:lol:
Şaheser Silahlar ''çöp''tür Diyenlere En Güzel Cevap
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: Şaheser Silahlar ''çöp''tür Diyenlere En Güzel Cevap
Başka meran yok bitane var zaten 

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Tartışmaya çekleyelim lütfen iyi formlar :lol: :lol:

SİNCE 2007...
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Savaş kanka senle attmız ws ıbıLıorsun sıfacıyıda 3 yıLdır kullandımı bıLIorsun sen ecel ben ashabı ashabının wurusLarı gordun yanı... sonra yucelen gorew ıtemı akrep asayı aldım hafıf sılah onun wuruslarda gordun kanat senın ustumdekı ıtemlerıde bılıondur az cok :==))

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Ya Allah'ını seversen Kafa 1 vurana kadar Ecel nasıl 3 vurabilir? Böyle bir mantık varmı ya? CaptainATX bey gerçekten bir düşünün, Ecel'in saldırı hızı 2, Kafa'nın 3 saniye. Nasıl bir mantıkla 1 vurana kadar 3 vuruyor diyebildiniz anlamıyorum. Bahsettiğiniz ıskalama bakımındansa zaten üzerinizde 3 tane saldırı efsunu oldummu Kafa'nın ıskalaması mümkün değil. Ecel ile efsunsuz 42 seviye Kafa'yı karşılaştırmadınız umarım. Hiçbir matematik dediğiniz oranları karşılayamaz. Ki Ecel'de 20 küsür saldırı çok ta aman aman birşey değil. Yinede ıskalıyor.Savas yazdı: Burda sizi yanıltan husus Kafa Koparanın direk vurduğunda Ecel Getiren den ve Latif den daha fazla vuruyor olması. Ama üzerindeki özellikler ve efsun değerleriyle Kafa koparan 1 kez 4000 vurana kadar Ecel Getiren
3 kez 1700 -2500 arası değerlerle vurmaktadır.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Savas yazdı:Meran Demedim ''Meran Labirenti'' dedim.izdirapgrafik yazdı:Akreplere değil,yılanlar hariç tüm yaratıklara az vuruyor.Meranda nasıl kasılıyormuş ecel getiren ile ? Meran Muhafızına 1400 vuruyor ecel getiren.Uçan muhafıza da 1500.Benim Element Ardenneler setim var ecel ile birlikte 264 küsür saldırım oluyor oko larda çatır çatır ıskalıyor ecel getiren.Savas yazdı:Akreplere az vuruyor ama Meran Labirentinde çok güzel kasılıyor ayrıca vs lerdede çok çok daha iyi hiç es geçmiyor Ecel Getirenle kesemeyeceğim şifacı yok diyebilim.
İyi Eğlenceler...
Biliyorum nereyi kastettiğini.Ama orada sadece 2 yılan ve 1 uçan muhafız var.Ecel az buz iyi vuruyor yılanlara diğerlerine göre.Uçanlara ise berbat.Yani sadece yılan mı keseceğiz biz Şaheser silah ile ?
2006-2013