........
Re: ........
yeni bir msn açmervem123 yazdı:arkadaşlar bn msn şifremi unuttum gizli sorunun cevabınıda unuttum nasl kurtarılır varmı bilgisi olan.s.s
- TopalBoncuk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
eğer yüklediğin akçe yada plus paket kodlarını hatırlıyorsan desteğe başvurabilirsin.benim arkadaşım kurtardı hesabını.
Msn diyoTopalBoncuk yazdı:eğer yüklediğin akçe yada plus paket kodlarını hatırlıyorsan desteğe başvurabilirsin.benim arkadaşım kurtardı hesabını.
TopalBoncuk yazdı:eğer yüklediğin akçe yada plus paket kodlarını hatırlıyorsan desteğe başvurabilirsin.benim arkadaşım kurtardı hesabını.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
mervem123 yazdı:arkadaşlar bn msn şifremi unuttum gizli sorunun cevabınıda unuttum nasl kurtarılır varmı bilgisi olan.s.s
En son girdigin tarihten 270 gün geriye dogru say 270 ci gün aynı isimde bir tane daha al yada telefonn varsa o günü dogum günü olarak kaydet buda bir öneri yaw.
A R Z L O D O S
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ben hatırlıyorum bak 9849 93884 atın şunu dışarı yaa :roll:TopalBoncuk yazdı:eğer yüklediğin akçe yada plus paket kodlarını hatırlıyorsan desteğe başvurabilirsin.benim arkadaşım kurtardı hesabını.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Canceazi yazdı:ben hatırlıyorum bak 9849 93884 atın şunu dışarı yaa :roll:TopalBoncuk yazdı:eğer yüklediğin akçe yada plus paket kodlarını hatırlıyorsan desteğe başvurabilirsin.benim arkadaşım kurtardı hesabını.
oyunu bıraktırysan çarlarını versene