan şifacı vuramıyor he şöyle yaparsan 3000b max civarı oluyor 75 zırhla tankda o şekilde fizik büyülerle tank keser
JiGyII IıIJiGyIıI JIGYs
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
Savaşçıların tekrar isyana gelmeleri yakındır.
ben isyandayım.büyücüler fizik vuramasın semihaya.Chardonnay yazdı:Savaşçıların tekrar isyana gelmeleri yakındır.![]()
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Ofansa gerek yok 
evet ama ilk önce aşşağı in
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
/nah keserler
BaTTaLGaZi
full max takıp
bir makinayı 15dk'da kesti
evet ama ilk önce aşşağı in
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
/nah keserler
BaTTaLGaZi
full max takıp
bir makinayı 15dk'da kesti

- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Tılsım
veym2 yazdı:ful fiziktir büyüler ve dediğim gibi 2 şifada ful yücelen giyse 1 dakklarını almaz bencekargasa yazdı:gaffar yolundan bahsediyorsan belki olabilir.zaten 3 büyü ofanssız girenler ve hatta gaffar kesenler var.ama nasıl yaptıklarına hiç kafa yormadım.kendileride açıklamıyorlar.bu gidişle ofanslar yine eski kaderlerine mahkum olmaya devam edecek.veym2 yazdı:ofansın çemberlide pek işi yok bence sadece makinalara bunun yerine 1 şifa alıp şifaların ful yücelen item giyerler makinede zaten 1200 1300 vuruyolar 2 şifada dalsa 2 3 dakkaya keserler makinaları sadece bi düşüncü yorumlarınızı bekliyorum
1dakika icinde gbm 71 kes de qöreym
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Tılsım
1 TANK 2 OFANSİF SAVASCI 1 ŞİFA 2 BÜYÜ GİDİN VE SERİLİĞİN MANASINI GÖRÜN . HEM GBM 71 DE , ÇIRAK , TAARUZ , SIHHIYE Yİ 2 OFANS SAVASÇI rahat keser:) DENEDİM OLDU 
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}