Arzların komutana ilgisi var. Eminim. Bende bir arzım cidden öyle komutanın yanında ayrılmıyoz. :twisted:
İtemlerini diz ve arz ol eğlencenin tadına var :twisted: :twisted:
Arzlar sanırım komutanla.....
Arzlar sanırım komutanla.....
Elegnas
Re: Arzlar sanırım komutanla.....
arzın jojukları ne ya yaşın kaç evladım senin ilkokul bittimi
:geek:
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Gunduz oyunda olmadıgına gore kesın 9-10NoobHide yazdı:arzın jojukları ne ya yaşın kaç evladım senin ilkokul bittimi:geek:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
NoobHide yazdı:arzın jojukları ne ya yaşın kaç evladım senin ilkokul bittimi:geek:
Gündüz oyunda olmayanlar çocuk mu oluyor? Güldürme beniXxTayfunxX yazdı:Gunduz oyunda olmadıgına gore kesın 9-10NoobHide yazdı:arzın jojukları ne ya yaşın kaç evladım senin ilkokul bittimi:geek:
Liseliler üniversiteliler, işte çalışanlar. Daha sayam mı?
Ray malifalitiko
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
NoobHide yazdı:arzın jojukları ne ya yaşın kaç evladım senin ilkokul bittimi:geek:
13 yaşında bi veledin bana bunu demesi beni güldürdü. 8 yaşındayım 7 yaş var aramızda ne varki :S
Toplamalara okulda yeni geçtik
lBlackDeathl yazdı:NoobHide yazdı:arzın jojukları ne ya yaşın kaç evladım senin ilkokul bittimi:geek:
13 yaşında bi veledin bana bunu demesi beni güldürdü. 8 yaşındayım 7 yaş var aramızda ne varki :S
Toplamalara okulda yeni geçtik
sana ne oluuyor moron gerizekalımısın olum sen :geek: