BÜYÜK BRONZ GÖREVİNE günlerdir YARDIM ARIYORUM

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
byjackal911
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

BÜYÜK BRONZ GÖREVİNE günlerdir YARDIM ARIYORUM

Mesaj gönderen byjackal911 »

Merhabalar 38 lvl büyücüyüm. eminönü sunucusunda oynuyorum.Günlerdir büyük bronz u öldür görevine yardım arıyorum(adadaki taş kanatların oradaki büyük bronza).hesabımda 4200 akçe var 40 olupta tesla alacam bunun için sabırsızlanıyorum.Oyunda ister 49 lvl olsun ister 20 lvl olsun hiç bir tanıdığım yok bu nedenle foruma bu konuyu açma ihtiyacı duydum.Oyun içindeki adım Shef isterseniz bana oyun içinden pm atın isterseniz konu altına oyun içindeki kendi adınızı yazın.Yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Re: BÜYÜK BRONZ GÖREVİNE günlerdir YARDIM ARIYORUM

Mesaj gönderen FERRAND »

Görevini eğer yapmamışsan ben yardım ederim kardeşim ama şu anda işteyim akşam 21:30 dan sonra oyunda olacağım bugün bana pm atarsın beklerim.
Karekter isimlerim FERRAND WQQDQQ
Resim
byjackal911
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

umarım 22.30 dan önce girebilirsin. 22.30 da ise ben işe gideceğim. :| 22.30 dan önce girsen bile umarım 22.30 'a dek görev yetişir.Yetişemesede sağlık olsun 1 hafta daha beklerim senin gibi birinin çıkıpta ben yardım ederim demesini.
byjackal911
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Başta FERRAND arkadaşım olmak üzere (çünkü diğer arkadaşları FERRAND ayarladı) FERRAND,Tattoou,Kemalhan,Sorunmuwar,Büyücüxpusat arkadaşlarıma akşamın bir saati demeyip aman banane be demeyip vakitlerini ayırıp emek verip büyük bronz görevimi yaptıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Rica ederim kardeşim bu başlangıç olsun zorluk çektiğin görevlerin olursa seslenmen yeterlidir. Kadim başta olmak üzere :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

byjackal911 yazdı:Başta FERRAND arkadaşım olmak üzere (çünkü diğer arkadaşları FERRAND ayarladı) FERRAND,Tattoou,Kemalhan,Sorunmuwar,Büyücüxpusat arkadaşlarıma akşamın bir saati demeyip aman banane be demeyip vakitlerini ayırıp emek verip büyük bronz görevimi yaptıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.
Merhaba,

Konu amacına ulaştığına göre kilitliyorum. ;)

İyi forumlar dilerim.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön