Bende size katılıyorum kardeşim herşeyi hazırlayıp 99 lvl yapana kadar açmasaydınız oyunu halka alla alla adam gibi yapın halka öyle açın
aynı metin2
Silkroad gibi 99 lvl e kadar felan olsun bunlar yapıldıktan sorna açın oyunu
:evil:
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
sro ve m2 den başka oyun oynamadın sanırım? Ama gerek yok ikiside yeter.
İKV nin bir hikayesi olduğunu biliyor muydun? Görevlerin bu hikaye üzerinden oluşturulduğunu biliyor muydun? Diğer oyunlarda görevlerin hiçbir zevki yok , biliyo rmuydun? Diğer oyunlarda görevlere 10 cümle yazıp xp ve para için yapıldığını biliyor muydun? Bu 1. sebep.
İKV nin efsunlarının isimlerinin olduğunu biliyor muydun? Hepsininde anlamlı , yerine olduğunu biliyor muydun? Diğer oyunlarda her seviyede hertürlü efsun düşebileceğini biliyor muydun? Efsunlar eşyanın ismini etkilemiyor , biliyor muydun? Bu 2. sebep.
Şimdi birden 70-80 seviye sınırı gelse , herkesin isyan edeceğini biliyormuydun? Hiçkimsenin görevleri yapamayacağını biliyormuydun? Buda 3. sebep.
Sana katılmıyorum.Neden mi ? İkv 99 lvl olsaydı oyunun hiçbir şekilde tadı çıkmazdı.Unutma ikv'nin en büyük zevki DOSTLUK.99 lvl oyunlarıda gördüm,bence ikv'den daha berbatlar.Tek yaptığın şey kasmak bir yerden sonra sıkılıyorsun. İstanbul Kıyamet Vakti böyle güzel. Devam...
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Daha oyun açılalı 3 sene gibni bi süre oldu sen 99 lvlvden bahsediorsn mantklı evaplrla foruma gel derim yönetimi boş konularla uraştıma derimö ben :evil:
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
sen bu oyunlrı oynucaksan ikv oyunun da yerin yok :evil:
karı gibi ağlama yok 99 lwl olsun diye
git önce oyunu tanı #@!? :evil:
böyle düşünüosana Siea :evil:
Sana zorla oynatan yok diğer oyunlarda o kadar hile var bunda varmı diğer oyunlarda bir sürü problem var bunda varmı diğer oyunların hiçbir şeyi düzgün değil ve zevk alan böyle zevk alıyor.
Bahsettiğiniz diğer oyunlarda hiç "Yer Altı" gibi "Meteor Bölgesi" gibi "Meran" gibi yakında gelecek olan "Sığınaklar ve Migrat" gibi ayrıntılı harita varmı. Bahsettiğin oyunlarda dümdüz arazi üzerinde birsürü yaratık var. Sabah akşam inek gibi kasmaya çalış. Ha bunuda yapabilir yapımcılar. Ama, artık İKV'nin diğer MMO'lardan bir farkının olması gerekiyor. Ben şu ana kadar hiçbir online oyunda İKV kadar güzel ve kaliteli harita görmedim. En basitinden KO oyunu. Adamda pelerin var pelerin kağıt gibi ufacık bir resmi sağından solundan uzatarak koymuşlar. Bumudur yani. Bunlar basit işler. Önemli olan komplike haritalar tasarlamak.
İKV'yi en son grafik ayarlarına kadar yükseltin. Farkı farkedeceksiniz.
elbette IKV oyun olarak sevılmesınn sebebı bır karakterı olması ve oynanabılırlık sevıyesının ust sevıyelerde olması ve bır kurgusunun olmasıdır.. Dıger bahsettıgınız onlıne oyunların cogu .. kore menseılı alt yapısı aynı olan grafık anlamda degıısklıkler sergılıyen klasık onlıne oyun yapısı ıcındedır elbette bunalrı ıcnde 1-2 kalıtelı yaımlarda vardır kı onların gecmısısnı ve arge sermayelerını dusunursek .. IKV ıle kıyaslamak yanlıs olur ..Zaten bızlerın amacı eletırı bıle yapıyorsak farklı oyunlarla oyun kalıtesı tartısmk degıl .. bu oyunun daha ıyı bır sekıle gelmesını saglamaya yardımcı olmaktır.. ıkv buyudukce bu buyuklugune yakısır bır performansı umarım sergıler ve oyun dunyasında kalıcı ve akılda yer eden bır sıstem olur... Tek temenımız budur ama bunun ıcın oncelıkle yapım ekıbındekı arkadaslarımız ve sonrada yonetım ekbındekı arkadaslarımzın bu ısı hobı olarak degılde profosyonel bır anlayıs ıcınde gormelerı gerektıgı kanatındeyım ... yoksa.. amotor bır ruhla yapılan her sey ıyı nıyetlı bıe olsa elbette totalde alıncak yol cok fazla olucagı kanatınde degılım... Bu oyunu oynuyan yuzler ce oyuncu ıcınde onlıne oyunlar konusunda belırlı derece ustalasmıs bır cok oyuncu oldugunu gordum ve bu ozelıkde olan arkadaslarımızn fıkırlerınıde goz ardı etmeden dınlemek emınım yapım ekıbıne yapıcı etkılerı olucagını dusunuyorum........Saygılarımla..............................