İyi günler Sevgili dostlarım ve İ.K.V Destek ekibi. Bugün bir güncelleme varmış , bunları forumdan okudum . Fakat şimdi göstereceğim hataBUGÜN OLMAMIŞ , 2 AY ÖNCESİNDEN OLMUŞ BİR HATADIR Oyunu oynarken bir ara çıktım , fakat girmeye çalıştığımda birden bu hata oldu .
OYUNU 10 KERE SİLİP , TEKRAR KURDUM .
ÇEREZLERİ SİLDİM . GÜNDE 10 DEFA SİLİYORUM
Ccleaner ilede tarattım .
Ve Nod 32 adlı virüs programı ilede tüm bilgisayarı tarattım en ufak bir virüs yok.
2 aydır giremiyorum ve bu ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı.
Lütfen en yakın zamanda cevabını almam dileği ile .
İyi günler .
Buyrun fotoğraf ;
PARD10 yazdı:2 tane GM , bir tanede FORUM YÖNETİCİSİNİN olduğu zamanda açtığım konuya kimse cevap vermedi ve çıktılar .
Gerçekten tebrikler .
Kardeşim kız tavlama taktiğinden buralara kadar zıplamışsın helal olun :lol:
Çok denedim .
Abartısız , bas - çek yaparak tam 4 dk f5 yaptım
Launcher'i yönetici olarak çalıştır, modeme reset at , kullandığın tarayıcının cookies lerini sil. Bunlarda sonuç vermezse oyunu sil yükle diycem başka bişey bilmiyorum kusura bakma
PARD10 yazdı:2 tane GM , bir tanede FORUM YÖNETİCİSİNİN olduğu zamanda açtığım konuya kimse cevap vermedi ve çıktılar .
Gerçekten tebrikler .
Kardeşim kız tavlama taktiğinden buralara kadar zıplamışsın helal olun :lol:
Çok denedim .
Abartısız , bas - çek yaparak tam 4 dk f5 yaptım
Launcher'i yönetici olarak çalıştır, modeme reset at , kullandığın tarayıcının cookies lerini sil. Bunlarda sonuç vermezse oyunu sil yükle diycem başka bişey bilmiyorum kusura bakma
PARD10 yazdı:İyi günler Sevgili dostlarım ve İ.K.V Destek ekibi. Bugün bir güncelleme varmış , bunları forumdan okudum . Fakat şimdi göstereceğim hataBUGÜN OLMAMIŞ , 2 AY ÖNCESİNDEN OLMUŞ BİR HATADIR Oyunu oynarken bir ara çıktım , fakat girmeye çalıştığımda birden bu hata oldu .
OYUNU 10 KERE SİLİP , TEKRAR KURDUM .
ÇEREZLERİ SİLDİM . GÜNDE 10 DEFA SİLİYORUM
Ccleaner ilede tarattım .
Ve Nod 32 adlı virüs programı ilede tüm bilgisayarı tarattım en ufak bir virüs yok.
2 aydır giremiyorum ve bu ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı.
Lütfen en yakın zamanda cevabını almam dileği ile .
İyi günler .
Buyrun fotoğraf ;
Sunucularda bugün bakım çalışması vardı. Sorununuz geçici olabilir diye düşünüyorum. Bakım çalışması bitti şuan rahatlıkla girebilirsiniz diye düşünüyorum. Sorununuz hala devam ediyorsa tarayıcınızı temizlemeniz , sıfırlamanız çözüm olabilir.
Yönetici ve GM 'lerde birer insan her zaman uygun olmayabilirler.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Kullandığın antivirüs veya güvenlik programı oyuna giriş sayfasına erişimi engelliyor olabilir. Bu programlar üzerinden istanbul.exe uygulamasını Güvenilir uygulamalar arasına eklemen yararlı olabilir.
Nerull yazdı:Kullandığın antivirüs veya güvenlik programı oyuna giriş sayfasına erişimi engelliyor olabilir. Bu programlar üzerinden istanbul.exe uygulamasını Güvenilir uygulamalar arasına eklemen yararlı olabilir.
Yanlız kaç yıldır İ.K.V oynuyorum fakat birden olması nasıl engeller?
Antivirüs programının yaptığı yeni güncellemelerden kaynaklıda olabilir. Sen bi antivirüsü devre dışı bırakıp öyle dene derim. Oda olmazsa internet explorer programını yeniden yükleyebilir veya sürümünü yükseltmeyi deneyebilirsin.
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...