The Loncası Hakkında Bilgilendirme

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Gumi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

The Loncası Hakkında Bilgilendirme

Mesaj gönderen Gumi »

Merhaba.Uzun senelerdir bu oyunu oynuyorum ve forum şu ana kadar pek girme gereği duymadım.Ancak bir iki gün önce The loncasından bazı kişilerle tartışmam olmuştur ve karşılıklı küfürlü sözler bölgede klan syfasında geçmiştir.Öncelikle bu sözleri duymak zorunda kaldığınız için özür dilerim şahit olanlardan.
Ama asıl konuya gelelim.34 yaşındayım.Ve bir çoğunuzun olamayacağı kadar milliyetçi ve Türküm.

O günkü olayın çıkışını tün içtenliğimle aktarayım.Çünkü bu adamlar arkamdan iftiralarda atmaya başlamışlar.Yada bu bebeler her ne iseler.

Thefirarrda adlı charla çembere girme gafletinde bulundum.Baya bir ilerledikden sonra kalfada büyü bozmadan öldü diye bu eleman oyundan çıktı.Dışarı çıkıp neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda ise terbiyesiz hareketlerde bulundu.Susturulmuş bir chardı.Klandan bu adamlarla çembere girmemeleri uyarısında bulundum.Hiç bir insan kendi egosu için 5 kişinin hakkını yiyemez.Yerse lafımı #@!? ona.

Her neyse diğer çapulcularda toplanıp bana küfür etmeye başladılar.34 yaşındayım ve anama edilen bu küfürleri kaldırmadım ve bir yerde patladım.Pişmanmıyım tabiki HAYIR.Yinede özür düledim şahit olanlardan.Bunların küfürleri terbiyeslkleri halen devam etmekde.

Ama bu tür çağpulcularla daha öncedn çok karşılaştığımdan pek takmadım forumada yazmam bu konuyu gerek görmem.
Lakin bu adi insanlar yaşı cinsi cibiliyeti ne olduğu belli olmayan bu afedersiniz şeref haysiyet yoksunları arkamdan utanmadan kendilerini haklı çıkarmak için Atatürk'e küfür etti o yüzden tartıştık iftirasında bulunmuşlar.Bir kaç kişiden bunu duydum.En son biraz önce Merking denen terbiyesiz bir insan susturulmuş chrıma gelip sen Atatürke küfür etmişsin sena bilmem ne #@!? diyene kadar yazma gereği duymadım.Ama orda dur yeter.

Foruma koyacaklardı küfürlerimi hala koymalarını bekliyorum.Kanıtınız nerde.Ve sizi bacaklarınızdan tavana asarım bebeler bu iftirayı ispatlayamazsanız.

Lütfen bu tür insanları tanıyın gereken dersi verin.Çünkü bu şekilde davranan haysiyetsizler her türlü pisliği yapma potansiyelindedir.Bugün bana yarın size..Ve biliyorum bir yığın pislik hakkmda yine atıp tutacak bu başlıkda.Hiç umrumda değil.Sapıma kadar Türküm Atatürkçüyüm.Sizi itin çıktığı yere kovalarım...Kimseye daha cevap yazmıyorum burdan.Ne yazarsanız yazın.

Üstüme düşeni yaptım sizi bu şeref yoksunlarına karşı uyardım.Bunların nickleri Theyozgatlı Thetokatlee Theyasakaşkım Thefirarda Catanius ve daha aklıma gelmeyenler.Ana bacı küfür eden ifftira atanlar.Uyanık olun.Kalın sağlıcakla....
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Re: The Loncası Hakkında Bilgilendirme

Mesaj gönderen melihbaba »

Kimin Ne **** Olduğunu bilyoz abi kafana takma bu çabulcuları

Arkandayız Abi Sorun Yok Allah Var abi ...

Bişi Demicem Daha

Alayına Gideriz Abi Sorun YoK..

Melih Yücel ...Bişi Demek isteyen karşıma Çıksın ...
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Gumi yazdı:Merhaba.Uzun senelerdir bu oyunu oynuyorum ve forum şu ana kadar pek girme gereği duymadım.Ancak bir iki gün önce The loncasından bazı kişilerle tartışmam olmuştur ve karşılıklı küfürlü sözler bölgede klan syfasında geçmiştir.Öncelikle bu sözleri duymak zorunda kaldığınız için özür dilerim şahit olanlardan.
Ama asıl konuya gelelim.34 yaşındayım.Ve bir çoğunuzun olamayacağı kadar milliyetçi ve Türküm.

O günkü olayın çıkışını tün içtenliğimle aktarayım.Çünkü bu adamlar arkamdan iftiralarda atmaya başlamışlar.Yada bu bebeler her ne iseler.

Thefirarrda adlı charla çembere girme gafletinde bulundum.Baya bir ilerledikden sonra kalfada büyü bozmadan öldü diye bu eleman oyundan çıktı.Dışarı çıkıp neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda ise terbiyesiz hareketlerde bulundu.Susturulmuş bir chardı.Klandan bu adamlarla çembere girmemeleri uyarısında bulundum.Hiç bir insan kendi egosu için 5 kişinin hakkını yiyemez.Yerse lafımı #@!? ona.

Her neyse diğer çapulcularda toplanıp bana küfür etmeye başladılar.34 yaşındayım ve anama edilen bu küfürleri kaldırmadım ve bir yerde patladım.Pişmanmıyım tabiki HAYIR.Yinede özür düledim şahit olanlardan.Bunların küfürleri terbiyeslkleri halen devam etmekde.

Ama bu tür çağpulcularla daha öncedn çok karşılaştığımdan pek takmadım forumada yazmam bu konuyu gerek görmem.
Lakin bu adi insanlar yaşı cinsi cibiliyeti ne olduğu belli olmayan bu afedersiniz şeref haysiyet yoksunları arkamdan utanmadan kendilerini haklı çıkarmak için Atatürk'e küfür etti o yüzden tartıştık iftirasında bulunmuşlar.Bir kaç kişiden bunu duydum.En son biraz önce Merking denen terbiyesiz bir insan susturulmuş chrıma gelip sen Atatürke küfür etmişsin sena bilmem ne #@!? diyene kadar yazma gereği duymadım.Ama orda dur yeter.

Foruma koyacaklardı küfürlerimi hala koymalarını bekliyorum.Kanıtınız nerde.Ve sizi bacaklarınızdan tavana asarım bebeler bu iftirayı ispatlayamazsanız.

Lütfen bu tür insanları tanıyın gereken dersi verin.Çünkü bu şekilde davranan haysiyetsizler her türlü pisliği yapma potansiyelindedir.Bugün bana yarın size..Ve biliyorum bir yığın pislik hakkmda yine atıp tutacak bu başlıkda.Hiç umrumda değil.Sapıma kadar Türküm Atatürkçüyüm.Sizi itin çıktığı yere kovalarım...Kimseye daha cevap yazmıyorum burdan.Ne yazarsanız yazın.

Üstüme düşeni yaptım sizi bu şeref yoksunlarına karşı uyardım.Bunların nickleri Theyozgatlı Thetokatlee Theyasakaşkım Thefirarda Catanius ve daha aklıma gelmeyenler.Ana bacı küfür eden ifftira atanlar.Uyanık olun.Kalın sağlıcakla....
SÖylediklerine Ait Bİr Foto Koyarsan Daha İnandırıcı Olursun ;)
Burdan Kuru Laf Yapmakla Olmaz Bu İşler :)
THex Loncası Dersen Herkezi Kapsar Laflarına Dikkat Bence !
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

melihbaba yazdı:Kimin Ne **** Olduğunu bilyoz abi kafana takma bu çabulcuları

Arkandayız Abi Sorun Yok Allah Var abi ...

Bişi Demicem Daha

Alayına Gideriz Abi Sorun YoK..

Melih Yücel ...Bişi Demek isteyen karşıma Çıksın ...
Skyp Adresim sadosado_66 Buyur Bekle Konuşalım Buluşalım !
Bakalım Alayına Mı Yoksa Devlet Hastanesine Mi Gidiyorsun O Zaman Anlarız :D
Her Zaman Beklerim :)
Çok Güzel Söylemişsin Kimin Ne Olduğunu Biliyoz ;)
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Skype de Benimi Dövcen S

Kameram OLsa gelirdim Klavye artistleri ÇETEMİSİNİZ Siz
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Melih ve Sado tartışmanızı istemiyorum.

Konuyu açan arkadaşı sanırım tanımıyorum.
Forum daki üyeliğe bakarak bunu söylüyorum.

Neyse , kardeşim , bir kanıtın , ispatın var ise ,
ikv destek bölümüne ulaştır.
Bunun yeri burası değil.
Aynı şekilde The Loncası da var ise deliliniz ispatınız foruma değil desteğe gönderiniz.

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Şikayetinizi buradan bildirebilirsiniz...
Gumi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Gumi »

Bak kardeş Alpkan..

Sado sado denen şahsı pek taktığım söyllenemez zaten yanlı olduğu belli.
Yazmayacağım dedim ama belritilmesi gereken bir konu var.İyi okuyamamış yada okudğunuzu anlayamamışsınız sanırım.Ne kanıtı istiyorsunuz.bir kanıt isteneecekse bunu ben isterim.Hakkımda atılmış bir iftira var ve adamların adınıda yazdım tamamı the loncasından olduğu için başlık bu şekilde gelişti.Kanıtlamam gereken bir şey yoktur.Hakkımda bu tür sözler söylediklerini anlattıkları kişiler bilior.
Kulağma geliyorki bu tür dedikodu yapıldığı aşikar.
Ne kanıtı sunacamışım.Ve bunun yeri tamda burası millet kimin ne olduğunu bilsin.Hakkımda atılan pis bir ifitra varsa herkese ulaşabileceğim yer sadece forumdur.
Bunun yeri sadece burası.
Melih kardeşim tartışmak için açmadım bu konuyu zaten dedim bi yığın pislik atıp tutacak.Sorun değil...
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Thexwanted »

Lan edepsı kualndıogın kelimeletre dikkat et miliyetcıde deilsin ki, Atatürkün p.çi nie cıktın yazdı sonra car sus ya edepsız /nah yaptım bır kac kez baktım olacak gıbı deıl. Adam klandan marşet gecıo cemberden cıktı cart curt onu gruba almam dıe. Yediremedım gectım konuşan cara, Kufur Ettim carlarım sus sıkıntı yok brader car dedıgn nedirki. Konu ataysa aksine bırsey olsa gruptan cıkacam ve bu adama kufurmu edecem, hangı mantık hangı sebebden .
Beni bilen bilir... Bilmeyende şimdi tanısın benim kutsalıma laf edenın Aklını alırımmmm....
Kolay kazanılmadı bu vatan...

Bre adam sen kimsin beni gruba almak kim. Halen ınanamıyorum bu adamla muhatap olduguma. Bunun gıbı trorstlerın ne işi var oyunda. Benı gec cocluk cocuk oynuo kucuk yaşta kanına gırer bu herıf onların benım tek korkum bu. Kufure gelınce sana kufur bıle az. Asmak lazım seni..
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Konu tartışmaya sürüklendiği için;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Maddesine dayanarak konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön